Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061

Lightbulb Një vërejtje e vogël

Pershendetje, stafi forumit.

doja tju thosha se tek ikona e penes me shqiponjen ne krahe te majt, duhet te klikosh njeher para se te futesh Pseudonimin dhe kodin! por kjo gje spo kuptohet nga ca njerez qe jan rregjistrruar ketu.

me pak fjal sygjeroj, pse nuk e lini sa te hapet faqja e forumit dhe te futet pseudonimi direkt me gjith kod bashke pa ba fare klik tek ikona .

kjo Vërejtje, vjen si baz qe ca nga njerezit qe i kam then te rregjistrrohen ketu, spo hyjne dot ne forum. e kan si te paqarte,
    sado qe un ja kam shpjeguar shum qart! ato prap sarrijne te futen ne forum.

shnet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BaBa : 26-08-2008 më 17:20
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

i/e regjistruar Maska e s138942
    Anëtarësuar
    24-06-2007
    Vendndodhja
    Torino
    Postime
    172

Thumbs up

BaBa i bashkengjitem dhe un kesaj veretjes tende ose me sakte per te then keshilles, pasi me kujtohet dhe mua heret e para qe vizitoja FSH pas regjistrimit nuk u oriontosha sakte edhe pse ne ate moment kisha njohuri te mjaftueshme mbi vBulletin te cilin e kisha instaluar dhe modifikuar disa here personalisht ne servera te ndyshem, keshtu per fillestaret ne FSH besoj se eshte pak e veshtire.
    E di qe ndonje modifikim i mundeshem per momentin ne vendt qe te jet oriuntues mund te behet nje qorjentim per gjith anetaret, por shpresoj qe ne ndonje nga rifreskimet e versionit aktual te vBulletin ne FSh qe mund te ken plan adminet te merret parasysh dhe kjo keshill e jona per te ber diqka me te kuptueshme per te rinjt e FSh.
    URL .net http:// .com www. .it ftp:// .al https:// . . . . . . . . .

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Anëtarët mund të identifikohen edhe nga portali i forumit (në krye të krahut të djathtë të forumit), pa qënë nevoja të shtypin mbi logon e tij.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Një pyetje, nëse bë, ama me më tregue si burrat se nuk bënë ndryshe:
    " ka kohë që dikush po më jep pikë e ndonjeri po më heqë pikë. Si ka mundësi që të dij se cili është ai që po më jep pikë që t'i falenderohem së paku ngaqë njerëz jemi?
    Sa për ata që më heqin besoj që s'ka nevojë të shkruaj sepse shqiptarë jemi e Ju e dini se çka bë shqiptari ( çka thotë) kur do të shfryej barkun.(?)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Një pyetje, nëse bë, ama me më tregue si burrat se nuk bënë ndryshe:
    " ka kohë që dikush po më jep pikë e ndonjeri po më heqë pikë. Si ka mundësi që të dij se cili është ai që po më jep pikë që t'i falenderohem së paku ngaqë njerëz jemi?
    Sa për ata që më heqin besoj që s'ka nevojë të shkruaj sepse shqiptarë jemi e Ju e dini se çka bë shqiptari ( çka thotë) kur do të shfryej barkun.(?)
    Preng piket hiqen kur fshihen temat.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Nuk më tregove se , si mund ta dijë se kush po më jep pikë ngaqë rendi e do t'u falenderohem miqëve!
    Ose së paku t'i nderrojë dy fjalë me ta; ç'ti bëjmë do jenë llafe pa kafe pse edhe kështu mirë është se të mos ketë fare llafe!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    Jo kur fshiHen temat por kur e na fshihen postimet e sa per skjarim fshihen komentet qe me se paku kan nevoj te fshihen si psh. postimet e mija qe kurr askend nuk e ofendova me ndonje fjale ose sharje,po edhe nese kam dale ndojhere nga tema kam kerkua falje publike !Kohra te kqija kan ardhe,perpara thonin,,Qengji i bute i thithe dy nena"E tani eshte ndryshe ,,qengjit te bute si mbet asnjana''
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Preng Sherri Kur shtyp tek paneli i anëtarit (ndodhet në krye të forumit, krahu i majtë) ju ridrejtoheni për tek llogaria juaj. Aty mund të ndryshoni profilin tuaj e shumë mundësi të tjera, njëkohësisht ju shfaqen edhe 5 reputacionet e fundit që keni marrë.

E panjohura Mund të më kontaktosh duke më vënë në dijeni se për cilat postime e keni fjalën që ju janë fshirë.

Gjithë të mirat.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

Tema të Ngjashme

1. Humor fetar nga forumi
    Nga darwin në forumin Agnosticizëm dhe ateizëm
    Përgjigje: 156
    Postimi i Fundit: 10-12-2010, 15:55
  2. Varroset me nderime Ibrahim Halilaj (17) nga Tërdefci i Drenasit.
    Nga prishtinase në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 17-03-2009, 11:21
  3. Avatare - Krijime te mia
    Nga Darius në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 169
    Postimi i Fundit: 27-12-2008, 11:42
  4. Ideali dhe qenia njerezore
    Nga Redi në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 11-03-2006, 14:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •