hik mi dreq se esht e vertata mos bo tani si kur nuk edi po do me na qit nomin kot se je xheloze ti..dreq.....
cfai kom une qe ke pas i tuf ti ne nuk na i mban mend prandaj nuk e ke shkrujt!....hahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
3 te dashura te mirfillta...
Se ka pas te dashur vetem ne disco ose ne nje mbremje dhe te nesermen ciao ciao.
E nejse...ci do sa jan bere bajat.
![]()
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Nuk e kisha preferuar te kthehem perseri me te njejten femer mbas 5 vite.[/QUOTE]
Se kishe Preferuar As Ti aS un Mer Daj .... Se per 5 Vite Mund Te kene Ndodhe Shume Gjona Qe Ste Lejojne Te kthehesh .... Por Kur nje person E ke Dashur shume dhe je Nda per Gjona Koti .... Do Vije nje dite Qe Do e Kujtosh ... Dhe do Mendosh qe Te jesh Perseri me te .... Dhe S~Jam kthyer qe jam zhgenjyer ose qe skam gjer tjeter .... Se ne koherat e sotme s`eshte keq fare me gjet.
FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ
me qe jena ne fillozofi un them qe i Zoti nuk eshte ai qe kap kushedi sa femra,po eshte ai qe din te mbaj po at femer,dhe jo ta maj me henger dhe me te pime,po ta bej qe ajo te dashurohet cdo dit..
me vjen ne mendje filme 50 her dashuria e par ku ai djali e bonte me u dashuru per dit fejumen e vet qe kishte nje problem qe sa mbydhte syt smante men me asgje..
Po dhe kemi pasur, dhe i kujtojme nganjehere,
ca ti bejme na ze saudanzhi![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Krijoni Kontakt