Thinja E Pare Dhe Pasqyra.
Kur keni ven re thinjen e par tek floku,ē'reagim ju shkaktoj? dmth,kur pasqyra esht fajtori qe shkakton nje zinxhir mendimesh !!
Thinja E Pare Dhe Pasqyra.
Kur keni ven re thinjen e par tek floku,ē'reagim ju shkaktoj? dmth,kur pasqyra esht fajtori qe shkakton nje zinxhir mendimesh !!
skerdigodo@hotmail.com
Asnje reagim i veēante. Thjesht nje proēes i natyrshem.
Duan apo s'duan njerezia ka rene dakort me faktin se nje dite do vdesin.
E ndersa ky mendim merret dhe pranohet nga masa me e madhe atehere dalja e thinjave eshte akoma me e thjeshte per t'u pranuar. Kjo edhe per arsyen e thjeshte se flokeve te thinjura mund ti besh derman.![]()
»« ¤ »«Ź£ŠŲ®ĀŠŲ»« ¤ »«
kur arrin te shikosh thinjen e pare ne pasqyre do te thote qe me siguri ne koke ke plot te tjera qe deri ate dite nuk i ke vene re..
te thinjesh eshte nje proces natyral i jetes qe te gjithe pa perjashtim do te shkojme drejt saj.
mjafton qe kjo gje te merret me optimisem.. mendoni qe keni akoma te pakten dhe gjysmen e jetes per te jetuar
shikoni anen pozitive, femra mund te lyej floket me cfare ngjyre ka qef, ndersa mashkulli me thinja tregon pjekuri e behet me terheqes e intrigant ne syte e femrave..
ps: shikoni anen pozitive ne cdo ndryshim qe ndodh ne jeten tuaj. do te jetoni me mire
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Nuk thu shyqyr qe eshte pasqyra dhe thinjen e pare e kepusim,po kur te kemi me shume ka boje flokesh sa te duash mama lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bejbi : 25-08-2008 mė 13:36
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
une e kam mbledhur mendjen.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Sa mire qe une nuk i vrej fare edhe nese dalin pasi jam bjondin e theksuar!Po edhe nese verehen nuk mund ta ndalim at proqes!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Ende se kam perjetuar kete , por nje dite dote ndodhe , do e marre qe ka ardhe mosha e pjekuris thjeshte![]()
Krijoni Kontakt