Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga zari Lexo Postimin
    Ti me pelqen, flet mesa kam lexuar gjithmone drejt, edhe tani kshu ne teori e ke mire po ne praktike.....phuu se di.
    Ne praktike eshte akoma me mire.Pastaj Zari po flasim per lidhje serioze ,jo qe motra te bredhi me 100 dhe vellait ti duket normale.Vellain e kemi me te vogel dhe kur kishte ndonje problem gjithmone na hapej neve ,motrave.Pse motra s'duhet ta bej nje gje te tille?Kush me mire se vellai mund ta kuptoje e ndihmoje motren ti japi pse jo dhe nje mendim ne lidhje me personin qe ajo kerkon te lidh jeten?Shoqeria?
    Shokeve dhe shoqeve fundja s'ju ben vone shume se me ke lidhesh ti.Ne shumicen e rasteve te thone bej cfare te duash eshte jeta jote.

Shokeve dhe shoqeve fundja s'ju ben vone shume se me ke lidhesh ti.Ne shumicen e rasteve te thone bej cfare te duash eshte jeta jote
    Ne fakt ne shumicen e rasteve bejne c'te mundin qe mos te te shohin bashke me njeriun qe do. Kuptohet se nuk eshte i/e mire per ty, ndersa per shoqen/shokun eshte ideali

Shum mire ka ber kjo goca qe e ka prezantuar te vellane me te dashurin, tek e fundit ka treguar rrespektin qe ka per gjithe personat e perfshire ne lidhjen e tyre. Jo si shumica derrmuese qe ku e si te fshihen nga familjaret, edhe pse tek e fundit atje e perplasin koken si per mire dhe per keq.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sa mire do kishte qene ta kisha pas emrin Spartak ose SKenderbe. lol
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-07-2008
    Postime
    273
    Un nese do ndodhesha ne nje situate te tille do keshilloja motren per ca gjera, por per ta takuar ate tipin skisha me e taku deri sa tu bonte muhabeti serioz.Ca do me ngelte mua nese u ndanin ato pastaj(del rrugve ai thot ky vllai ksaj eshte i **** qe se ke iden, se ky mentalitet eshte te pakten ne shqiperi) vetem ti fusja noi plumb b... pastaj.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Varet nga mosha e motres, nese ajo e ka moshen me duket normale takimi midis te 3-ve. Une si moter nqs im vella kishte deshire qe te takohesha me te dashuren e tij, fillimisht do ta pyesja e zhgrrysja per vajzen qe ta shihja me c'fare syri e sheh, (por jam e sigurte qe nese ai do doje qe une te takoje vajzen e sheh me seriozitet lidhjen dhe pse nuk e kane ndermend te fejohen akoma). Por me shume do doja te dija ne c'fare niveli eshte vajza me tim vella, nese i pershtaten njeri-tjetrit me shkolle dhe pune. Keto gjera elementare nese jane te pershtatshme midis te dyja palet me gjithe deshire do takohesha dhe do ti deshiroja te ju hecte muhabeti... Nese jo ne asnje menyre s'do takohesha me te dashuren...atehere do kisha pune me tim vella, dmth do ti vija parasysh c'do te keqe dhe qe ai mund te gjej me mire etj etj.

Nejse situata te tilla varen nga mendimet e c'do individi, c'fare vleresimi i japin takimit te kesaj lloji, ka ca tipa qe se cajne koken dhe nuk e marrin me seriozitet takimin e tille...une si tip mbase pse jam serioze nuk do ta merrja me lehtesi kete muhabet, do vrisja mendjen tere naten duke menduar per me te miren per tim vella.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    "Kafe muhabet cigare per qejf" do ishte me mire, sepse shqiptaret keto tre gjera din ti bejne me mire.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar mė parė nga klejda vogel Lexo Postimin
    ti sikur banon ne australi mi goc punoni naten ju!!he se ma mir,te pakten nuk shnoshesh..

un sdu me bo triken pis me vaj jo qe sdi me skuq patate!!te besojn ri mos fol kshu mo
    pa martu do ngel me gjithmen..
    jo mi dreq e di ti ne gjermani jom une dhe punoj ne Mc Donalds si bo kjo....po mo si kur na i ke firmato bluzet dhe nuk do me na i bo pis ua kjo....po normal beqare do vdesesh ti as nuk diskutohet kjo gje;-)
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

progress Maska e BvizioN
    Anėtarėsuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Pothuajse gjith meshkujt qe diskutojne ne kete teme, ne nje moment apo tjeter ne jete, kane patur ose kane te dashura. Shumica e ketyre vajzave qe kane qelluar te jene te dashurat e ketyre meshkujve kane vellezer. Kur lidhjen tende si mashkull me nje vajze e shikon normale, pse duhet ta shikosh anormale lidhjen e motres me nje mashkull?

Tjeter eshte te jesh femer e te dredhesh bishtin lart e poshte, dhe tjeter eshte te jesh femer dhe te dashurosh nje djale. Vetem mendoje ne kete menyre.....vajza qe ti dashuron ka vellezer dhe familje poashtu.

Dhe ka nje dicka tjeter...nese behet fjale per dashuri te vertete...nuk i vendos barrikade as vellai me kallash, as familja e as kushurinjte. Por mire eshte gjithmone qe vajza te tregohet e sinqerte dhe te konsultohet me prinderit pasi ne moshe te re eshte shume e lehte te gabosh.

PS: Titull mjaft interesant !
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar mė parė nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    jo mi dreq e di ti ne gjermani jom une dhe punoj ne Mc Donalds si bo kjo....po mo si kur na i ke firmato bluzet dhe nuk do me na i bo pis ua kjo....po normal beqare do vdesesh ti as nuk diskutohet kjo gje;-)
    un firmato jam nga koka (se kam timen) deri ke gishtat..kam ble i kazon me profum ne shqipri dhe ja 35 pal brek te gjitha firmato!!un po si pata origjinale kineze nuk i vesh

goce mos me numro sa lek kam ne portafol se pa american express gold nuk dal un..leket te hodha i maj per bakshish

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [QUOTE=s0ni;2005287Nese jo ne asnje menyre s'do takohesha me te dashuren...atehere do kisha pune me tim vella, dmth do ti vija parasysh c'do te keqe dhe qe ai mund te gjej me mire etj etj.

a.[/QUOTE]

Po mire dhe po ta takosh thjesht si shoqen e vellait cfare ka ?Asgje nuk eshte e sigurt.Ka qe nisen per te kaluar kohen e perfundojne ,te tjere qe nisen seriozisht dhe nuk perfundojne bashke.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Emancipim v Degjenerim
    Nga gurl nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 30-10-2004, 19:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •