Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-10-2006
    Postime
    241

Emancipim apo shthurje?!

Isha me i rob ktu po pinim nje kafe, ky tipi sa kishe qene ne Shqiperi e nejse kshu kafe muhabet cigare per qejf e po me tregonte, jo bera kte ne Shqiperi jo ate, e ne fund me tha takova dhe te dashurin e motres. E kishte marr vesh ky tipi qe ajo kishte nje edhe e motra ja kishte prezantuar, po skishin as plane per fejese as per martese hic se jane akoma ne shkolle nejse kjo ska rendesi. U habita me thene te drejten, po nga nje ane me pelqeu reagimi i tij, vajti e takoi si njeri fundja ai si ndan dot ska cti beje, tani thjesht per kuriozitet ju ca do benit ne nje situat te tille? Kaq ka arritur emancipimi ne Shqiperi,maj mend qe kam detyru njerin me marr rrugen per Greqi mrena javes sepse ngacmonte gocen e dajes sime iher e ikohe.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    vallahi me kte kohen e sotcme ne shqiperi cfar nuk pret
    po te pakten qenka tregu njeri me kultur se ne te tilla raste plas sherri(dhe shkon per pambuk lol)
    Me mire leje pa emer kte teme mire eshte dhe kshtu

atdhetar Maska e bledikorcari
    Anėtarėsuar
    29-02-2008
    Vendndodhja
    duke bere cicin ne omonia
    Postime
    289
    une do ti vija titullin "i dashuri i motres dhe kallashi im"
    PERETH FLAMURIT TE PERBASHKUAR ME NJE DESHIRE ME NJE QELLIM

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    shume mire ka vepruar ai cun dhe une ashtu do veproja se nuk i ndan dot dhe duen jan ne shkolle ok mbase me von fejohen martohen ose dhe jo...ore dhe i martuar te jesh ndahesh nga gruja ose burri nuk i dihet kurre jetes....shume shume mire si ka vepruar apo do doje te hapje tem ketu "vrau motren" etj etj se vetm budallej bejn keshtu gjerash kurse ky ka vepruar si njeri dhe jo si kafsh!
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    t'isha cun ,motra ala ne shkoll tme thonte "do te prezantoj tafikun sot"..dy jan gjerat qe do boja:nqofse esht 16 vjece do ja thekja nje turive qe ti vishin ment..nqofse ka nje mosh qe kupton ca esht dashuria,,do i flisja dhe nqofse e bindme me thonte qe e donte do shkoja ke cuni me 7 pitbulla,do e lidhja,do e lyja me kryp,cik piper,do i veja bercollat ne trup dhe do coja pitbulla te hanin mishin siper atit..deri sa ai esht kaq trim te hy ne shpin time,do te thot qe e don me gjithmen dhe ai,dhe ske ca ti bosh,duhen ler te jetojn dashurin qe kan..

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po me po ti avash ti...na lajmro me perpara se po hap i tem "ka lujt menc ne nji shqiptar" jemi ne 2008 ore..ok nuk them o burra te dalim te gjith byt...perjasht se ashtu jam dhe une kundra po kjo gje nuk ka as nji gje te keqe por ke te drejt varet dhe pak a esht 16 apo 19 vjec..

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    she she si bon kjo..pse mi me fat si ty jan te gjith?ktu te kapin me zor dhe te bejn per vet ke nje mullar plot me byk pastaj te lejn..dhe ti mbet duke then te dua te dua..
    prit pra se mun te jemi ne 2008 po un nuk ndjek budallenjt..thjesht nje prov dashurie duhet..leje nje here se me gjithmen per te hy ne fisin tim jo burr po duhet ti kesh ata posht te saldume se..eh jarebi

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    po mire mer une po flas per njerez normal dhe jo te luajtur menc.....po me po ti po qe nuk do me hy njeri ke fisi jot po hik amon pupupupupu...po mire duhet me pas pak durim se vjen fati ke njerzit e mire...

Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    he pra sa jemi bo?7 miliard njerz sa normal njef ti?duhet pra cik kujdes..
    she she si bon kjo re si me ja pat borxhfaj kam un se jam goc dhe ste du?sdon njeri thot me ardh ke fisi im..kam ndru hyrjen e shpis e kam bo ma te modhe se per dit vin me me kerku!!shumica per borxhet..ca per tme rraf..dihet..

Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ke te drejt duhet me pas shume kujdes!
    e po se je ti goc e keqe cfai kam une mire ta bejn ne drru te zhdepin dhe pak nga une....hahahaha

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emancipim v Degjenerim
    Nga gurl nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 30-10-2004, 19:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •