Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 18 prej 18

Tema: Aferdita

i/e regjistruar Maska e XH.GASHI
    Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Po mire athere sipas shpjegimit tend zenith djelli nuk qenka zeus mund ta zberthesh emrin zeus me jupiter,tja gjesh kuptimin dhe pse eshte zeus jupiter ti ja fute kopi apo si ,ke argumente mos me thuaj me argumente latine-greke ky eshte aj ,shpjegom me fakte ..
    Nga kush polli hermafroditi kush kuj ja qoj kembet,a duhet te shkruhet ne histori
    mo or vlla se keto duhet pastaj femijve ne histori tua mesojm se ky planet me kete ka que dashni jo ky e myti baben e vet jo ky e ka grue motren jo u ba dhi jo dash jo dem???

LEXO MIRE PYETJEN DHE MOS U NXE MORE I BEKUAR EDHE NESE PERGJIGJESH SKE NEVOJ TE ME OFENDOSH ARGUMENTOJ GJERAT NESE ESHTE HAPUR KJO TEME PER TE DISKUTUAR JO JO VENDOSJA NJE DRY TEMES.
    SA IPERKET MENDIMIT TIM TEK PLANETET NUK JAM I PERKRYER PO MUNNDOHEM KOT, SE PO TE KISHA NJOHURIT PER TO NUK DO TE DISKUTOJA ME ASKEND !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 24-08-2008 mė 18:22

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    fol shqip mer dak se nuk e kuptoj dialektin e katundit tend!!!

hermafroditi u poll nga aferdita dhe aferdita ishte nje rot kurve qe ja hapte shalet te gjitheve,ca kujton ti se perendit e olimpit kishin moralin njesoj me papa ratzinger.

gjithsesi olimpi ishte nje bordello mitologjike jo reale,kshu qe mos ki frik ti per kalamajt sesi do mesojne historine.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 24-08-2008 mė 18:21
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Perseri me ofendime o tarak per katunar je vet se veq katunart besojn keshtu si ti ne rrena te pisistratit e homerit dak je vet .
    olimpi= puf , shtepi publike e kultit grek .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    po ti si e ke hallin qe aludon keshtu ne tym,mitet keto jane,se je ti nje cope injoranti,une nuk kam ca te bej.

ja ku e ke kte artifaktin ketu,hermafroditin te birin/bijen(ka dhe penis dhe vagine) e aferdites.kujt shekulli eshte ik gjeje vet plasi syte.

pa na thuaj ate mitin tend alla xh.gashi.olimp pa bordello me nje aferdite virgjereshe.
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 24-08-2008 mė 18:43
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    O zenith une aspak ste injorova as ty e askend tjeter vetem bera pyetje per zeusin zeusi eshte jupiteri apozeusi eshte dielli apo asnjeni ,
    Keto figura jan asgje ke rast ta marresh ndonje foto jo te larget te nje argjentinasi-je qe kishte organet bisexuale kjo ndodh shkaku i martesave me te aferm keso raste me qrregullime lindje ke plot te arabt -turqit .
    Po mire e ke se jame duke injoruar rrjedhen e temes ke te drejt por shiqo pak me larg se ken po e injoroj diskutantet apo rrjedhen e diskutimit te temes
    Ne shumicen e rasteve po ndodh e kunderta .

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Zeu pater ..................Diēus.......Dyaus............... Jupiter, prej Iuppiter,pra dyeu-phtēr qe derivon nga dyeu/te shkelqesh............Tīwaz (mitologjia gjermanike).................Latin deus, dīvus dhe dis.............odin.............tyr.........thor.

kta pra ke zeuset o xh.gash,,,,,,,,,,,,,,,,,nuk a faji im se romanet e ben zeusin jupiter
    UNE JAM TI-TI JE UNE

Anėtarėsuar
    07-03-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    1,123
    Pra ne baz te pergjigjjes nuk je i bindur se zeusi eshte jupiteri po zenith na duhet ta themi pse eshte kaq i rendesishem Jupiteri une prap me ate metoden time.
    Nga cili planet apo objekt i sistemit tone planetar mund te kete pasoja kur dihet se toka kufizon me marsin dhe me veneren edhe pse gjithnji jane ne levizje .
    Nese vie nga jupiteri rreziku e kemi maresin ne rruge i cili paraqet nje lloj barikade mbrojtese per planetin toke pra do te skuqet akoma .E nese vie ndonje objekt me levizje te qrregulluar nga planetet tjera qe jane me larg se jupiteri ather luan rrol shpejtsia se tij dhe
    pozicioni gjegjes i jupiterit sepe ky per 1vit levizje rreth djellit ben 1 te 12 pje te rrethit pra 12 vite i duhen per te arritur ne piken e njejt.
    Ky eshte kuptimi i asaj qerres qe postova sot germen ku me nje rrote me 12 spica 12 shenja zodiaku nje vit rrotullim per planetin toke ndersa per jupiterin vetem nje shenj e zodiakut.
    Ti kthehem anes tjeter te tokes kemi aferditen gjithnji si planet sa ka mundesi ta mbroj token nga ndonje objekt gjasat jan 1 me 1000 ajo s'eshte ne gjendje te mbroj anje planet tjeter shkaku i madhsis pra eshte ne pozite shal hapur kehtu lindin pastaj mitet.
    Nje komet sado e vogel qe bie ne planetin aferdit -vener ajo pson edhe pse nuki dihet nga ka ardhe aj objekt nga dielli apo nga merkuri ne kete aspekt mund te themi ekspozimi i planetit aferdites-veneres paraqitet te skulptoret e ndryshem te kulturat e me hershme duke shendritur gjijt-gjokset po nese nuk ndalet objekti ne planetin vener ne bukurin e ekspozuar at'her hana a mund ti bej ball ndonje objekti -asteroidi apo kometi.
    Planeti yne me apo padashje do te jet ne rrezik( rot kurve do ti hapte shalet )keshtu do te thoshe ti . Qka do te bente njerzimi a do te mbijetonte .Pra nese vie e keqja vie nga venera merkuri dhe dielli nga marsi shum rrall ndodh.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga XH.GASHI : 24-08-2008 mė 21:15

me 40 hajdutė Maska e alibaba
    Anėtarėsuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    hermafroditi u poll nga aferdita dhe aferdita ishte nje rot kurve qe ja hapte shalet te gjitheve,ca kujton ti se perendit e olimpit kishin moralin njesoj me papa ratzinger
    Panteoni i hyjnive eshte pasqyre e shoqerise njerezore te atehershme.

Aferdita perfaqson gruan e bukur, ose vajzen e bukur. Fakti qe i ndrronte partneret tregon qe ne Hellade, femrat e bukura qonin jete te "lire". Aferdita perfaqson dy ane te kunderta: Dashurine e vertete, dhe Prostitucionin.

Aferdita beri femije me Aresin, Hermesin dhe Hefestin, qe tregon se ne ate kohe kush ishte kandidati i mundshem per t'u martuar me nje vajze te bukur: luftetari, tregtari dhe farketari.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema tė Ngjashme

1. Durresi
    Nga dodoni nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 05-04-2023, 23:02
  2. AFĖRDITA e dukshme gjatė ditės - 08.06.2004
    Nga Fiori nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 06-06-2012, 15:24
  3. Aferdita Sharxhi: Thesaret qė fshihen nė vėllimet e “Albanica-s”
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-05-2009, 06:35
  4. Vlerėsimi pėr Luftėn Nacional Ēlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10
  5. Njė tempull ilir kushtuar Perėndisė Afėrdita
    Nga ALBA nė forumin Arkeologji/antropologji
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 14-07-2004, 13:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •