Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 70
    Fitore Partia Demokratike Maska e amela1
    Anëtarësuar
    03-07-2008
    Vendndodhja
    tra la la world
    Postime
    172
    se e duam shume njeri tjetrin aq sa ndonjehere harrojm qe po ja fusim kot duke dhen puthje pa ndonje vlere(po flas per njerzit jasht familjes)

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Zakone ruse.
    Ndersa ne perendim vetem pederastet dhe lesbiket puthen me njera tjetren.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Ata qi dojne me ja puth motren ndaj njanit pa dashte me hi ne sherr, ky zakon qi kena ashte shume i pershtatshem per ta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga KOKASHTA Lexo Postimin
    Po jemi njerez te dashur ne moj, nuk mjaftojme me shterngim duarsh.
    Kur takohem me gjyshen un, mund te ha mbi 20 te puthme, eshet 1-she fare.

lol ashtu eshte dhe gjyshia ime

un nganjehere harroj sa here duhet ti puth, mund te puth nganjehere me odd numbers si pshm 3 apo 7 lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    ketu ku jam une ca te bejme ndodh e kunderta
    shoh shume meshkuj qe japin vetem doren midis njeri tjetrit dhe asgje me shume
    une dola nje dite me kusheriren time dhe e kapa per krahu dhe ajo ma heqen doren me stil dhe me thote mos me kap me nga krahu se ketu kujtojne se jemi te martuara bashke
    ne ate moment mu ngrit tensioni per keto mendime idiote
    Bejbi dhe ketej nga une ,se nuk e di ku jeton ti ndodh e njejta gje .
    Nuk kapet femra me femren apo mashkulli me mashkullin per krahu, sic ndodh ne shqiperi dhe dalin xhiro se eshte turp .Apo te puthen se ta vene pusullen nga prapa .Te vjen shoqa ,kusherira apo shokut i vjen shoku nje dhenie dore eshte ketej ose kane nje gje te mire keta ketej nje hi nje bye dhe as doren nuk e japin .
    Te njejten gje do te kisha thene edhe une po te dilje me mua dhe te me kapje per krahu zakon i shqiptarit Ka pasur te drejte .Ne shqiperi do bejme si ne shqiperi ,ne emigrim do i pershtatemi jeteses shoqerore ketej .S'kemi c'bejme na zuri tani .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 09-09-2008 më 23:23

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-05-2008
    Postime
    16

Zeqir08

Puthja, në faqe me rastin e takimit, është pjesë e praktikës ortodokse. Te pjesa myslimane kjo nuk është dukuri. Komunizmi e ka fuzionue. Në Kosovë vetëm përqafohen, prandaj pyetja ka qenë dashtë të bëhet "Pse shqiptarët e Shqipërisë puthen kur takohen".

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anëtarësuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Duhet eleminuar jo vetem kjo, por edhe puthja e ciftit kur martohen, puthja midis nene e bir/je dhe cdo form tjeter dashamirese ku dy njerez kane kontakt lekure me lekure. Edhe ne krevat ska me puthje vetemmaroni pune shpejt e shpejt dhe futjani topit.

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Shqiptaret puthen ne faqe kur takohen. Kur jane shoke ose te aferm, ata puthin faqet e njeri-tjetrit.

Puthja klasike shqiptare eshte 4 here, 2 per secilen faqe, po ka edhe raste kur puthen 8 here, 4 per secilen faqe.

Mendoj se kjo eshte gabim. Nje dhenie e thjeshte dore, ose nje perqafim ne rastin kur jane shume te afert, eshte gjeja e duhur.
    HAHAHAHA.....8 here!!!!tragjedi per zotin sidomos kur ate tjetrin qe po te puth ti nuk e duron dot.....ne fakt jam shum dakort me ty august po ja qe shoqeria jone nuk i harron dot disa tradita....mua me qellon qe nuk dua ti puth njerezit kur i takoj(pervec familjareve vertet te aferm)por detyrohem ti puth sepse ajo/ai tjetri/a te afrojne buzet e ti s'ke c'ben....

c'te bejme ky fenomen do vazhdoje te egzistoje akoma nese kjo tradite eshte rrenjosur edhe tek rinia shqiptare.
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

where the slime Maska e Liqvid
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Postime
    76
    Kjo tema ia vle per nanji qe studio sociologji me pa se ca reaksionesh krijohen me i milet kur ballafaqohen kulturat dhe se si elementet i kulture fillojne e mbizoterojne mbi elementet e tjetres dhe fillo fuzioni kulturor.

Eri_eri DjAl KuCoVaR Maska e EnRy
    Anëtarësuar
    07-05-2006
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    310
    Kam disa shok nga nje X qytet i Shqiperise qe sa her takohen me njeri tjetrin puthen edhe 2 here 3 here ne dite te takohen prap puthen hahaha.Kjo po qe eshte e bezdisshme.Dhe sa here qe une i takoj duhet ti bej respektin se i mbetet hatri.Qytetin nuk po e them se me keto qe lexova lol ti marin puthjet per keq .
    ,,,,,,,,,,,,((((""""))))
    ~<@@@(((EnRY)))@@@>~
    """"""""'''((((,,,,,))))

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •