Eshte forum qe e ka nji vler te madhe kombetare.
Eshte forum qe e ka nji vler te madhe kombetare.
Njė vend ku takohen shqiptarėt dhe bisedojn dhe argumentojnė pėr idet e veta.
Mė vjen keq qė ndonjėher duke u ndikuar nga antishqiptarė , unė personalisht kam pas probleme me kėtė forum nė formė pėrjashtimi.
Edhe pse psh njė formust qė paraqitej si "llapi"="loti"= "hard"... pra me mė shumė se njė emėr, ka ndikuar nė moderator qė tė pėrjashtojn.
Ky person sot paraqitet me "pika..." dhe vepron ende nė forum.
Kėtė e kan denoncuar kėtu nė forum me emrin acvdi ibrahimi ish udb-ash .
Shpesoj qė moderatorėt tė mos bijnė nė kurtha tė spijunve antishqiptarė nė tė ardhmen.
Unė i kuptoi moderatorėt , sepse pasi qė ky froum ėshtė virtual , e kan vėshtir qė tė vlersojn se cili ėshtė kush, por sido qė tė jte , kur do tė vjen puna deri nė pėrjashtim , le tė marin pak kohė dhe tė lexojn shkrimet e atyre qė jan tė involvuar , dhe tė vlersojn sa mė drejt.
Unė i falmnderoi tė gjithė ata qė e bėjn tė mundshme eksistimin e edhe tė kėtij forumi!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
qekur hyra ketu ngeli shtepia mas dore![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Se di fillimi?por sa do pak me pelqen ne nifare menyre,ju tregoi pasi t'mesoi per gjerat verdalle..
pershendes,
z.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga NIAGARA2 : 26-02-2012 mė 13:52
sapo jam antarsuar, dhe spo ambientohem shume, pastaj spo njoh akend...ose jan me pushime...![]()
Me pelqen shume nuk e mohoj ka larmi info dhe argetime pa fund me vjen pak keq kur na fshihen postimet por mendoj moderatoret e dine me mire kete sepse ato e menaxhojn ndryshe do behesh nje corbe ketu .
F/Sh ska nevoj per komente
ndersa jemi ketu edhe shkruajm na pelqen
Partizoni
Mė pėlqen
Madje kam.pėrshtypjen se ky forum do tė bėhet aktiv nė tė ardhmen 😋😊😊
Krijoni Kontakt