Pse dyshoni per kete? Shqiptareve ju pelqen sherri!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
shif shif shqiptareve i pelqen sherri deri tani sdoli nje qe te thoshte te kunderten pra ne e paskemi ne gjak? pra ne smund te ndryshojm ?kete kam kuptuar der tani se kudo qe do ikim do te zihemi gjithmon .nga pergjigjet e juaja kete me lini te kuptoj spaka asnje te mendimit te kundert?
Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best
Postuar mė parė nga Mina
Mina, te gjitheve u pelqen sherri , jo vetem shqiptareve. Por ketu duhet te vecojme, se shqiptareve u pelqen ta cojne sherrin deri ne fund.
Where does a thought go when it's forgotten?
Po ca ti bosh mi corazono, osh si puane asja shprehjes, jep i grosh me hy ne valle, jep 5 e nuk del dot.
Robi per icik ner e ftyre jeto se mos kemi gjo tjeter ne.
Ajo na ka njel sedra, se pare s'kena, pranej dhe nuk kemi c'humbim kshu qe rrifna per i llaf goje.
Sidomos knej ka amerika e kon per zakon me ti ngacmu gocat kur jon me ty, se nuk e din ca osh druni kto, pranej dhe une, bej akte bamiresie dhe ju mesoj c'eshte druri.
Ndihem dhe mire pastaj se me duket vetja si Nene Tereza, duke bo Charity deed for the year.
Shvejk........qenke i lezetshem .
Dmth i "gėdėpke" amerikanet ti. Go Zallheri, goooo.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga MI CORAZON : 21-12-2002 mė 03:40
Where does a thought go when it's forgotten?
Ca ti bosh, gedepi ka dal pri xhenetit thojn.
Un jam bo si Atila, kamxhiku i zotit.
Pastaj se dishe ti qe ne Zallherrsat kshu jena?
Ne dhe Rrapi Trishit sherrxhi kena qen gjithmone(lol)
Per mendimin tim shqipetaret gjenden shpesh aty ku ka sherr.
Se si eshte puna nuk e di por mendoj se nganjehere dhe kerkojne sherr vete,eshte nje nga menyrat per te cliruar energjite e tyre.
Pra une kam mendimin qe nqs se secili eshte i preokupuar me problemet e veta dhe ka nje angazhim produktiv te vazhdueshem nuk del koha te zihemi.
Uroj qe te ziheni sa me rralle
sinqerisht
hope 31
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Pse ja fusni kot juve nuk e ka qejf shqiptari sherrin por SHERRI e kaqejf SHQIPTARIN ...............................lol
Sherri eshte gjeja qe me streson aq shume! Kam perjetuar para shume vitesh nje ngjarje qe me ka bere te ndihem shume keq! Une e shoqeruar, dhe perballe tre burra qe me hidhnin dhe me prisnin fjale, ne nje moment me ngacmuan, nderkohe qe ne ishim ne punen tone, dhe me pas...... shikoje vetem nje lemsh dhe degjoje goditje te fuqishme grushtash ne erresire. Une qe ulerija dhe thoja nga vjen ky ze sepse nga tronditja, nuk beja dot lidhjen qe ai ze i tmerruar dilte nga une. Ky eshte shqiptari, qe ndonse me burre perkrahu te hedh batuta dhe tenton te te preke!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
jo te gjithe shqipetaret zihen. ka the shqiptare te vertet.
Krijoni Kontakt