Urime per temen.
Kjo do jete nje nder ato tema ku te pakten 90% e femrave do thone qe me te parin perfunduan dhe te pakten 90% e meshkujve do thone qe nuk ju kujtohet numri se lista eshte aq e gjate sa pertojne t'i numerojne.
Urime per temen.
Kjo do jete nje nder ato tema ku te pakten 90% e femrave do thone qe me te parin perfunduan dhe te pakten 90% e meshkujve do thone qe nuk ju kujtohet numri se lista eshte aq e gjate sa pertojne t'i numerojne.
Nese ka njerez qe e kan ne gjak mashtrimin sa qe edhe ne forum duhet ta perdorin ( a thu sikur po fitojn noi gjo) ateher ka me ndodh kjo qe thu ti Lily.
Pastaj ti jepi i her pergjigje temes( tshofim tek cila kategori hyn) pastaj jep hamendje si do shkoj tema.
Qenke "shume" i mprehte ne matematike por me c'shoh une, une nuk thashe 90% te kujt. Femrat qe futen ne kete forum jetojne ne vende te ndryshme te botes ashtu si dhe meshkujt dhe jo vetem ne Shqiperi. Prandaj shko bej prape algjeber dhe shiko se mos i zgjidh ekuacionet pak me mire heres tjeter.
Viki, une kam vendosur te behem murgeshe prandaj jam rehat.
Klm
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 23-08-2008 mė 18:42
Viki, une kam vendosur te behem murgeshe prandaj jam rehat.
Femrat qe thone kte fjali, jan shum te stervitura.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ket fjali qe the ti Lily ja kom pas thon familjes kur kam qen kalamo, ideja ishte qe i doja aq shum sa nuk do tu martoja per te nejt me ta gjith jeten.
Por ti se di ca qellimi ke per ta then kete!
Mos ndoshta po i shmangesh temes, se hyn me i kategori tj??
2 lol dhe nuk arrita as ti quaja te dashur te mirfillte (kjo e thene per hir te temes)
ps: ketu vjen era sherr![]()
Per Vete Jam kthyer ASajte qe kam pas Ktu e 5 Vite Perpara,
Dashuri me shikim te dyte, sepse njehere paske qene me kete.
Po si ndodhi qe u kthyet perseri tek ajo qe e keni pasur? apo je zhgenjyer ne te tjerat.
Nuk di ēfare te them por une e kam sekret, ti tregoj sepse do te mendoja qe nuk eshte nje gje interesante te tregohesh sa ke pasur.
Por edhe pa hiq skam qen
Nuk e kisha preferuar te kthehem perseri me te njejten femer mbas 5 vite.
Shyqyr qe s`paske ngaterru teme ti dibrano, se sa pash qe kishe kthy ti pergjigje mendova :
Na ka pershendet me noi kenge.hahhahahhah
Krijoni Kontakt