Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 17 prej 17
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    "Ne ndodhi që i takojmë religjionit mysliman. Jemi një shtet shekullar dhe një shoqëri shekullare dhe ky është roli i vërtetë që kemi luajtur në 200 vitet e fundit".
    Pse sipas teje ç'duhet të thoshte:

- Ne falemi 5 herë në ditë
    - Ne s'pimë alkool
    - Ne s'kemi kulturë Europinane, po arabike.
    - Ne jemi një shtet islamist dhe ligji ynë është sheriati
    - Ne s'jemi shoqëri shekullare por fetare.

etj..

(Me pak fjalë të gënjente?)

Shkaku pse arabët (bota islame) nuk e njeh Kosovën si shtet është thjeshtë se janë aleat të Rusëve (me rregull 3-shi aleat të serbëve), dhe s'mund të pajtohen me faktin që Kosova u çlirua, u pavarësua dhe ju njoh kjo pavarësi nga Europa dhe Amerika (vendet e qafirave, siç i quajnë ata).
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Citim Postuar më parë nga eldonel Lexo Postimin
    Mos e kritiko askend te huajin te mesohemi ta kritikojm vetveten .
    Por paske prituar te lexosh.

Në takimin e mezipritur me vendet e Konferencës Islamike, atëherë i dërguari kosovar Enver Hoxhaj do të shprehej: "Ne ndodhi që i takojmë religjionit mysliman. Jemi një shtet shekullar dhe një shoqëri shekullare dhe ky është roli i vërtetë që kemi luajtur në 200 vitet e fundit".
    Ja shiko qfare thot nje prej politikaneve tone .
    Pra si thua qe feja dhe politika spaskan lidhje.

1, Pse bota katolike na ndihmoj gjate dhe pas lufte, arabet nuk paskan tru aspak
    nese franca ka problemin korsik. anglia irlandez, kanada te kebekut, etj
    ata rezikuan per te na njohur, kurse arabet nuk dojne te na ndihmojne as si vellezer feje as diç tjeter. duhet ta dini ne per ta nuk egzistojme,
    me heret me brengoste palestina por tani ishala çifuti i hift prej kairos e deri teherani ishalah.

2 nese feja nuk ka lidhje me politik, pse arabet investojn ne xhamia ne shqiperi maqedoni, kosove e jo ne ekonomi dhe arsim,
    sa kane faj politikanet tane me teper kan faj hoxhallaret ata jan fajtor kryesor.
    kur kan ra ne gujza per xhamia me heret pse nuk e bejn tani per pavarsin.
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2007
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    187
    Mos ja fut kot shkuarja ne haxh nuk ka asnje lidhje me politiken ja nje fakt qe duhet ta pranojn Kosoven Arabet se s bene .
    Shkuarja ne Haxh behet nepermjet pasaportes dhe po se njohi pasaporten e Kosoves qfare do thot pastaj , ju ndalua hyrja e muslimaneve ne Meke per haxh .
    Guxojn ta bejne nje gje te tille ata s' ma do mendja . Po epranoj pasaporten e pranon edhe shtetin . Vetem te mos e kritikojm vetem te huajin por edhe vetveten , shikoji lirisht politikanet tane dhe ndikimit atje dhe si i injorojn vazhdimisht ata , qeshtja eshte se ti ke interes jo ata dhe kete duhet ta shtien ne koke shqipetaret njehere e pergjithmon .
    Kaloni mire

Jo jo Arabia saudite duhet te jet iniciatore per njohjen e kosoves tek bota arabe
    e pastaj do shofim sinqeritetin e saj nuk pine uj vetem sauditet ta njohin kosoven
    nese arabet dojn me vepru si musliman atehere ja momenti dhurata me e mire per bajram do jet njohja.
    "Unë jam mirë kur asht mirë Shqipnia"

Je vais bien quand l'Albanie va bien

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anëtarësuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Pse sipas teje ç'duhet të thoshte:

- Ne falemi 5 herë në ditë
    - Ne s'pimë alkool
    - Ne s'kemi kulturë Europinane, po arabike.
    - Ne jemi një shtet islamist dhe ligji ynë është sheriati
    - Ne s'jemi shoqëri shekullare por fetare.

etj..

(Me pak fjalë të gënjente?)).
    Me pak fjale jam musliman sepse ndodhi keshtu me kete qfare muslimani tregon ti ?
    Eshte dashur te thot jemi shtet me shumic muslimane edhe pike ja ashtu si tha ajo amerikanja e jo te shet dokrra ketu .

Shkaku pse arabët (bota islame) nuk e njeh Kosovën si shtet është thjeshtë se janë aleat të Rusëve (me rregull 3-shi aleat të serbëve), dhe s'mund të pajtohen me faktin që Kosova u çlirua, u pavarësua dhe ju njoh kjo pavarësi nga Europa dhe Amerika (vendet e qafirave, siç i quajnë ata).[/QUOTE]

Sepse kane interesat e tyre me Ruset eshte fakt askush si moho po deri kur ju do ti mohoni qe botes arabe po i behet gjithmon nje injorim dhe si pret qe ata te lusin ani prit shqiptar deri te del bar .
    Turp nga ana e Shqiperise ka hyre ne Konferencen Islamike dhe bene shaka ja do te rri ja do te largohem , se kur ishin pro greket ne pushtet ne Shqiperi aty ishte kulmi se qfare benin ata . Se pari veten pastaj te tjeret te tregohemi realist .

Citim Postuar më parë nga nostradamus99 Lexo Postimin
    Pra si thua qe feja dhe politika spaskan lidhje.

1, Pse bota katolike na ndihmoj gjate dhe pas lufte, arabet nuk paskan tru aspak
    nese franca ka problemin korsik. anglia irlandez, kanada te kebekut, etj
    ata rezikuan per te na njohur, kurse arabet nuk dojne te na ndihmojne as si vellezer feje as diç tjeter. duhet ta dini ne per ta nuk egzistojme,
    me heret me brengoste palestina por tani ishala çifuti i hift prej kairos e deri teherani ishalah.

2 nese feja nuk ka lidhje me politik, pse arabet investojn ne xhamia ne shqiperi maqedoni, kosove e jo ne ekonomi dhe arsim,
    sa kane faj politikanet tane me teper kan faj hoxhallaret ata jan fajtor kryesor.
    kur kan ra ne gujza per xhamia me heret pse nuk e bejn tani per pavarsin.
    Edhe qka tani me ane te xhamive politik a ? Hajde mendje hajde .
    Pse komandantet e Uqk -se i perzune ushtaret vullnetar nga bota arabe . Apo presin shqiptaret edhe me i lut a ? Qka eshte duke ndodh me investimet qe kane dashur ti bejne injorim total , politikanet tane jane te gjithe servila kete e dine te gjithe andaj mos u beni kinse ju jeni injorant ne kete drejtim .
    Me ju dha sa ju kane dha te huajve edhe Serbia vet at pranon pavarsine dert mos ki se edhe vet Serbia del me pro pavarsise se Kosoves .
    Prit shqiptar deri te del bar .
    Nje e keqe tek ne eshte ende nuk dime te punojm per shtet edhe kurr skemi dite edhe ndoshta kurr s kena me dite , sepse ne nuk dime politik .
    Ajt u mbushnin mend InshAllah najher
    Ndryshuar për herë të fundit nga eldonel : 25-08-2008 më 16:36
    KOSOVA E MADHE

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    E shikoj qe ketu ka njerez qe e cilesojne veten teper Patriota e ne fakt jetojne ne Kanada, fjala eshte per ty Nostradamus qe ne fakt e luan rolin e Nasradin Hoxhes me plot humorin tend.
    Meqe qenke Nostradamus a ka gjasa te parashikosh ti se kur do te jete njohja e pavaresise se kosoves nga shtetet arabe duke e marre parasysh qe me duket ke filluar edhe te agjerosh aq shume qe brengosesh per kete qeshtje.

Kjo eshte pune Lobimi edhe meqe Kryeministri shkoi ne Izrael per njohjen e Pavaresise se Kosoves te njejten gje duhej te lobonte edhe tek shtetet arabe per njohjen sa me te shpejte te pavaresise se kosoves.

Fidelma O'Liri eshte nje Amerikane qe perkunder Sulmeve Terroriste qe bene disa grupacione te vetzgjedhura si mbrojtes te islamit ( qe ne fakt une nuk i perkrah ).
    Dmth Fidelma u be pjesetare e Fese Islame edhe e vizitoi para 1-2 viteve Meken a do te thote qe kjo eshte tradheti ndaj shtetit te vet ? Pergjigja eshte JO!

Kaq ishte per sonte kjo teme duhet te mbyllet sepse eshte nje teme teper e konsumuar.

Faleminderit per postimet e juaja ... shpresoj se disa pergjigje u kuptuan ketu nuk ka nevoje te diskutohet me shume.

Edhe nje gje ke parasysh ti nostradamus99 se pergjat kohes kur ti hap tema te ngjajshme une duhet te qendroj deri ne oret e vona edhe ta mirembaje ne kohen kur ti je ne gjumin me te mire.

Keshilla ime : Hap tema te dobishme jo tema qe shkaktojne polemika te panevojshme.

TEMA MBYLLET KETU.
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Me pak fjale jam musliman sepse ndodhi keshtu me kete qfare muslimani tregon ti ?
    Shkruje edhe iher këtë fjali, se se marr vesh se ça do me thënë.
    Eshte dashur te thot jemi shtet me shumic muslimane
    Argument i fortë ky

Dmth ky qenka shkaku që se kanë njoft? Nuk e dinë arabët që është shtet me shumicë myslimane, se CNN përditë këtë gjë thotë -> "predominantly muslim".

Turp nga ana e Shqiperise ka hyre ne Konferencen Islamike dhe bene shaka ja do te rri ja do te largohem
    Shqipëria duhet të largohet sa më parë nga kjo Konferencë që se ka njohur ende Kosovën, bile si shenjë proteste. Arabët kanë rëndësi numri në njohjen e Kosovës, se rëndësi tjetër s'kanë. Shtetet më të fuqishme/demokratike të botës e kanë njohur. Kjo ka rëndësi. Arabët e kanë tregu sa herë veten në lidhje me shqptarët, nuk e shoh të çuditshme faktin që nuk e njohin Kosovën. Më vjen keq vetëm për ata talebano-vehabista që kanë ngelur si bajga, se deri më parë na çanin dërrasat me shtetet arabe.
    Life's too short to remove USB safely.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Nje sqarim i vogel, nuk eshte nevoja te hapet teme e re. Ekziston nje (ose me shume). Me konkretisht klikoni me poshte:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2006631#post2006631

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Si lindi harmonia fetare në Shqipëri?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 127
    Postimi i Fundit: 27-10-2010, 08:41
  3. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  4. Kënga e Gjergj Elez Alisë
    Nga Ullmar Qvick në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 28
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 05:29
  5. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •