Me sa duket ti nuk kupton se cka ėshtė duke u thėnė kėtu. Unė tė thash qė ka patur 10 lojtar tė lėnduar dhe jo 10 lojtarė qė mungonin nga formacioni i parė, lexo mirė pastaj fol.
Dhe me sa duket 5 lojtar qė mungojnė nga formacioni startues ty tė duken pak? Kryesorja edhe pa ata mungesa ne u rahem mrenda e jasht, skeni drejt tė nxjerni asnjė fjal reth kėsaj cėshtje.
Sui generis
Mund te pergjigjem une ne vend te Juventusit?
Buffon, RB Grygera, Legrotaglie, Chielini, Molinaro LB, Kamoranesi Sissoco, C.Zaneti(Paulsen), Nedved, Del Piero, Treze-Gol.ne banke rezerv jane Salihamizhiq, (Paulsen(C.Zaneti),Amauri, Jaquinta, Manninger, Melberg, Giovinco, De Ceglia, Marchisio, Tiago...
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Juventus i pari ne grup , por pas tij do jetė vetem Real Madrid !
www.juventus-fans.net - Bashkohu edhe ti !
O cuni ti din gje per Juven, smuj me tregu un 100 her ti,Deri sa kam shenu aty, te kam tregu.
po ta perseris.
C.Zaneti eshet ne formacion te pare, ai ehste i lenduar, kshu qe Paulsen qe nga fillimi ka qene ne 11-shin e pare, pra ehste nje futbollist standard.Ok?
Edhe mjaft me se late nam, kot e keni xhdo fund viti nuk do festoni, kur du ju shkoj mendja se ne champions mund te na bjer Juventus, ose me konkretisht ALEX DEL PIERO
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo nė firmė. Stafi i forumit!
Krijoni Kontakt