Apollyon Lene lale se ai qenka akoma ne Ajer ky Dibroni .... Dibrono cne e qe paske me kaq qef me u grric mer daj ? Shkruj re tamom si njeri .......
Apollyon Lene lale se ai qenka akoma ne Ajer ky Dibroni .... Dibrono cne e qe paske me kaq qef me u grric mer daj ? Shkruj re tamom si njeri .......
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
pse me qit nomin kot pse?ca faji kam un se burri jot eshte vellai im??sja du te keqen pranaj i kam then 1 mij here te lej po smerr vesh
un sflas se jam 16 vjece dhe skam experience..kuptut tani?nai cun kshu sa per nai te puthme me sy myll po asgje ma teper,du ti falem atit qe do me marri per jete![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
E Vogel 16 Vjeēe ... Kush Tka thene mi Shoqe ? Ti je Tamom me Ardhe me T`kerku doren .....
Po Ca Ti Bej KSajte Tironcja_BLN qe Tka Vene Rezervuar ...... LoooL
Tironce Asajte I ka Ardhe Koha Te mesoje nai gjo tjeter se Per te lare dhe gatuar S~eshte ajo![]()
she she si bon..un kaq sa jam maj shpin kurse ti sman dot as veten tate i lyp vllait te shkret nje or se se blen dot vet!!un boj gam gam po ma mir se ty qe gjith diten gnam gnam qe e boshatis frigoriferin s'len gje pa henger dhe nuk bahesh mo nga 23 kilet qe ke vu ktio 2 mujt e funit
na qafsh hallen maxhuno,kam dhe tezen po deshe qe eshte boxiere madhe: puna eshte qe jam goc me kushte,dhe ala ska dal nai karafil qe tna perballoj..se meqe jemi tamam dhe jo lame e shplame,po ne dor do e maj burrin tim,po te pakten te jet dhe ai si un..nejse se 16 vjece jam ala per mamin dhe babin, se vras fort menjen
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Daniel Maker : 24-08-2008 mė 12:43
Ne Tu kosoves nje here dashurojme hahahahaaa me ate dashuri jetojme deri sa te na ndane vdekja![]()
Tja Gjejme i Burre Ksajte ?? Un e Kam nji per momentin ... Por jam rehat se smer vesh nga Forumi ajo qe kam dhe mund tja bej i vend dhe ksajte .... LoooL
Tironce Si thu ti Ta marr un Ket ?? Jom rehat per prinderit un mi shoqe se jetoj vetemDhe sKa Ca tme fuse ne sherr ...
Krijoni Kontakt