Me kan ofruar nje i-phone apple 16 giga 400 mij lek te vjetra si thoni a ja vlen???Kam afat deri pasneser me vendos.
Me kan ofruar nje i-phone apple 16 giga 400 mij lek te vjetra si thoni a ja vlen???Kam afat deri pasneser me vendos.
Blejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..... Mos Prit ... Menyre me te mire me ja fute vehtes ske gjet![]()
FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ
bleje, konsumo
Ca eshte ky? Me ca hahet? Ca te duhet ajo gjeja ore/o-moj? Nqs nuk i ke para djerse (nqs punon tjeterkush per ty psh) bleje, nqs punon per ato para...o zot, lere fare, bleje se nje jete ke!
Se mu kujtua nje shok ne supermarket, thote: do hame, do pime nje jete kemi, me beni 1000 lek (vjetra) sallam ju lutem !
Ndryshuar për herë të fundit nga smokkie : 16-08-2008 më 11:18 Arsyeja: mashkull/femer, si dihet
Cdo gje eshte relative...
Per mendimin tim blej dy me mire, nuk i dihet me te humbur njeri perseri e ke tjetrin.
2G apo 3G? Jo se ka ndonje ndryshim te madh mes tyre kur vjen puna ta perdoresh ne Shqiperi. Te dyja kane version 2.2.1. I fundit ka GPS, internet te shpejte dhe eshte pak desanjim me i mire.
400 mije lek (ngaterrohem shume kur vjen pune me....te reja, te vjetra) nuk eshte keq. Une kam te fundit, dhe jam shume i kenaqur me te.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Mos e bli!!!!Me thuaj mua se kush e shet...![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
400 mije leke te vjetra nuk jane pak ne Shqiperi.N.q.s ke kompjuter ne shtepi mua me duket shpenzim i tepert.
po ajd se po tjap ja 5 cop si ai tel, sdu 400, po 200 bjer dhe jemi nrregull .
PS: thash se doje ndihme per nai motorr apo makin, telefoni ka dal na moda thjesht te baj alo tel,je ne rregull![]()
Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.
Ka mundesi kush te me tregoj sa i bien ne Euro se nuk i kuptoj kto Leket.
Krijoni Kontakt