pergjigje pozitive me pelqen shum
pergjigje pozitive me pelqen shum
Me pelqen shum![]()
eshte klas krejt
po vec nje gja se kuptj pse sna lajne me hap tema shoqerore
JO SEKS PARA MARTESE
Me te vertet eshte ndoshta forumi me i madh Shqiptar,
Andaj ju lumte per punen e palodhshme qe beni ketu.
Action.
Deri tani mire por me duket se ka shum anetare qe shprehim nje fryme te tejskajshme feje
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
Asht forumi ma i madh shqiptar!
Por ka te meta,niveli i diskutimeve asht shum u ulet,nen mesataren,perjashto nje numer te vogel anetaresh,te tjeret bajne gallate edhe me tema tabu,sic jane ato kombetare,apo me figura te kombit!
Ka shum sharje,e ofendime!
sikur t kisha gja ne dor
e t u bajsha akullor
buzt e tuja me shiju
ne gjoks tandin me piku-Orosh
mua forumi shqiptar me pelqen shume
Kurrė mos thuaj kurrė.
Zhgėnjim i plotė ! Moderatorėt janė nga 3-4 pėr ēdo temė por nuk futen ndonjėherė nė linjė ! Quhet Forumi Shqiptar e vetėm Shqip qė nuk flitet ! Madje poshtėrohen ata qė flasin Shqip ! Tironce : Forum kallaresh !
[QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]
Po te mos me pelqente nuk do isha anetar.
Nuk kam ndermend te komentoje pershtypjet e tua,por me terhoqi vemendjen nick-u juaj.Me kujton gjyshen time te dashur, e cila e therriste Gjirokastren tamam si nick-u juaj.Gjinokaster.
Une si i ri qe jam ne kete forum nuk mund te flas me kompetence,sepse rralle hyje ketu.Mendimi im eshte se eshte forumi me serioz nder forumet e tjera shqiptare.Ka me shume anetare mendjehapur se ne ato forume qe une frekuentoje.Me ka bere pershtypje se ne kete forum postojne mesazhe edhe pena te spikatura te letrave shqipe;gje qe nuk ndodh ne forume te tjera.Kjo tregon besimin qe ata kane ne seriozitetin e ketij forumi gjigant do te thosha,po ta krahasosh me te tjeret.
Ky forum eshte forum me shqiptare dhe sigurisht duhet shkruar shqip,sepse eshte gjuha jone e shtrenjte dhe e embel.Ndoshta globalizmi ka bere punen e vet edhe ketu.N Sarkozi iu drejtua studentve te nje universiteti kur erdhi ne pushtet,pervec frengjishtes duhet te mesoni patjeter edhe anglishten si gjuhe qe e flet gjithe bota.Pra krenaria kombetare franceze iu nenshtrua globalizmit.
por mire eshte qe per problemet kryesore te shkruhet gjuha jone.Admin + moderatoret jane nje lloj ''qeverie'' e forumit.A jane te kenaqur te gjithe njerzit me qeverite e tyre?Jo! Atehere''''''
Flm
Te pershendes Gjinokastra(Edhe une jam jugor,por jo nga qyteti qe lidhte 1 lekshet para '64-s me fill e i hidhte nga dritarja ne sokak.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 22-09-2009 mė 23:46
Krijoni Kontakt