20-25 vjec
25-30 vjec
30-35 vjec
35-40 vjec
S'ka moshe ideale
Nuk e di
Mosha ideale per mashkullin them se eshte mbi 25 sepse ne ate kohe dhe eshte i formuar si njeri, shkollen do e ket mbaruar(nese eshte me shkolle), nese jo do ket noi gjo tjeter, dmth shumica e meshkujve mbi 25 jan te pavarur dhe te pjekur ndaj mendoj keshtu.
Mosha ideale per tu martuar eshte:
18 vjec e deri ne 38 ose edhe 40 vjec per mendimin tim pa i gjykuar edhe ata qe jane mbi 40 vjec perkundrazi edhe ne ate moshe mund te martohesh por meqe thuhet ideale kam shkruajtur deri ne 38.
Besoj qe me poshte se 18 nuk eshte mire dhe 18 vjec deri ne 20 eshte perseri mire duke marre parasysh edhe mundesite financiare nuk e kuptoj pse nuk eshte shenuar ne sondazh edhe moshat 18 e larte.
Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.
40 vjec! Kur t'ia kesh nxjerre fundin botes..Mosha ideale e mashkullit per tu martuar!
Mosha ideale per tu martuar!
...asnjehere
- The rest is silence.
25-30 vjec mendimi im....
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Nuk eshte shenuar mosha 18-24 se kjo eshte moshe ku njeriu shkollohet dhe jo martohet.Per mendimin tim eshte gjynah ta martosh mashkullin ne kete moshe.Akoma eshte ne fazen e adoloshences.
Kam vene re ca djem ''te prape'' prinderit, i fejojne e i martojne te vegjel se kujtojne se do e mbledhi gruaja.Gruaja eshte kalama per vete.Bejne gabimin me te madh.Eshte e lehte te martohesh ,por shume e veshtire ta perballosh ate. Pa mbushur te pakten 30 as mos ju vej mendja per martese
Krijoni Kontakt