Po pra e zbuluat vete, milani nuk i merr per tu luajtur futboll, po per reklama dhe fame![]()
bekami do e sjell viktorian ne itali apo jo? jo per gje po aty eshte sedorfi hahahahhahahahahha
vari leshte
leket qe fitohen me keto operazione shpenzohen per lojtare te tjere. marketingu eshte nje nga faktoret qe ndihmoi realin tju linte mbrapa vitet e fundit. u desh ardhja e ronaldinhos t'ju nxirrte nga mediokriteti dhe t'ju kthente ne lavdine qe ju perket
ti kujdes se mos ja zhysi tapen ibra gruas se figos (figa)
Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 27-10-2008 më 07:56
vazhdon seria pozitive e Milan ne kampionat pas fitores ne kupen Uefa !!! milani fiton ne transfert perballe atalantes me rezultatin 1 me 0 !!! gol i kakase ne minuten e 80 !!! forca milan !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
tre pike shume te rendesishme keto per milan
urime milanista
p.s na sillni me shume foto nga kjo bjondja
se na kalon merzia qe na sjll humbja e skedinave
JO SEKS PARA MARTESE
TEAMS
Atalanta (4-4-1-1): Coppola; Garics, Talamonti, Manfredini, Bellini; Ferreira Pinto, Cigarini, Guarente, Padoin; Doni; Floccari
Milan (4-3-2-1): Abbiati; Zambrotta, Bonera, Maldini, Jankulovski; Gattuso, Flamini, Ambrosini; Ronaldinho, Kaka; Borriello
GOALS
80’ Kaka (Milan)
SPECIAL ONE
RAUL # 7
kjo e figos qenka yll fare
me qef po ja hyp edhe une njeher hahahahha
urime per fitoren sot
vari leshte
Urime tifoza te Milanit. Skuadra po ec me gjith men shum mirë, shpresoj të vazhdojmë kështu. Ndeshjen nuk pata mundësi ta shoh, nuk e di se si kemi luajtur, por më i rëndësishëm është rezultati.
Kjo është renditja e 10 vendeve të para.
Ndeshja e ardhshme e kemi me Sienën të mërkurën, ora 19:30, në San Siro.
Life's too short to remove USB safely.
Krijoni Kontakt