me fulliqe fare fare..te besoj robt mi ta kam thon mos me thuj qe jam e keqe!!xhelose
ske thonjt si te mijat pranaj
po hy ne kris identiteti dhe pak![]()
me fulliqe fare fare..te besoj robt mi ta kam thon mos me thuj qe jam e keqe!!xhelose
ske thonjt si te mijat pranaj
po hy ne kris identiteti dhe pak![]()
Mendoj se njerez te tille ka plot ne Shqiperi,kuptohet ata qe vene llogjiken ne veprim.Nje nga keta ka qene dhe vellai im.I dukej shume normale qe nje vajze te shoqerohej me nje djale dhe tu'a prezantonte familjes.Po su shoqerove thoshte ,si do ta njohesh personin me te cilin do te lidhesh jeten ?Pas fejese apo martese?
o po pse me shani se di??jam e vogel rrumbullak..se per mu behen marak..aman aman ta dish ti,vajz si un ska asnji![]()
jam e rrumbullaket ke venet qe duhen inotqare e modhe!!as ne plazh ske shku ket ver se sdo me u tregu ti sa je shnosh!!!!burrin e ke kshu qe nuk ruhesh me,ne frigo gjith diten..
ne forum aty nuk cohesh,karrikje ka mor formen e cumes tate!!!femra ne ket or cohet e bon darken..ti ala ketu!!
ua burri esht ne pune cfai kom une..dhe kush flet amon njeriu qe nuk di me skuq as patate!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
ti sikur banon ne australi mi goc punoni naten ju!!he se ma mir,te pakten nuk shnoshesh..
un sdu me bo triken pis me vaj jo qe sdi me skuq patate!!te besojn ri mos fol kshu mo
pa martu do ngel me gjithmen..
Krijoni Kontakt