Na gjeni linqet e golave
Milan luajti nje ndeshje shume shume te bukur sot. Me pelqeu sidomos mbrojtja, qe gjate 2 ndeshjeve te fundit ka bere shume pak gabime. Gjithashtu mesfusha me pelqu jashte mase edhe sulmi gjithashtu. Beckam nuk bie ne sy me lojen e tij, por i jep shume gjalleri lojes kur eshte ne fushe. Qe kur ka ardhur Beckam tek Milan, kemi pare nje mesfushe me te organizuar e me te gjalle.
Vlen per tu permendur loja shume e mire e Patos. Iu mohua nje penallti dhe nje gol nga Gaby Mudingayi i cili mori dhe kartonin e dyte te verdhe qe e nxori jashte loje.
Per tu permendur 2 golat fantastike, goli i 3-te dhe i 4-t, nga Kaka dhe Beckam. Gola shume shume te bukur dhe qe rrodhen nga aksione shume te bukura.
Bravo Milan, Forza Djajte Kuq e Zinj.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Goli i katert. David Beckham
http://it.youtube.com/watch?v=Xcb_Add7HBc
ps: ata qe talleshin me bechkam nuk duken me......
Nuk ka goje asnje te flase per Beckham. Ai ka qene dhe do mbetet nje nga lojtaret me te mire ne historine e futbollit. E kam simpatizuar qe nga koha kur ka qene lojtar i Manchester United. Filloi karrieren ne moshe shume te re me djajte e kuq dhe arriti qe te behej kapiten me ate ekip, te fitonte shume here Premier Ligue si dhe Ch.L me Manchesterin.
Pastaj i erdhi rradha te fitonte Primera Division me Realin e Madritit. Ishte 10 pike mbrapa Barcelones ne fazen e dyte, dhe me aktivizimin e Beckham si nje titullar i padiskutueshem, Capelo arriti te preke titullin per te dyten here me Realin dhe nje ndihmese te jashtezakonshme per kete dha D. Beckham.
Tani mesa duket ka ardhur radha te shpallet kampion i Serie A me Ac Milan. Uroj vertete te ndodhe keshtu.
Do thoni juve ai e ka mendjen te luku, paraqitja, gruja, etj etj. Ato jane gjera te tijat personale, por ne fushen e lojes ka treguar gjithmone se eshte nje lojtar i madh. Eshte pa frike lojtari qe ka krosin me te rrezikshem ne historine e futbollit modern si dhe lojtari qe ka ekzekutuar goditjet e denimit ne menyren me te persosur.
Mjafton te shikoni pakez ketu:
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Bologna-Milan
http://it.youtube.com/watch?v=xaVVHP1dTjE
Bekham, projektohet e ardhmja te Milan
Devid Bekham ka shënuar golin e parë në Serinë A nga një lojtar i quajtur për marketing, ai i ka bërë të gjithë ta pyesin nëse do të vazhdojë të qëndrojë te Milani edhe pas mbarimit të kontratës tre mujore. Në fund të ndeshjes, me buzë-qeshjen e zakonshme në fytyrë, mesfushori anglez nuk e ka mohuar se një e ardhme kuqezi do t'i pëlqente. "Të shohim", tha ai, me vetëdijen se nuk do të jetë e lehtë të shkëputet nga kontrata faraonike që ka me Lose Anxhelos Galaksi. Shkurt, Bekham dëshiron Milanin, skuadër ku duket është ambientuar mjaft mirë, duke përdorur armët e tij më të forta, përulësinë dhe sakrificën. "Nëse e la mundësinë të hapur, do të thotë se po mendon të qëndrojë. Por, ne jemi me duart të lidhura, pasi ai ka një kontratë të qartë", tha trajneri Ançeloti. Për Galianin, ishte si një lloj hakmarrje. "Por, për momentin mund të them se s'mund të qëndrojë", deklaroi ai.
(d.b/BalkanWeb)
Kadal klement se po te k'putet kerthizaTani mesa duket ka ardhur radha te shpallet kampion i Serie A me Ac Milan. Uroj vertete te ndodhe keshtu.
Milani ishte ne nje forme shume te mire ne ndeshjen me Bolonjen dhe Kaka' me mahnit gjithmone.Eshte lojtari me i mire dhe me i vlefshem per Milan.Goli i dyte i Kaka' ishte spektakolar per nga ç'markimi qe beri dhe goditja e bukur dhe e sakte.
Beckham realizoi nje gol te bukur dhe ndihmoi skuadren.Ka karakter te forte dhe gjithmone mundohet te jape me te miren.Kemba e tije vazhdon te jete "e arte"
Urime per fitoren![]()
Nezo, avash se ke per te pare akoma te tjera çudira nga ky ekip. Mos te te duket çudi as nese shpallet kampion, jo per gje po e meritojme.
Po Pato si tu duk dje? Se gjithmone me thu se nuk bo, po dje ka bere loje spektakolare, vetem goli i mungoi.
Ore Kadosh
Une nuk u cudita nga ekipi i Milan.Une thashe se me pelqen shume Kaka' dhe me mahnit me menyren e lojes se tije.
Pastaj per Pato,nuk kam thene se nuk ben,por kam thene se eshte i ri dhe do kohe te piqet si lojtar.Ah po,kam thene per te qe der tani ai ka treguar qe ka nje gjuajtje te forte dhe nje leopard e le ne b.... per nga shpejtesia.
Ne ndeshjen e djeshme nuk u pa te bente ndonje gje te bukur sepse i zune vendin te medhenjt![]()
E paske pare ndeshjen dje ti. Per nga shpejtesia e pe ti se si e nxori jashte ate gadurrin qe e kapi per brekesh, i futi komen e nuk la nderhyrje pa i bo?
Po ate asist qe i dha Kakase per ate SuperGol qe beri?
Po ato triblimet brenda zones i pe ti? Po te goli i pare e pe ti?
Mos ma shaj me Pato se te griva, dje ka qene edhe ai i madh dhe ka zhvilluar nje ndeshje te shkelqyer, vetem goli i mungoi.
Krijoni Kontakt