Close
Faqja 42 prej 53 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 521
    i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Cfare albiter langaraq Farina...nuk dha penallti ndaj Pratalia qe bllokoj golin me dore dhe nga ana tjeter mezi priti ta jepte!

Nejse, se javen tjeter rikthehemi prap -1 pike. Interi lu me fshataret e Napolit dhe ne Palermo do fitojm.
    AC MILAN .. nje klub i madh me histori nuk duhet te pres te fitoj ndeshjen prej penaltive. Me vjen keq qe spo arrin dicka me shum Milano , por kete here perseri shancen do ta keni por fundi eshte i gjat .. sa e sa barazimet/humbjen keni me i mor.. dhe ne fund.. Inter Campeones.

niemand
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga niemand Lexo Postimin
    AC MILAN .. nje klub i madh me histori nuk duhet te pres te fitoj ndeshjen prej penaltive. Me vjen keq qe spo arrin dicka me shum Milano , por kete here perseri shancen do ta keni por fundi eshte i gjat .. sa e sa barazimet/humbjen keni me i mor.. dhe ne fund.. Inter Campeones.

niemand
    Gjeja me e bukur eshte kur nje Interist pranon se M I L A N eshte nje klub i madh. Sa per 3 pikeshin qe jeni para nje ndeshje eshte. Kete vit harrojeni kampionatin e tavolines.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ashtu e ka Interi i "madhe" luan deri ne Janar pastaj rrezoet ne toke...Sezonin e kalum ishin +13 pike nga Roma ne fund te Dhjetorit...dhe ne fund i shpetoi Zanetti me ate golin ne min 93 kunder Romes!

Sic i thojn ne Italisht "L'interista sogna ma poi si arrende" sidomos me Champions League
    Il Club Più Titolato Al Mondo

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Ashtu e ka Interi i "madhe" luan deri ne Janar pastaj rrezoet ne toke...Sezonin e kalum ishin +13 pike nga Roma ne fund te Dhjetorit...dhe ne fund i shpetoi Zanetti me ate golin ne min 93 kunder Romes!

Sic i thojn ne Italisht "L'interista sogna ma poi si arrende" sidomos me Champions League
    problemi i madh i milanit te madh eshte se me te fortet luan si i tille ndersa me te vegjlit luan po njelloj si ta. ky eshte problem i madh qe besoj te zgjidhet nga viti tjeter se edhe kete vit e kemi ne kampionatin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 01-12-2008 më 07:18
    vari leshte

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Nuk e kam stil që t'i marr parasysh komentet sarkastike apo cinike por në këtë rast po bëhet fjalë për disa statistika të gabuara.
    Interi nuk ka qenë 13 pikë përpara por 11 pikë.
    Zaneti golin nuk e ka shënuar në minutën e 93-të por në minutën e 88-të.
    Mendoni se duke i ekzagjeruar dhe shtrembëruaer faktet arrini efekt më të madh?!
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga Mister Enigma Lexo Postimin
    Nuk e kam stil që t'i marr parasysh komentet sarkastike apo cinike por në këtë rast po bëhet fjalë për disa statistika të gabuara.
    Interi nuk ka qenë 13 pikë përpara por 11 pikë.
    Zaneti golin nuk e ka shënuar në minutën e 93-të por në minutën e 88-të.
    Mendoni se duke i ekzagjeruar dhe shtrembëruaer faktet arrini efekt më të madh?!
    po ce vret mendjen se milani te ishte vertet i madh ishte ne chamions sot dhe jo ne UEFA. keta kan manine te zmadhojn gjithcka ne lidhje me interin por inati qe kan asnjeher nuk kan per te dale perpara interit ne kampionat vetem nese berluska kthehet ne moxhi i dyte.
    vari leshte

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Interistat e shkret vetem per te qeshur te bejn. Ju pelqen te fitoni kampionate ne tavolina, te vidhnit gjith lojtaret me te mire te Juventusit ne 2006 dhe ne fund e quni veten ekip te madhe se jeni ne vend te pare kur ne Evrope skualifikoeni nga ekipe si Villareal, apo Valencia!

Ne nuk jemi dhe nuk kemi qen ne vend te pare ne Serie A por Milani i pelqen te shkoj ne finale kupash dhe te udhetoj ne Monaco dhe Tokio, kurse ju udhetoni ne Rome per te fituar Kupen e Italise!

Te jemi te sinqert, vitin e kalum qyl e moret se Roma e kishte ne dore kampionatin, vetem se nuk kishte thellesi ne rezerva Roma te nderronte formacionin cdo ndeshje, sic ka Interi qe ble gjith Evropen dhe xhaxhi Moratti fillon e bie ne borxhe, pastaj fallsifikon te ardhurat! dhe taksat.
    Enderroni se dhe ket vit do fitoni cdo gje, sic thot Moratti cdo vit kur fillon kampionati "vinceremo tutto" dhe ne fund thot qe nuk fitojm kupa se albitrat jan kunder ne!

Anagramisti Maska e Mister Enigma
    Anëtarësuar
    06-08-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    2,636
    Bravo, tash e pranove që Interi është ekip i fortë.
    Kodi:
    Eja ta bëjmë bashkë një anagram por kujdes se mos po anagramohemi edhe vetë 

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Bravo, e paske lexu shume mire

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Niku, mqafsh mu pse ti shpreson qe Milani te marre kampionatin apo si!?
    Me kete lot lojtaresh qe keni ju, un jam 100% i sigurte qe ju nuk merrni kampionat. Keni nevoje per lojtare te rinj plako dhe nqf se ne merkaton e janarit nuk do i merrni 2-3 te tille dhe te jeni efikase, harrojeni kampionatin. Interi deri ne janar, ju deri ne shkurt

Ju jeni ai ekip qe udhetoni ne Tokyo e Monako, por ama dhe qe bini ne grup te Uefas me herenvenin, bragen apo portsmuthin....

Kshu qe me pak fjale. Nqf se ne janar sbeni merkato te mire, shterngoni ate kupen uefa se e keni tuajen kete sezon.

Pershendetje.
    If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Faqja 42 prej 53 FillimFillim ... 32404142434452 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. AC Milan - Djajte Kuq & Zi ne sezonin 2008-09
    Nga beerti në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 504
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 19:24
  2. Parashikimet tuaja për sezonin vijues!
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 15:54
  3. Kalendari i Formula 1, me 19 gara për sezonin 2005
    Nga VAZELOS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 29-07-2005, 08:22
  4. Ronaldo perandorë i ri Interist në sezonin 2005/06.
    Nga asteri në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 14:54
  5. Shejtani
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-04-2004, 11:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •