Close
Faqja 24 prej 53 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 521
    Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    E pershendes prap bucen, qe nuk rri dot pa folur kunder cdo postimi

Si puna e ketij ketu, nuk i mbetet asgje, vetem te flasi si radio.
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Perjashtuar Maska e liverpool
    Anëtarësuar
    12-05-2007
    Vendndodhja
    Merseyside RED
    Postime
    42
    Kam nje jete qe shikoj futboll, dhe jam fanatik i Liverpool-it, sa do inat e kam Milanin, nuk mund te flas dot kurr keq. Eshte nje ekip qe nuk ka goje asnjeri te flasi dhe t'ia hedhi poshte meritat. Aq me teper tifozet e Interit, qe ne Europ dhe Bote identifikohen me emrin Internazionale Milanos, ju duhet ta keni nder qe keni nje ekip si Milani derbi. Ku me kete ekip krenohet Europa ne bote se mban vendin e pare me tituj nderkombetar. Une jam tifoz ne klubet Angleze dhe kur vjen puna i heq kapelen, po une se di c'e keni kete inat dhe cmirre ndaj nje ekipi qe ju mban koken lart dhe ju identifikon larte e poshte ne bote.

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Citim Postuar më parë nga liverpool Lexo Postimin
    Kam nje jete qe shikoj futboll, dhe jam fanatik i Liverpool-it, sa do inat e kam Milanin, nuk mund te flas dot kurr keq. Eshte nje ekip qe nuk ka goje asnjeri te flasi dhe t'ia hedhi poshte meritat. Aq me teper tifozet e Interit, qe ne Europ dhe Bote identifikohen me emrin Internazionale Milanos, ju duhet ta keni nder qe keni nje ekip si Milani derbi. Ku me kete ekip krenohet Europa ne bote se mban vendin e pare me tituj nderkombetar. Une jam tifoz ne klubet Angleze dhe kur vjen puna i heq kapelen, po une se di c'e keni kete inat dhe cmirre ndaj nje ekipi qe ju mban koken lart dhe ju identifikon larte e poshte ne bote.

Flm per postimin qe ke bere dhe si tifoz i asnji prej ketyre klubeve Italiane, tregove te verteten.

Tashti ket pyetje duhet t'ja besh nje tifozi Interist si oliinter, qe ka mare superxhiro sa mbaroj derbi. Nuk ja hedh fajin, eshte tifoz Interist dhe klubi i tij asnjehere nuk i ka dhuruar ate gezim dhe krenari qe na e ka dhuruar Milani, skuadra jone.

Desha ta dija si do pergjigjet oliinter per ate pyetje qe bere ne fund, jam kurioz: O do jet pergjigje me sharje, pa llogjik ose me ne fund do ti vin mend ne koke !

-_- Maska e jack_sparow
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Komenti i forumistit liverpool ,eshte tipik serioz ,i pare nga nje kendveshtrim asnjranes, por qe fatkeqesisht shumica e tifozave nga inati per nje ekip nuk thone asnjehere realitetin.

Anëtarësuar
    12-05-2007
    Vendndodhja
    Merseyside RED
    Postime
    42
    O do jet pergjigje me sharje, pa llogjik ose me ne fund do ti vin mend ne koke
    Une e di se kam te bej me njerez qe din te ven ne pune arsyen dhe te flasin me llogjik, se te jet per tu marr me kafsh nuk lodhem te vij ketu po i bie shkurt shkoj tek kopeshti zologjik dhe takoje ariun, luanin dhe tigrin. Problemi eshte te jemi sa me realist dhe te themi ate qe eshte e vertet dhe jo si na do qejfi ne. Se per te qene fanatik dim te jemi te gjithe dhe te themi te kunderten, po kur futemi te diskutojme duhet te fusim ne pune arsyen dhe llogjiken jo te flasim kodra mbas bregu.

Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    E kuptojm te gjith shume mire ku e ke fjalen dhe ke te drejte.

Dua qe ti hedhesh nje sy mire kesaj teme dhe temave te tjera qe kane te bejn per Milanin, dhe shiko se cili person/persona e kthejn forumin ne nje kopesht zologjik.

Ne si tifoza te Milani gjithnje jemi te qete dhe gjithnje sulmoemi nga cdo tifoz, si Interist, Barcelones, Juventus, Bayern...por, per ne kjo eshte vetem argetim sepse asnjeri nuk vjen e flet si tifoza me arsye & llogjik por gjithnje cdo koment do jet per tu tallur, qeshur, dhe per te gjetur cdo shanc te mundshem vetem per te krijuar ironi.

Mbase ti je regjistruar vone ketu, ne qe jemi ketu qe prej 2005'es ky forumi futbollit ka mare superxhiro, dhe sa me shume njerez te tille si oliinter shtohen, aq me keq.

Nejse ta mbyllin ketu ket gje dhe rrofsh per postimin qe bere dhe shpresoj qe ta lexojn te gjith...

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Po leni more Intera e tjera po lutuni qe kombetarja Shqiptare te ket fat kesaj radhe . Une kisha me qen njeriu me i lumtur ne BOTE, Po te arrin diqka e JONA....
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Anëtarësuar
    12-05-2007
    Vendndodhja
    Merseyside RED
    Postime
    42
    Ne si tifoza te Milani gjithnje jemi te qete dhe gjithnje sulmoemi nga cdo tifoz, si Interist, Barcelones, Juventus, Bayern...por, per ne kjo eshte vetem argetim sepse asnjeri nuk vjen e flet si tifoza me arsye & llogjik por gjithnje cdo koment do jet per tu tallur, qeshur, dhe per te gjetur cdo shanc te mundshem vetem per te krijuar ironi.

Mbase ti je regjistruar vone ketu, ne qe jemi ketu qe prej 2005'es ky forumi futbollit ka mare superxhiro, dhe sa me shume njerez te tille si oliinter shtohen, aq me keq
    .

Po ju si tifoza Milanist nuk keni arsye pse mos te jeni te qete, dy dekadat e fundit keni fituar 28 trofe, pse duhet te beheni nervoz per nje vite apo dy vjet qe nuk ecni mire ?? Ne Futboll sic ka ngritje ka dhe renie, mua me pelqen te jem realist ne komentet e mia kur kan lidhje me futbollin, jam shum i dashuruar mbas skuadres time, po gjithmon jam realist nuk kam pse ta mbroje me fanatizem kur nuk eshte mire dhe deshton do i jap ate qe meriton, ashtu sic me gezon kur eshte mire po ashtu dhe kur hidherohem kur eshte keq.

Sa per regjistrimin kam qene qe ne 2002-shin, i kam aritur qe nga Kolombi, Deuz, Inter forever, Kacaku Basket e shum te tjere. Dhe vertet dikur ka pasur me shum lezet sepse nuk kalonte asnjeri ne ofendime personale dhe me idiotizma nga te ndryshmet, sot ka ardhur nje brez i ri qe nuk e njeh futbollin po ne veten e tyre genjejne mendjen se din dhe nuk din asgje. Futbolli nuk eshte te thuash ekipi im dhe vetem ekipi im se te tjeret nuk han bar po lozin futboll dhe duhet ti shikosh ne kendveshtrime te ndryshme dhe ti japesh ate qe takon. Shpresoj qe te zbuten dhe keto qe vuajne nga deliri i madheshtis dhe te behen realist se ne futboll flitet per futboll dhe jo vetem per nje skuader qe ka dy vjet qe loz po nje skuader qe njihet historikisht ben dhe histori kur eshte nen nivel.

P.s Kur te kalojne te 30-tat dhe te ken te pakten mbi 20 e ca vjet qe shikojne futboll ateher do i kuptojne keto fjale qe kam thene. Kan shum pak vite qe shikojne dhe jan te etur per te treguar se dim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga liverpool : 06-10-2008 më 12:58

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    o milanista po si milani me hoqi 100 euro pa fitu
    e vuna 2 te sigurt
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    te themi te drejten, nuk jane te gjithe tifozat e interit qe sillen keshtu. p.sh qendi, xingaro, mister enigma, nuk mbaj mend te kene kaluar ne ofendime. kemi debatuar dhe kemi perdor ironi me njeritjetrin por kurre fymje. nartyrisht, ata nuk pranojne se milan eshte shum me lart se inter, megjithse e dine, por kjo eshte normale.
    vetem ky oliinter kalon cakun e shakase.

Faqja 24 prej 53 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. AC Milan - Djajte Kuq & Zi ne sezonin 2008-09
    Nga beerti në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 504
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 19:24
  2. Parashikimet tuaja për sezonin vijues!
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 07-09-2005, 15:54
  3. Kalendari i Formula 1, me 19 gara për sezonin 2005
    Nga VAZELOS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 29-07-2005, 08:22
  4. Ronaldo perandorë i ri Interist në sezonin 2005/06.
    Nga asteri në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 31-03-2005, 14:54
  5. Shejtani
    Nga Albin në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-04-2004, 11:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •