Close
Faqja 52 prej 53 FillimFillim ... 24250515253 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 521
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Formazionet e Milan-Genoa
    Milan 4-3-2-1
    Abbiati
    Zambrotta Favalli Maldini Jankulovski
    Beckham Pirlo Ambrosini
    Seedorf Kakà
    Pato

Genoa 3-4-1-2
    Rubinho
    Rossi Biava Bocchetti
    Mesto Milanetto Juric Criscito
    T.Motta Milito Jankovic

Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    Come sempre inizio stagione interista fai lo spaccone . lo scudetto la copa campioni sono sogni per voi coglioni . interista diventi pazzo son diec anni che nn vinci un cazzo, in transferta e tropo lontano ma non ti muovi mai da milano . non cantate non caricate ma allo stadio che cazzo fate ?? puoi gridarlo finche' vuoi ma la Milano siamo Noi ...

nje kenge per kusherinjte tan te interit qe i duam shume !!! kush nuk di italisht te marri nje perkthyes !!!
    Per ty Qe njeh italishten…, megjithe qe jemi te nje mendimi ( te dy milanista ).
    1- Coppa
    2- Dieci
    3- Trasferta
    4- Milano
    5- Finché
    Por pak rendesi kane, ( gabimet jane sekondare) perpara thelbesores…, FORZA MILAN !

Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Formazionet e Milan-Genoa
    Milan 4-3-2-1
    Abbiati
    Zambrotta Favalli Maldini Jankulovski
    Beckham Pirlo Ambrosini
    Seedorf Kakà
    Pato

Genoa 3-4-1-2
    Rubinho
    Rossi Biava Bocchetti
    Mesto Milanetto Juric Criscito
    T.Motta Milito Jankovic
    Qe kur ka ardh Beckham, Ronaldinho nuk po luan fare, pastaj Sheva, Pippo,...?!
    Per ça e deshen Bekam, vetem per rremuje..., apo Kappello nuk e mbledh me komtaren..., keshtu duhet ta paguajne yjet e tjere ne pankine...!!!
    Bekam mund te bej fotomodel..., por jo ti zeje vendin Ronaldinjos!

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Qe kur ka ardh Beckham, Ronaldinho nuk po luan fare, pastaj Sheva, Pippo,...?!
    Per ça e deshen Bekam, vetem per rremuje..., apo Kappello nuk e mbledh me komtaren..., keshtu duhet ta paguajne yjet e tjere ne pankine...!!!
    Bekam mund te bej fotomodel..., por jo ti zeje vendin Ronaldinjos!
    Ronaldinhos ia ka zene vendin Seedorf. Sipas Ancelottit nuk eshte ne forme. Edhe un mendoj se Dinho duhet te luaj se ne pjesen e pare te kampionatit ka qene me i miri. Beckham nuk ka pune me Ronaldinhon se lun mesfushor.Dhe po paraqitet mire.
    Sheva e Pippo? Te gjithe nuk mund te lozin se nuk futen 6 sulmusa. Mendoj se do ti fuse ne Uefa

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Shpresoj qe Pato te shenoj gol...
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Milani beri nje ndeshje te mire pavaresisht se nuk fitoi. Lojtari qe spikati me shume ne fushe ishte Beckham, qe me nje goditje denimi perfekte i dha avantazhin Milanit me nje SuperGol. Pirlo gjithashtu ishte ne nje forme shume shume te mire dhe vetem fati i keq e ndau nga goli dhe kete. Ka ekzekutuar goditje denimi perfekte, por traversa nuk e lejoi te shenonte. Kaka si zakonisht luajti mire, por jo ashtu si me Bolonjen. Maldini me ka pelqyer sonte. Ambrossini sillej ne fushe si qen i plagosur, asnjehere nuk u lidh me lojen e Milan.

Tranjeri si gjithmone ne ndeshjet e fundit beri zgjedhjet e gabuara. La ekipin pa asnje sulmues te mirfillte, la ne loje Ambrossinin qe sa here kapte topin e humbiste ate dhe nxorri nga fusha e lojes Beckham qe po zhvillonte nje loje shume shume te bukur. Per mua meriton noten 5.

Me pelqeu shume loja e Militos tek Genoa.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    ngushellime per barazimin dhe sic thon te gjith shit happens.

mos shani interin qe dje me 10 futbollist e mbyti katanian me nje super ibra.

mos u ndjeni!
    vari leshte

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Tranjeri si gjithmone ne ndeshjet e fundit beri zgjedhjet e gabuara. La ekipin pa asnje sulmues te mirfillte, la ne loje Ambrossinin qe sa here kapte topin e humbiste ate dhe nxorri nga fusha e lojes Beckham qe po zhvillonte nje loje shume shume te bukur. Per mua meriton noten 5.
    Jam dakort me ty. Ancelotti na la pa e fitu ket ndeshje. Hoqi Pato e Beckham qe ishin me te miret dhe futi ate Senderos skandalozin. Per faj te tij pesuam gol.

Citim Postuar më parë nga oliinter Lexo Postimin
    ngushellime per barazimin dhe sic thon te gjith shit happens.
    mos shani interin qe dje me 10 futbollist e mbyti katanian me nje super ibra.
    mos u ndjeni!
    Te erdhi zeri ty?
    Po te anullonte arbitri golin e Genoas padrejtsisht, ashtu siç beri me golin e Catanias do fitonm edhe ne.
    Keni edhe goje me fol.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Jam dakort me ty. Ancelotti na la pa e fitu ket ndeshje. Hoqi Pato e Beckham qe ishin me te miret dhe futi ate Senderos skandalozin. Per faj te tij pesuam gol.

Te erdhi zeri ty?
    Po te anullonte arbitri golin e Genoas padrejtsisht, ashtu siç beri me golin e Catanias do fitonm edhe ne.
    Keni edhe goje me fol.
    mos u emociono shum ti djal se te prishet kompjuteri pastaj
    vari leshte

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Oliinter, aman vetem ju te Interit mos flisni se nuk keni goje te flisni. Mos harroni se sa gola keni shenuar ofside, sa penallti u jane dhuruar dhe sa ekipe nuk kane mare penallti ndaj jush. Rasti me i fundit ishte ai me Sampdorian.

Me duket se e keni blere juve Moxhin qe pasi dha doreheqjen nga Juvja, vetem se juve nuk keni deklaruar termat e kontrates dhe sa vite do zgjase kontrata. Megjithese kete e ka bere transparente vete Moxhi, ka thene qe 4 vite rresht do ta fitoje Interi kampionatin.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Faqja 52 prej 53 FillimFillim ... 24250515253 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. AC Milan - Djajte Kuq & Zi ne sezonin 2008-09
    Nga beerti në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 504
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 19:24
  2. Parashikimet tuaja për sezonin vijues!
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 15:54
  3. Kalendari i Formula 1, me 19 gara për sezonin 2005
    Nga VAZELOS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 29-07-2005, 08:22
  4. Ronaldo perandorë i ri Interist në sezonin 2005/06.
    Nga asteri në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 14:54
  5. Shejtani
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-04-2004, 11:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •