se e duam shume njeri tjetrin aq sa ndonjehere harrojm qe po ja fusim kot duke dhen puthje pa ndonje vlere(po flas per njerzit jasht familjes)
se e duam shume njeri tjetrin aq sa ndonjehere harrojm qe po ja fusim kot duke dhen puthje pa ndonje vlere(po flas per njerzit jasht familjes)
Zakone ruse.
Ndersa ne perendim vetem pederastet dhe lesbiket puthen me njera tjetren.
Ata qi dojne me ja puth motren ndaj njanit pa dashte me hi ne sherr, ky zakon qi kena ashte shume i pershtatshem per ta.
Bejbi dhe ketej nga une ,se nuk e di ku jeton ti ndodh e njejta gje .
Nuk kapet femra me femren apo mashkulli me mashkullin per krahu, sic ndodh ne shqiperi dhe dalin xhiro se eshte turp .Apo te puthen se ta vene pusullen nga prapa .Te vjen shoqa ,kusherira apo shokut i vjen shoku nje dhenie dore eshte ketej ose kane nje gje te mire keta ketej nje hi nje bye dhe as doren nuk e japin .
Te njejten gje do te kisha thene edhe une po te dilje me mua dhe te me kapje per krahu zakon i shqiptaritKa pasur te drejte .Ne shqiperi do bejme si ne shqiperi ,ne emigrim do i pershtatemi jeteses shoqerore ketej .S'kemi c'bejme na zuri tani .
Ndryshuar për herë të fundit nga alnosa : 09-09-2008 më 23:23
Puthja, në faqe me rastin e takimit, është pjesë e praktikës ortodokse. Te pjesa myslimane kjo nuk është dukuri. Komunizmi e ka fuzionue. Në Kosovë vetëm përqafohen, prandaj pyetja ka qenë dashtë të bëhet "Pse shqiptarët e Shqipërisë puthen kur takohen".
Duhet eleminuar jo vetem kjo, por edhe puthja e ciftit kur martohen, puthja midis nene e bir/je dhe cdo form tjeter dashamirese ku dy njerez kane kontakt lekure me lekure. Edhe ne krevat ska me puthje vetemmaroni pune shpejt e shpejt dhe futjani topit.
HAHAHAHA.....8 here!!!!tragjedi per zotin sidomos kur ate tjetrin qe po te puth ti nuk e duron dot.....ne fakt jam shum dakort me ty august po ja qe shoqeria jone nuk i harron dot disa tradita....mua me qellon qe nuk dua ti puth njerezit kur i takoj(pervec familjareve vertet te aferm)por detyrohem ti puth sepse ajo/ai tjetri/a te afrojne buzet e ti s'ke c'ben....
c'te bejme ky fenomen do vazhdoje te egzistoje akoma nese kjo tradite eshte rrenjosur edhe tek rinia shqiptare.
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Kjo tema ia vle per nanji qe studio sociologji me pa se ca reaksionesh krijohen me i milet kur ballafaqohen kulturat dhe se si elementet i kulture fillojne e mbizoterojne mbi elementet e tjetres dhe fillo fuzioni kulturor.
Kam disa shok nga nje X qytet i Shqiperise qe sa her takohen me njeri tjetrin puthen edhe 2 here 3 here ne dite te takohen prap puthen hahaha.Kjo po qe eshte e bezdisshme.Dhe sa here qe une i takoj duhet ti bej respektin se i mbetet hatri.Qytetin nuk po e them se me keto qe lexova lol ti marin puthjet per keq.
,,,,,,,,,,,,((((""""))))
~<@@@(((EnRY)))@@@>~
""""""""'''((((,,,,,))))
Krijoni Kontakt