Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 54
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    rendesi ka qe tema mori nje pergjigje nga ty: pra ne fund vendose qe dashuria egziston, pastaj persa i perket natyres se dashurise cdonjeri nga ne e kupton dhe e llogjikon ne base te deshires dhe ideve qe ka..
    Shikoje pak me thelle.
    Ti dhe te tjeret quani dashuri X ndjenje me karakteristikat {a,b,c,d,e}
    Une quaj dashuri Y ndjenje me karakteristikat{k,l,m,n,o}

Per mua dashuria eshte Y dhe X nuk ekziston fare ose eshte nje keqinterpretim i Y. Pra per mua ajo X eshte jo-ekzistente, sepse sado siperfaqesisht i themi "dashuri"(nje etikete, nje emer), ne thelb jane dy gjera shume te ndryshme.

Prandaj per natyren komplet te ndryshme mes asaj qe ti quan dashuri dhe asaj qe une quaj dashuri mund te them qe ajo qe ti quan dashuri eshte inekzistente.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dashuria eshte ndjenja me e bukur mes nje mashkulli e nje femre..

cna the more do thoni ju..

hmmm..

vini re gocat ..

sa vjen e djale-zohen.. pra ne te ecur ne te folur ne xheste e ne karakter sa vjen e duken si cuna lahpere (kosovarce) apo si djem laprakso bathoro laciano shijaksa-skelaro vaigurorso korco 5 dyqansha.. e kjo eshte prelud.. i ftohjes se te bukures dashuri.. sepse prandaj thash.. se dashuria eshte mes nje djali me karakter burreror dhe nje vajze me tipare e bote vajzerore.. e jo mes nje djali me karakter vajgurorso skelar e nje vajze me po ashtu sjellje si prej djali beratso fierako patozarako tepelenso shkodro vlonjat..

pra eshte ne rrezik dashuria.. mir e ka rapkapsolli..

dhe nuk eshte kjo qe thash fenomen shqiptar..
    jojo.. pothuajse gjith bota ktu po shkon..

shoh vajzat skandinave..
    nuk u ka mbet asgje femerore vec pi.. kes..

pra po cfaqet nje gjo e re.. femra qe burrerohen qe 10 vjece..

shikoni gazetareshat e mediamafies ne shqiper.. shqip gsh topchanell e new24.. etj
    kanibalesha te verteta..
    u mobilizuan qe ta nxjerrin vampiren imellde nga biruca dhe e nxorren dhe brenda nates ja cuan idhullit te tyre.. monstres altin.. ne breksel..
    e pate me luizen..

e bene drejtore e deputete..

kush..
    grat e vlores..
    kulmi.. vampirja adhurohet..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Brari : 25-08-2008 mė 19:33

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Shikoje pak me thelle.

Per mua dashuria eshte Y dhe X nuk ekziston fare ose eshte nje keqinterpretim i Y. Pra per mua ajo X eshte jo-ekzistente, sepse sado siperfaqesisht i themi "dashuri"(nje etikete, nje emer), ne thelb jane dy gjera shume te ndryshme.

Prandaj per natyren komplet te ndryshme mes asaj qe ti quan dashuri dhe asaj qe une quaj dashuri mund te them qe ajo qe ti quan dashuri eshte inekzistente.
    ok.. po e shikoj me thelle ashtu si thua ti.. X eshte ajo qe une quaj dashuri me te gjitha karakteristikat e saja..
    ndersa tu quan Y dashuri me karakteristikat e saja qe mund te jene te ndryshme nga karakterisitkat e X por edhe te ngjashme... jo te gjithe dashurojne ne te njejten menyre... por ama dashurojme une ne menyren X, ti ne menyre Y..
    tani persa i perket menyres se si ti e kupton menyren time te deshuruarit eshte tjeter muhabet...
    por dhe X dhe Y kane dicka te perbashket, kane ne mes nje ndjenje qe ne fund te bejne te shqiperosh fjalen ''te dua''
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga maryp Lexo Postimin
    ok.. po e shikoj me thelle ashtu si thua ti.. X eshte ajo qe une quaj dashuri me te gjitha karakteristikat e saja..
    ndersa tu quan Y dashuri me karakteristikat e saja qe mund te jene te ndryshme nga karakterisitkat e X por edhe te ngjashme... jo te gjithe dashurojne ne te njejten menyre... por ama dashurojme une ne menyren X, ti ne menyre Y..
    tani persa i perket menyres se si ti e kupton menyren time te deshuruarit eshte tjeter muhabet...
    por dhe X dhe Y kane dicka te perbashket, kane ne mes nje ndjenje qe ne fund te bejne te shqiperosh fjalen ''te dua''
    Jo nuk kane fare ngjashmeri.

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Jo nuk kane fare ngjashmeri.
    thua???? me ler te drejten e dyshimit..
    nejse ti e di qe une jam e idese qe cdonjeri eshte i lire ta mendoje ne menyren e tij
    dhe nuk me pelqen ta bind apo te imponoj idene time... perciņ..........eshte e kote te diskutojme me gjate
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anėtarėsuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    Citim Postuar mė parė nga angelina o2 Lexo Postimin
    Mendoj se dashuria nuk ka vdekur,se kjo do te thote qe njeriu ka vdekur!!!Thjesht dashuria eshte bere si morali,nuk eshte me kolektiv por vetjak.Ashtu sic diskutohet a ka me sot moral,ashtu diskutohet edhe cfare eshte dashuria sot.Sepse dashuri eshte edhe te dashurohesh me karten e kreditit te dikujt,me vilen e mrekullueshme ne det,ashtu si edhe ti cosh ne djall te gjitha e te jesh me dike,te mbytesh ne lot se do ta lesh dike te lire apo te vuash per nje maskara!Dashuria sot eshte dicka personale,jo kolektive.

Por une mallengjehem ende kur dal shetitje e shoh pleq qe ecin duar ne duar...dashuria eshte thjesht permbajtja qe duam ti japim jetes sone!
    me shuaj nje kuriozitet...kur ka qene dashuria kolektive?????

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Ka pasur me shume vlera dashuria e koheve me pare???????????'''''''GABON

me pare s'kishte ku lindte dashuria se nuk te pyeste njeri ndien apo s'ndien gje(per partnerin) po do e marresh si ēEēUA:

por as nuk mund te thuash qe s'ekziston me dashuria,ato per interes quhen dashuriēka por nuk mund ta sfidojn dashurine e paster sepse pa te njeriu ndihet bajat.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Shikoje pak me thelle.

X-o ēa diskutimi eshte ky?????
    mua nuk me intereson se me ē'fare syri e sheh dhe si e vlereson ti dashurine time apo une tenden,e rendesishme eshte qe jemi te dashuruar dhe dashuria nuk ka formule qe duhet ta zbatosh po ka ndjenja dhe emocione qe duhet ti perjetosh(kuptohet secili sipas menyres se vete)
    Dashurin nuk e paraqet njeri para komisionit ta vleresoj se sa cilesore eshte por e paraqet ne shpirt dhe kupton Te dua ose nuk te dua.

Citim Postuar mė parė nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    - KUSH E VRAU DASHURINĖ

Kush tė tha se vritet me plumb dashuria?
    Kush tė tha qė,... Ajo paska edhe varr?
    Kush tė tha se ndienjat nuk burojnė nga zemra?
    Kush tha: ...."Dashuria varet nė litar? "

Dashurinė e hodhėn nga shkėmb i thepisur,
    Ajo fluturoi e nė zemėr ra.
    Nė detin e thellė e shpunė pėr t'a mbytur!
    Ajo prapė... Ēau dallgėt e mėdha.

Ai qė e di ē’do tė thotė kjo fjalė,
    Dashuri tė pastėr nė zemėr ka rritur.
    Do tė jet i lumtur,sa tė jetė gjallė,
    Edhe pse nė jetė dallg e ka goditur.

D.Cana
    Nuk ka me te qarte...
    Il mio migliore amico č lo specchio..perchč,quando io piango non ride mai..

Por eshte e vertete qe nese dikur ekzistonin martesat me mbleseri per te gjetur familjen sa me te mire ...tani po behen martesa me mbleseri po per interes te ikjes jasht shqiperise dhe eshte vene re nga te gjithe qe keto lloj martesash jane shtuar disi por keto po cojne ne humbjen e dashurise se vertete....
    Po jo te gjithe po bejne ket gje sic po shtohen keto lloj martesash gjithashtu po shtohet dhe kembengulja e te rinjve te sotem per tet vazhduar jeten e tyre me dashurine e vertete....
    Il mio migliore amico č lo specchio..perchč,quando io piango non ride mai..

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 17-09-2014, 19:58
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. DASHURIA NDAJ ARMIQEVE - Urdher i Krishti!!!
    Nga Rroni01 nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 16-09-2009, 10:13
  4. Partite Dhe Sektet
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 17-02-2009, 13:25
  5. Kur dashuria bėhet sėmundje ?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 16-05-2005, 16:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •