Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 48

Tema: Humor

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-01-2003
    Vendndodhja
    coventry england
    Postime
    48
    "manjaku,, shkon tek doktori
    manjaku-doktor kame1problem,dhimbje te forta tek penisi
    mjeku-a jeni i martuar,dhe sa here ben seks ne jave?
    manjaku-dite-per-dite doktor
    doktori-a keni ndo1 dashnore,ose a shkoni me prostitutat?
    manjaku-2here ne jave me dashnoren,3 here ne muaj tek prostitutat
    boktori-boboooo ju luten hiqni DORE!
    manjaku-doktor-dhe me dore 1here ne dite!
    Ke kap ndo1 gje sot?-2 iken 3 shpetuan!

i/e regjistruar Maska e Astriti
    Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Njė fshatar koprac donte tė therte kaun por ish nė hall se nuk donte qė ta mernin vesh fshatarėt e tjerė sepse ato saherė qė thernin bagėti e kishin ftuar dhe ky e dnte qė po hėngre pulėn e tjetrit duhet tė lidhėsh tėnden pėr kėmbe ,por nuk donte ti ftonte fshatarėt kur tė therte kaun .Prandaj shkon dhe pyet njė mikun e tij . Ai i tha : Kollaj fare ,hidhe fjalėn nė katund qė tė kanė vjedhur kanė ,pastaj there dhe askush nuk do e marė vesh .Kopracit i pėlqeu ideja dhe i premtoi se do tė ia shpėrblente pėr kėshillėn . Natėn vonė shpoku i tij vajti dhe ia vodhi me tė vėrtet kaun e theri dhe e futi pastėrma tė tėrin .Nė mėngjes vjen kopraci ,koka i nxirte tym .- Ma vodhėn kaun ! I thotė shokut .- Shumė bukur i a kthen ai .- Si ..shumė bukur ! Ma vodhėn me tė vėrtetė , dėgjon apo jo ?- Ju dėgjoj ,ju dėgjoj , kėshtu shko e u thuaj edhe tė tjerėve .Veē kujdes!Luaje mirė rolin. Pak mė i revoltuar .- Ma vodhėn ore ,pėr kokėn time nuk po gėnjej !- A ...kėshtu po , kėshtu besohet mė shumė .Ik tani shko tek tė tjerėt se unė tė besova .

Shkon Polici tė marė fėmijėn nė kopėsht . Edukatorja e pyet si e ka emrin fėmija ? Ska problem sill njė se prap nesėr kėtu do ta sjell.

Polici sheh njė ujk dhe i gjuan me pistoletė .Ujku kthehet dhe i thotė : A nuk ke faj ti jo ,fajin e kam unė qė nuk tė hėngra kur ishe bari por tė lashė tė bėheshe polic!!!

larg forumit Maska e Klaudia_20
    Anėtarėsuar
    13-02-2003
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    224
    O Astriti hallall lal se kam qesh me lot....ishin shume te bukura..urime ke zgjedhur me verte disa shume te lezetcme
    Ciao..te pershendes..edhe pres te thuash te tjera po si keto
    Mundohu te jesh vetvetja!
    Ylli you are the best;)

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Shpresojme Klaudia qe te jemi gjithmone te pranishem .Faleminderit edhe une ju pershendes Ju dhe te tere anetaret e forumit .!
    Kjo Barsolete eshte per Klaudian ne vecanti .
    Dy te dehur duke ecur rruges .Njeri nxjerr nje pasqyre shikohet ne te ,dhe i thote shokut : E mi none se ku e kam pare kete fytyre nuk e maj men ,sa inat qe m'vejn.Tjetri i thote : Dale mo ta shoh nje here ,e shikon dhe i thote : E rrote po ky jam une mo nuk me njeh .

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Njė tufė minjėsh pėr shkak se ishin shtuar shumė kishin vendosur njė ligj qė nuk lejohej tė qėndronin bashkė meshkujt me femrat .Njė mi i dashuruar dilte gjithmonė jshtė territorit tė lejuar dhe takohej me tė dashurėn e tij .Njė ditė tek po dilte e pa njė mi i ri ,dhe i tha nėse nuk mė thua se ku po vete do tė tregoj qė po del jashtė territorit . Po nuk ka ē'tė duhet ty i tha miu i dashuruar ,jo ngulte kėmbė miu i ri ,dua ta di .E mirė po ta them po shkoj tė bėj seks .Do tė vij dhe unė ia priti ai .Po nuk ėshtė punė pėr ty , jo do tė vij se s'bėn ose tregova .Ra nė hall miu dhe e mori .Arritėn tek vėndi i takimit por miushja nuk kish dalė ,kėshtu qė u shtrinė nė njė rreze dielli ,prit e prit kaloi oraro i takimit dhe miu i madh e kuptoi qė miushja s'kish mundur tė dilte dhe i tha miut tė ri c ikim .Ai ia ktheu k ti ik se unė do tė bėj dhe pak seks .

Nė njė konkurs mjekėsie ishin tre mjėkė tė syve . Njė Gjerman njė Italian dhe njė Shqipėtar.Secili kish nga njė pacient me shikim tė dobėt . .Mjekėt do ti bėnin operacion dhe pastaj kush tė shikonte mė mirė na pacientėt mjeku i tij ish fitues .E pyetėn Gjermanin se ē'farė synonte tė arrinte ? Shpresoj qė pacienti im pas ndėrhyrjes tė arrijė tė shohi gjer nė 400 m.Po ju i thanė Italianit ,unė do tė bėj qė pacienti tė shohė gjer nė 500 m.Po ju i thanė Shqipėtarit .Unė do tė bėj qė pacienti tė shohė gjer nė 1000 m.Vazhduan operacinet ,doli gjermani i pari vajti 400 m larg ngriti 2 gishta lart dhe i tha pacientit sa gishta kam ngritur dhe pacienti e gjeti .Doli Italiani dhe ai poi a kish arritur qėllimit .Doli Mjeku Shqipėtar vajti 1000 m larg nxori K***n dhe i tha pacientit.Hė mo shikon gjė ?Shikoj K***n ia kthen ky .Tė tėrė u habitėn me mjeshtėrinė e mjekut Shqiptar.

Nė njė spital nė dhomėn e reanimacionit tė tėrė pacientėt qė hynin nė tė vdisnin nė orėn 9 tė darkės .U bė problem , mė nė fund drejtori i spitalit vendosi tė vėzhgonte nga afėr se ē'ndodhte me pacientėt .Hyri nė dhomėn e reanimacionit dhe po priste .Nė orėn 9 vjen pastruesja heq spinėn e aparatit tė oksigjenit nga korenti dhe vendos nė tė fshesėn me korent .Mbaron pastrimin dhe e vendos prapė spinėn por pacientėt ndėrkohė kishin ndėrruar jetė .

Nė mbledhjen e radhės nė kolektivin e njė spitali tė tėrė mjekėt ,i bėnė vrejtje njė kolegu tė tyre se e ngrinte shumė zėrin me pacientėt .Mjeku bėri autokritikė .Tė nesėrmen nė zyrėn e kėtij mjeku troket njė grua ,mjeku pėrgjigjet por me zė shumė tė ulėt .Hyn gruaja dhe mjeku po me zė tė ulėt i thotė :Zhvishu,(duke patur parasysh qė ajo do tė vizitohej ).Por gruaja nuk e kupton nė tė njėjtin kuptim dhe ia kthen :Po ti pse nuk zhvishesh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    england
    Postime
    9
    o artisto qenkerke figur mo burr.
    me pelqejne shume ato barsoletat, i shkruan vete apo i lexon?

nje aeroplan u rrezua nga nje aksident dhe per fat te keq te gjithe pasagjeret vdiqen me perjashtim te nje majmuni qe qjithashtu ishte ne aeroplan.
    FBI mori majmunin e mesoj te fliste anglisht dhe e pyeten pse u rrexua avjoni.
    ne fillim ata pyeten- c'fare po benin pasangjeret kur avioni po rrezohej, majmuni tha- ata po benin sex
    FBI- po pilotete c'fare po benin
    majmuni- gjithashtu po benin sex.
    FBI- po u c'fare po benit i than ata majmunit.
    une tha majmuni po ngisja aeroplanin..

i/e regjistruar Maska e Idmon
    Anėtarėsuar
    05-05-2002
    Vendndodhja
    detroit
    Postime
    81
    ASTRIT JU FALEMINDERIT PER UMORIN NE KETO MOMENTE JU ME BETE JO VETEM TE QESH POR DHE TI HEQ SADO PAK ATO STRESET E PUNE DHE TE PROBLEMEVE TE PERDITESHME .JU UROJ SINQERISHT QE NE TE ARDHMEN TE NA BESH PERSERI HUMOR

PERSHENDETJE DHE URIME NGA EDI
    nuk ka rendesi

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    Faleminderit te tereve ! Me behet qefi qe kam ndihmuar sadopak ne heqjen e streseve tuaja ! Barsoletat nuk i kam te tera te miat ,disa jane te lexuara ka prej tyre edhe te jetuara.Edhe nje here faleminderit dhe per kenaqesine tuaj edhe disa te tjera :
    Pyet njė plak njė tė ri : A po e agjėron Ramazanin ? Po i pėrgjijget ky .- Ta bėftė Zoti kabul ! – Edhe Ty ta bėftė Avganistan!-ia pret ai .

Njė fshatar zbret nė qytet pėr tė takuar njė mikun e tij Politikan ,me vehte mori edhe djalin e tij tė vogėl .E takoi mikun e tij dhe dolėn tė pinin njė kafe .Nė anė tė rrugės pran njė lokali qėndronte njė vajzė me minifund dhe me gjoks jashtė .C'ėshtė ajo lakuriqe atje?- pyeti djali tė atin .-Njė vajzė qyteti ia kthen i ati .Po ēfarė vajze more ,pse nuk i thua tė vėrtetėn djalit –hidhet politikani – ajo ėshtė njė Prostitutė qė rri nė bordello.Ne politikanėt ua themi troē gjėrat Popullit .Fshatari nervozohet por kish shumė respekt pėr mikun e tij ,ndaj nuk flet .- Po ē'bėn ajo prostituta atje nė bordello-theu heshtjen djali. –Rri si nė shtėpinė e saj i thotė i ati .- Si rri ore ! Ajo pret burra dhe bėn dashuri pėr shtatė palė qefe,ia kthen pėrsėri Politikani .Po ēfarė ndodh kur bėjnė dashuri ?pyet pėrsėri djali pa e vėnė re tė atin e nevrikosur .Lindin fėmijė ,deshi ta mbyllte muhabetin , fshatari . Ēfėmijė more ? ndėrhyn prapė politikani , kopila janė ata . Ēfarė bėhen kėto fėmijė kur rriten ? pyet djali pėrsėri . Ah more bir mė mirė s'po flas , ia kthen i ati duke i hedhur njė vėshtrim Politikanit .

Kthehet e ėma nga tregu , dhe e pyet djali : Hė nėnė ē'kishim nė treg? Ē'do gjė , vetėm nėnė e babė nuk gjeje .- Eh, po kush e sjell nė treg mallin qė s'ecėn , ia kthen djali .

Njė person po shėtiste me tė dashurėn e tij ,kur papritur shikon njė person tė njohur pėr tė .Atėherė i thotė tė dashurės : E shikon atė atje , ka dy muaj qė mė ka marė 10 000 lekė dhe akoma nuk mi ka kthyer . – As mos prit qė ti kthejė mė ,mua ka njė vit qė mė ka marė virgjėrinė dhe nuk ma ka kthyer mė .

Njė polic mundohej tė kapte hoxhėn kundravajtje kur ngiste biēikletėn ,por nuk po ia arrinte dot qėllimit .Mė nė fund e ndalon dhe i thotė : Hoxhė ,si ėshtė e mundur qė nuk i thyen asnjėherė rregullat e qarkullimit ? –Po unė kam Zotin para, prandaj.-Po pse s;thua ti , nuk lejohet me hyp dy veta nė biēikletė .

Anėtarėsuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    67
    E dėrgon njėri gruan nė spital dhe mjekėt i gjejnė njė kondom nė mitėr .Pas operacionit , mjeku i thotė : Mos pėrdor mė Kondomė se i kemi gjetur njė nė mitėr gruas . S'ėshtė e mundur doktor unė s'pėrdor asnjėherė kondomė .

Mbrėmė e kam paguar gruan time pėr shėrbimin nė shtrat , dhe kam harruar qė ajo ėshtė gruaja ime ! po i drejtohej njėri shokut tė tij . Po s'ka problem more se tek e fundit gruas tėnde ia ke dhėnė , ti gjithmonė i paguan prostitutat .-ia kthen shoku . Nuk ėshtė problemi tek paratė, por kur i dhashė 200 € , ajo mi ktheu 50, nga e dinte ajo qė kushton aq .

I biri pyet tė atin : Babi ēfar do tė thotė de fakto dhe de jure ?! - Shko pyet mamin dhe motrat nėse u jep njė i huaj 100$ , a do tė bėnin seks me tė ? E ėma sė bashku me dy motrat , pėrgjigjen , po . Atėherė i ati i thotė : De fakto ėshtė se nė shtėpinė tonė gjinden tri lavire , ndėrsa de jure ėshtė se nė shtėpi kemi 300 $ .

Dy bionde shkojnė nė kinema .Fiken dritat dhe vazhdon filmi ,si gjithmonė nė fillim del sigla e firmės prodhuese qė nė rastin konkret ish MGM (Metro Golduin Majerit )dhe pastaj Luani ulėrin si zakonisht dy herė .Njėra si mė e shkathėt i thotė shoqes : Dalim se kėtė film e kam parė ! Po me tė vėrtetė ,edhe unė e kam parė, madje disa herė .

Dy pijanecė duke ecur ,njėri nxjer pasqyrėn dhe shikohet nė tė .E bela ; se ku e kam parė kėtė fytyrė nuk e di ? Pu sa inat qė mė vjen ! Dale mo ta shoh unė njė herė kush ėshtė , i thotė tjetri .Ky ia jep pasqyrėn ,tjetri shikohet dhe thotė :
    Po ky jam unė mor i shkretė .

Njė ditė, plaku me plakėn kishin dalė shėtitje ne njė vend qė nuk kishin qenė pėr njė kohė tė gjatė. Papritur, plaka i thotė plakut:" O plak, a i sheh ato kangjellat aty?"
    Po,- i thotė plaku
    -A e mban mend se ē'kemi bėrė ne aty?
    -Jo,- ja kthen plaku.
    -Aty, para 50 vjetėsh kemi bėrė dashuri pėr herė tė parė,- i pėrgjigjet plaka.
    -Epo, kohė e gjatė e nuk mbaj mend,- ja kthen plaku.
    -Mirė, mirė,- i thotė plaka,- po hajt e bėjmė edhe njė herė aty, tė kujtojmė kohėt e para.
    -Jo,- i thotė plaku i habitur,- nuk na ka lezet, se jemi edhe pleq pale.
    -Jo, ,- i thotė plaka,- do e bėjmė se s'bėn.
    Pa, ē'pa plaku, plakėn para e duart te kangjellat e ja fillon punės mė mirė se njė njėzetvjeēar. Kur mbarojnė, plaka e pyet:
    -O plak, si ėshtė puna, edhe kur ishe i ri nuk e bėje kaq mirė si tani.
    Ehhh,- i pėrgjigjet plaku,- kur isha unė i ri nuk kishte korent te kangjellat.
    Shumė kohė mė parė njė plak pasanik i kėrkon shėrbėtorit tė tij t'i mbante qiriun ndėrsa do tė bėnte seks me gruan e tij tė re. Shėrbėtori u pėrpoq tė bėnte sa mė tepėr dritė tė mundte. Marrėdhėnia seksuale e plakut me gruan e tij zgjati vetėm disa minuta dhe kur plaku e pyet tė shoqen nėse i pėlqeu, ajo i tha se nuk ishte dėfryer aspak. Atėherė plaku i thotė shėrbėtorit t“ia jipte atij nė dorė qiriun dhe tė bėnte seks me gruan e tij. Shėrbėtori qė ishte djalė i ri, kreu me gruan e pasanikut njė marrėdhėnie seksuale tė fuqishme ndėrsa vetė pasaniku mbante qiriun. Nė fund pasaniku e pyet tė shoqen nėse i pėlqeu dhe ajo i thotė se kishte qenė pėr sė mbari fare. Atėherė pasaniku i kthehet shėrbėtorit dhe i thotė " E shikon ! Ja kėshtu mbahet qiriu !"
    Dikush kishte kryer dėnimin prej njėzetepesėvjetėsh burg pėr agjitacion propagandė. Pas daljes nga burgu gjėja e parė qė kishte ndėrmend tė bėnte ishte tė kishte marrėdhėnie seksuale me ndonjė grua kėshtu qė doli nė njė park pėr tė gjuajtur. Pa njė grua tė ulur nė njė stol dhe u ul pranė saj. Papritur vjen njė fėmijė dhe pyet gruan:
    - Mami si jam krijuar unė?
    Gruaja nuk dinte si t“a shpjegonte atė gjė dhe aq mė tepėr u zu ngushtė pasi pranė
    saj ishte i ulur njė burrė kėshtu qė pėr t“a hequr qafe fėmijėn i tha:
    - Xhaxhi doktori mė bėri njė gjilpėrė dhe kėshtu u bėre ti.
    I ish-burgosuri qė po dėgjonte me vėmendje dhe qė u besoi fjalėve te gruas u kthye nga gruaja dhe i shqetėsuar e pyet:
    - Mė fal shoqe qė po tė pyes, por nuk pėrdoret mė ajo mėnyra e vjetėr?
    Nė njė tren ishin ulur pėrballė njėri-tjetrit dy udhėtarė, njėri qė kishte blerė peshk dhe po e hante e tjetri qė po e shikonte. Kur i pari i hėngri peshkut pjesėt qė hahen i tha tė dytit - Peshku tė bėn tė zgjuar !
    I dyti e mohoi. I pari kėmbėngulte, dhe ia mbushi mendjen tė dytit t“i blente pjesėn e peshkut qė i kishte tepruar.
    Udhėtari i dytė nisi tė hajė kokėn e peshkut si pjesė tė vetme qė kishte tepruar dhe kur e pa se nuk e hante dot kuptoi hilenė qė i kishin bėrė dhe i tha tė parit - Ah, mė mashtrove.
    - Jo - i tha, i pari - ti vetėm kokėn e peshkut hėngre dhe u bėre i zgjuar, a nuk kisha tė drejtė unė.
    I biri me tė atin e ve ishin ulur pėr tė ngrėnė supė pėr drekė. I biri e provon i pari supėn por ajo ishte aq e nxehtė sa atij nisėn ti rridhnin lotė nga sytė. I ati e pyet - Pėrse qan o bir ?
    I biri i fsheh tė vėrtetėn duke iu pėrgjigjur: - Mu kujtua nėna e vdekur!
    Atėherė i ati hesht dhe fut edhe ai nė gojė njė lugė supė. Supa tepėr e nxehtė e bėn edhe atė t“i dalin lotė nga sytė.
    - Pse po qan o babė ? - e pyet i biri tinzar.
    - Mu kujtua jot ėmė se ē'farė kopili ka lėnė ! - pėrgjigjet i ati.
    Njė natė lepuri kishte pirė shumė raki dhe duke u kthyer pėr nė shtėpi e zė gjumi nė mes tė rrugės. Mbas pak kohe kalojnė dy ujqėr aty pranė dhe kur e panė lepurin u gėzuan shumė edhe njeri prej tyre tha:
    -A ē'kam pėr tu kėnaqur duke ngrėnė kėtė lepur .
    -Jo ti ske pėr ta ngrėnė do ta ha unė, se unė e pash i pari - ia priti ujku tjetėr.
    -Ti gėnjen se unė pashė i pari...
    Kėshtu ujqėrit nga llafet kaluan te dhuna dhe filluan tė ziheshin me njėri-tjetrin me kafshime derisa ngordhėn qė tė dy.
    Kur u zgjua lepuri nė mėngjes shikon dy ujqėrit e ngordhur dhe e quan sikur i ka vrarė vetė, ngrihet dhe thotė:
    -Lėre more se nuk do tė pi mė raki, se sa her qė pi bėj gjithė kėto gjullurdira.
    Njė ēift shumė i moshuar po kujtonte tė kaluarėn. Plaka i thotė plakut:
    -A tė kujtohet kur ishim tė rinj, ende te pafejuar, e kur takoheshim fshehurazi nė fshat.
    Plaku i pėrgjigjet:
    - Po mė kujtohet. Dilnim fshehurazi... ēdo gjė ishte mė e ėmbėl.
    Pastaj plaku shton:
    - E di si them unė, a takohemi sot pas dite nė orėn pesė ashtu si nė ato kohė. Plaka i pėrgjigjet: "Po mirė tė dalim".
    Doli plaku tamam nė orėn pesė edhe pret e pret por plaka nuk po duket. Pret edhe pak dhe i nervozuar kthehet nė shtėpi. Kur ēka tė shohė, plaka ishe aty?! Atėherė i thotė asaj:
    - Po ku je moj plakė, pse nuk dole nė orėn pesė ta kujtonim pak rininė.
    Ndėrsa plaka iu pėrgjegj:
    - Po unė... desha tė dal por nuk guxova prej nėnės.
    Djaloshi nisi tė dyshonte nė sinqeritetin e tė dashurės . Njė ditė me
    xhelozi e pyeti: Cfarė raportesh ke me atė tregtarin?
    -Ashtu... hyrje - dalje, - u pėrgjigj ajo.

Nėna e pyeti tė bijėn, e cila sapo ishte kthyer nga njė party:
    -Si ja kalove, bija ime?
    -S'di ē'farė tė them. Do tė kthehesha shum mė herėt, por nuk po e gjeja
    fustanin,- pėrgjigjet e bija.

A mė lejoni tė martohem me vajzėn tuaj ?
    - Kėrkoja gruas time njėherė.
    - Jo, do tė mė pėlqente mė tepėr tė kisha vajzėn tuaj.

- Mirė i dashur, s“ka gjė. Ia kalofsh mirė - tha ajo pėrpara se ta ulte telefonin. - Kush ishte ? - tha burri qė ishte nė shtrat me tė.
    - Burri im. - C“donte ?
    - Tha se do tė vonohej sepse po luan me letra me ty.

Njė bjonde pyet shoqen e saj: - A e ke bėrė testin e shtatzanisė?
    - Po !, - i pėrgjigjet shoqja.
    - A ishin pyetjet tė vėshtira?

Njė fshatar pyet njė shokun e tij fshatar:
    - Ke parė ndonjėherė pampor (vaporr) ti?
    Shoku tepėr i sigurtė pėrgjigjet:
    - Kam parė dhe kam ngrėnė.

Njė mace kishte ndaluar pranė derės sė shtėpisė sė njė plake dhe po thithte marijuanė.
    Plaka del jashtė dhe i thotė "Pis mace!".
    Macja ēon dy gishta lart nė formė V-je dhe i pėrgjigjet "Peace gjyshe!".

Njė djalė kėrkoi punė tek njė fshatar.
    - A di tė mjelėsh dhe tė ngasėsh traktorin ? - e pyeti fshatari.
    - Ta ngas traktorin dij, por pėr ta mjelur, se kam bėrė ndonjėherė.

- Do shkosh nė varrimin e Pjetrit ?
    - Pse tė shkoj, ai s“do vijė nė timin.

Njė turist pyet njė djalė:
    - Sa shkoi ora ? - Dymbėdhjetė e natės.
    - Mendova se mos kishte shkuar mė tepėr.
    - Kėtu tek ne nuk shkon mė tepėr se pastaj fillon nga njėshi.

Njė psikopatit i duket vetja sikur ėshtė Zoti. Vizitohet nga njė psikiatėr. Psikiatri:
    -Meqė ėshtė hera e parė qė po takohemi, mė thuaj gjithēka nga e para.
    - Nė fillim krijova qiellin dhe tokėn...

Mėsuesja don tė dijė nėse luteshin nė familjen e Gentit pėrpara se tė hanin:
    - Genti ēfarė thotė babai yt kur ulet pėr tė ngrėnė ?
    - Hė moj, a u bė ajo dreq gjelle ?!

Mėsuesi nxėnėsit:
    - Mė thuaj emrin e njė qyteti nė Angli.
    - Pėr cilin qytet e keni fjalėn ?

Mėsuesja e gjuhės:
    - Kur unė them "Ardiani se donte tortėn", ēfarė ėshtė Ardiani nė kėtė rast ?- Budalla - pėrgjigjet nxėnėsi

Burri dhe gruaja nė gjyqin e ndarjes:
    - Pse s“i ke folur gruas pėr 6 muaj ? - pyeti gjykatėsi. - Nuk kam dashur t“ia ndėrpres fjalėn.
    Hasa e mėsonte Hysėn tė pėrdorte bombėn e dorės:
    HASA: Hiqe siguresėn, prit deri nė tre dhe pastaj hidhe bombėn. A e morre vesh ?
    HYSA: Po more qysh jo.
    Mbas nja 5 minutave hyn Hysa pa duar:
    HYSA: Kjo bombė paska qenė e prishur se ora akoma dy e pesė minuta, e kjo pėllciti.

Ulerime Maska e Jola
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    aty
    Postime
    261
    Humor me shije.
    Bravo
    L'amore e' come la febbre, si guarisce a letto.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •