Close

Rezultati i Sondazhit: Cilat jan 2 ekipet qe do kalojn ne raundin tjeter?

Votues
64. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Real Madrid CF (ESP)

53 82.81%
  • Juventus (ITA)

46 71.88%
  • FC Zenit St. Petersburg (RUS)

27 42.19%
  • FC BATE Borisov (BLR)

2 3.13%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 171

Tema: Grupi H

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    E sa e sa thoshin, Zenit mundi Manchesterin, mundi Bayernin, dhe do te shkatroj Juven, hehe ngadal pak, ne nuk jemi as Manchester as Bayern, ne jemi ajo qe kemi qene gjithmon ZONJA E VJETER JUVENTUS.

Ndoshta nuk kemi te gjithe lojtaret te klasit te lart, por kemi emer dhe te gjithe kundershtaret na e kan frigen, po ai gol i Alexit, cka ishte? FANTASTIK!!

FORCA JUVENTUS!!
    nqs do ju kishin friken nuk do vinin tiu trembnin ne mes te torinos, po thuaj faleminderit o zot qe i erdhi ajo gjuajtja si me porosi aleksit dhe fituat, se do kishit dal me koken ulur. mos harro se perballja e kthimit eshte ne rusi, temperatura shkon dhe -30 grade, aty do e tregoje potencialin juventus apo do jete ajo zonja e vjeter qe di te fitoje vetem ne torino.

sa per kualifikimin jam ne medyshje midis zenitit dhe juventusit pasi ndeshja e fundit i ngelet te dyjave te bej me te miren ne perballjet me njera tjetren.

Po ju quani te kualifikum realin 100% e? hahahahha

ikni boni nai dore bar, se nga futbolli smerni ere!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Unbreakable Lexo Postimin
    nqs do ju kishin friken nuk do vinin tiu trembnin ne mes te torinos, po thuaj faleminderit o zot qe i erdhi ajo gjuajtja si me porosi aleksit dhe fituat, se do kishit dal me koken ulur. mos harro se perballja e kthimit eshte ne rusi, temperatura shkon dhe -30 grade, aty do e tregoje potencialin juventus apo do jete ajo zonja e vjeter qe di te fitoje vetem ne torino.

sa per kualifikimin jam ne medyshje midis zenitit dhe juventusit pasi ndeshja e fundit i ngelet te dyjave te bej me te miren ne perballjet me njera tjetren.
    Ti spaske lidhje me futbollin, katastrof!
    Sui generis

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Ti spaske lidhje me futbollin, katastrof!
    ti buze qumesht me bind dajen njeher qe kam apo skam lidhje me futbollin, apo vetem kaq di te thuash. po dukesh qe nuk i ke kaluar te 20, sa vjec je ti buze qumesht daja i ka vite qe shikon futboll. dhe kur rija jashte kisha mundesin ti shikoja ne stadium keto torinezet e tu sa te mire ishin. kur te kesh dicka per te me thene qe kam lidhje apo jo une me futbollin nuk te pergjigjem me. une ve doren ne zjarr ne e di ti kuptimin e fjales katastrof, po ta dije do kishe dhene ndonje argument bindes dhe jo nje rrjesht sa per te plotesuar kapacitetin te besh postimin.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Unbreakable Lexo Postimin
    ti buze qumesht me bind dajen njeher qe kam apo skam lidhje me futbollin, apo vetem kaq di te thuash. po dukesh qe nuk i ke kaluar te 20, sa vjec je ti buze qumesht daja i ka vite qe shikon futboll. dhe kur rija jashte kisha mundesin ti shikoja ne stadium keto torinezet e tu sa te mire ishin. kur te kesh dicka per te me thene qe kam lidhje apo jo une me futbollin nuk te pergjigjem me. une ve doren ne zjarr ne e di ti kuptimin e fjales katastrof, po ta dije do kishe dhene ndonje argument bindes dhe jo nje rrjesht sa per te plotesuar kapacitetin te besh postimin.

Jo nje resht po per ty sja vlen as 1 shkronje ta shkruaj, ke marre avaz dhe nuk analizon aspakt cka flet. Ja ty dajo po te sqaroj une ca sende pasi sdi te shkruaj.
    Kush e frigoi Juven ne mes te Torinos? Menduat qe ne jemi Manchester United ose Bayern qe ka mundur ai ekip?
    Zenit pergjate tere ndeshjes pati vetem dy shance dhe ate ai Dani apo si quhej, dy her doli vet para portierit, njeher se gjeti golin heren tjeter Buffon ishte fantastik, cka ka per tu trembur ketu? Asgje fare, kemi nje portier te klasit te larte dhe krenohemi me te, ska per tu trembur asgje.
    Sa i perket lojes se Juves, ajo tregoi se futbollin nuk e bejne lojtaret por zemra dhe vullneti per te fituar nje ndeshje, pati shume raste, pati nje shtyll ne pjesen e pare dhe ca raste te tjera, te cilat u shperblyen me golin e te madhit Del Piero ne pjesen e dyte. Ato fantazia qe po ben ti se mos ti kishte ardhur topi ose dicka, shko tregoja dikujt tjeter por mua jo, Juventus e meritoi fitoren ne cdo aspekt, dhe ai Zeniti juaj te Realit qe keni shume deshire te rezoj Juventusin sepse e dini per 4 vitet e fundit qe jemi takuar ne CH.L kush ka dalur me tutje, u duk vetem ne 10 min e para te lojes.

Tash merr syzat daje lexoe mire kete postim dhe mos u pergjigj fare

Naten e mire.
    Sui generis

Ore nuk po ul njeri nivelin e zenitit, do ishte injorance. Zenit eshte ne kulmin e kampionatit, dmth ne max te forcave, ndersa kampionati italian sa ka filluar. Flasim pas ca muajsh kur te mbyllet kampionati rus. Juventusi e dinte se cfare kundershtari kishte perballe, prandaj dhe e kishte pergatitur ate ndeshje me shume nen aspektin fizik. Duhet permendur dhe demtimi i camoranesit, qe eshte dhe lojtari qe ben te levizi gjithe skuadren. Gjithsesi se fjalet jane varferi, Juventusi me shpirt e me force arriti nje fitore shume te rendesishme (kemi per te pare nga fundi i ndeshjeve ne grup se sa e rendesishme ka qene kjo ndeshje), kusurin ja lejme inacive!

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Si duket Zenit sonte do te fitoj kunder Realit

Trajneri i Real Madridit, Bernd Schuster, thotė se Zenit St Petersbourg ėshtė njė ekip i qėndrueshėm i cili shumė mirė i balancon forcat dhe shpejtėsinė dhe preferon futboll ofensiv.

Ruud Van Nistelrooy beson se Real Madridi do tė pėrballet me njė sfidė shumė tė vėshtirė nė Ligėn e Kampionėve kundėr Zenitit dhe nuk mendon se skuadra varet nga golat e tij.
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    min. e 15
    zenit- real 0-1
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    min e 25
    zenit- real 1-1
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Anėtarėsuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    30 min perseri real ne avantazh akoma van nisterol 1-2
    jeshét prčmč ne aliarčm
    jeshčm more jeshčm
    po drita skeshčm

Faqja 6 prej 18 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •