Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Pasioni për shkencën Maska e rm_renald
    Anëtarësuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Cool Si të maskojmë një dosje?

Shpesh-here kam pare ne forum pyetje se si mund te fsheh nje folder dhe pergjigjet kane qene ca programe ku duhet te mbash mend nja 10 passworda. Une perdor nje menyre qe ska nevoje per asgje.

1. Folderin ose skedarin qe do ta fshehesh e Kompreson me WinRar. Sigurohuni te zgjidhni opsionin. "Delete files after archiving" . Pasi kompresohet te gjitha skedaret e folderit mblidhen ne nje arkiv Rar me prapashtese .rar .
    2.Shkoni te My Computer - Tools - Folder Options - View dhe hiqini tikun opsionit Hide extensions for known type files.
    3. Shkoni te arkivi juaj rar dhe ndryshoni prapashtesen nga .rar ne .dll ose .com
    dhe verini nje emer psh. stdlib.dll qe te duket si pjese e nje programi.
    4. Kopjojeni te ndonje folder programi psh. C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CS3 dhe mbaroi.
    5. Kur te doni te aksesoni skedaret thjesht nderroni prap. nga dll ne rar dhe mos harroni ta ndryshoni prap ne dll LOL.

5. Po te doni arkivit rar kur beni kompresimin mund ti vendosni password.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    interesante kjo gje.. por pse duhet me e modifiku kur mund thjesht ta cosh tek programet tek ndonje qe ka shume kartela e ska qeveri qe e gjen lol... e kam frik se as vet se gjen dot..

po nqs eshte ndonje qe duhet fsheh patjeter ..funksionon mire ,,, flm per kete

$ Qeveri Më Vete $
    Anëtarësuar
    02-02-2005
    Postime
    62
    Citim Postuar më parë nga rm_renald Lexo Postimin
    Shpesh-here kam pare ne forum pyetje se si mund te fsheh nje folder dhe pergjigjet kane qene ca programe ku duhet te mbash mend nja 10 passworda. Une perdor nje menyre qe ska nevoje per asgje.

1. Folderin ose skedarin qe do ta fshehesh e Kompreson me WinRar. Sigurohuni te zgjidhni opsionin. "Delete files after archiving" . Pasi kompresohet te gjitha skedaret e folderit mblidhen ne nje arkiv Rar me prapashtese .rar .
    2.Shkoni te My Computer - Tools - Folder Options - View dhe hiqini tikun opsionit Hide extensions for known type files.
    3. Shkoni te arkivi juaj rar dhe ndryshoni prapashtesen nga .rar ne .dll ose .com
    dhe verini nje emer psh. stdlib.dll qe te duket si pjese e nje programi.
    4. Kopjojeni te ndonje folder programi psh. C:\Program Files\Adobe\Adobe Dreamweaver CS3 dhe mbaroi.
    5. Kur te doni te aksesoni skedaret thjesht nderroni prap. nga dll ne rar dhe mos harroni ta ndryshoni prap ne dll LOL.

5. Po te doni arkivit rar kur beni kompresimin mund ti vendosni password.
    pse duhet ti bish si magelani mer te keqen kur me pak lodhje me nje program folder lock mund ta besh shume here me kollaj . instalo programin fut dosjet qe do qe te mos i heqi njeri formon nje pasuord qe do ta perdoresh gjithmone dhe ska bir nene te ta gjej vetem ai qe di pasuordin dhe jo me nja 10 pasuorde sa thua por vetem nje + qe folder lock edhe te duash ske se si i fshin po qe se nuk di pass . kaq kisha

Ore qenkeni interesant ju.Tjetri ju jep nje menyre ju thoni jo magelani jo tragelani jo kolombi.I thoni me nje faleminderit dhe hajd tungjatjeta.Pffff sa interesant jemi ne shqiptaret.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •