Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292

Për ata që jetojnë në shtete ku nuk ka shumë shqiptarë

Duke qene se edhe une jetoj ne SHBA, por jo ne kryeqendrat ku shqipetaret jane pergjithesisht te vendosur si ne New York, Michigan, Ohio etj... deshiroj qe ne kete teme te krijojme nje "qender" te vogel argetuese, ti japim mundesi njeri-tjetrit etj. Mbase ka nga ato qe shkojne ne te njejten shkolle qe jane frekuentues te fsh dhe nuk e dine kete.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    une jetoj ne berlin dhe jemi me duket nja 130 shqiptar te shqiperis nuk jemi shume dhe me vjen pak keq po cfare te bejm....
    nuk njof shume kaq edi une se me kan then ne ambasad po per te njoft nja 4 familie njof dhe nuk kam kontakt me ato se dhe nuk kam qef vet me ato njerez...................
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

.. Maska e km92
    Anëtarësuar
    24-08-2005
    Vendndodhja
    Kumanovë
    Postime
    4,210
    Citim Postuar më parë nga v3t0n Lexo Postimin
    un jetojj ne kumanove (veri-lindje te maqedonise).
    ne ket qytet ka 30 % shqiptare kurse me fshatrat per'rreth ka 50% shqipare.
    ne kete forum ka antare te shumte nga kumanova
    Me sa kuptova ktu flitet per shqiptaret qe jetojne ne shtete ku nuk ka shum shqiptare, e jo per maqedonine qe eshte full ne shqiptar

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Une jetoj ne bruksel e tash ka mjaft shqiptar...
    ne fillim ishim pak te paret ishin imigrantet e shqiperis (siq quheshin zogista) ata qe u largun ne kohen me mbretin Zog tani erdhen shqiptaret kosovar nga turqija qe jan largu nga kosova ne vitet 1956-57 e me von ne vitet 70 ta fillun te vin kosovar me viza tre mujore e shum kan mbet ketu .
    Me ju then te drejten kam kujtime te mira nga te gjith keta qe i ceka siper se ishin vertet bjerz te mirê dhe te kulturuar.

Kur u ba shqiperia demokraci erdh nji rrymê shqiptaresh vertet te eger pa kultur,nji pakic ishte e mir por shum ishin mashtrues, hajna, spifsa ndaj gjethkujt, mos te tesht zoti me ta.

ashtu edhe kosovaret e luftes u tregun shum pa kultur te njet hajna te eger,mashtrus po kishte shum pak njerz inteligjent por shum pak...

Une per veti nuk i du fare , zdu te komunikoj hiq hiq hiq ....e isha teper e idhnuar ne nji shoqe qe thonte si du shqiptaret,thoja aman kush pi duket vetja...
    sot e kam kerku qorben , zdu as te ndihmoj kend as sju bej keq ....
    nuk me njoft askend .....askend !..vetem me ik prej tyre...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dorontina : 30-12-2008 më 18:42
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759
    Ka than nji prift katolik ;

Shqipnia (komuniste) asht ba si nje ve e prishun , kur te thyhet ka me qelb dynjane

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    9
    Dorontina " Kur u ba shqiperia demokraci erdh nji rrymê shqiptaresh vertet te eger pa kultur,nji pakic ishte e mir por shum ishin mashtrues, hajna, spifsa ndaj gjethkujt, mos te tesht zoti me ta.

ashtu edhe kosovaret e luftes u tregun shum pa kultur te njet hajna te eger,mashtrus po kishte shum pak njerz inteligjent por shum pak... "

Sa e Hidhur eshte e verteta. I miri rri ne hije,nuk duket. Duhet te edukojme veten dhe te tjeret. I vetmi shpetim.Kur do dike duhet t'ja thuash te keqen,ndryshe e keqja te pershfin edhe ty. Ne kerkojme te ikim nga vetja jone. E pa mundur. Padituria, varferia dhe sidomos frika na beri te tille. "FRIKA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lemshi : 03-04-2009 më 09:31 Arsyeja: e pa plotesuar

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Citim Postuar më parë nga loni-loni Lexo Postimin
    Ka than nji prift katolik ;

Shqipnia (komuniste) asht ba si nje ve e prishun , kur te thyhet ka me qelb dynjane
    Na e mart te keqen ai prifti ne.
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    elsaa ku jeton ti
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2009
    Postime
    9
    Elsa " Na e mart te keqen ai prifti ne." Nuk zgjidhet asgje duke mburrur veten. Ne do ti besh keq dikujt,thuaj qe eshte me i miri,me i zoti,me i bukuri,me i dituri.Do ta gjeje e keqja nga vetvetja

shqipoWA Maska e ELAA
    Anëtarësuar
    29-05-2005
    Vendndodhja
    Seattle, WA
    Postime
    13
    a di ndonjeri nese ka shqiptare ne Washington State ne zonen e Seattle, Tacoma, Federal Way dhe qytetet perreth tyre?

U be 5 vjet qe jam ketu dhe vetem kam degjuar qe ka shqiptare ne qyetin e Seattle por nuk di kush jane dhe si mund te komunikojme me ta ose me te tjere ne zonat perrreth. Te vetmit qe kam arritur te kontaktoj ne WA jane disa familje shqiptare ne Vancuver.

Do t'jua dija shume per faleminderit nese keni ndonje informacion per shqiptaret ne WA.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kryeministri belg për krijimin e Shteteve të Bashkura të Evropës
    Nga Davius në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 09-12-2005, 16:41
  2. Çështja Çame
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 154
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 19:56
  3. Analize e nje muslimani
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-12-2004, 18:48
  4. Kreu i OKB: Pushtimi i Irakut i paligjshëm
    Nga bunny në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 01-10-2004, 10:03
  5. Politika e SHBA-se karshi Shqiperise
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 26-10-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •