Cka dhe kushedi se cfare nuk eshte po mire te themi .
Cka dhe kushedi se cfare nuk eshte po mire te themi .
Jam pjese jo e paket por , disa here ne dite e Forumit Shqiptar !
Brenda Faqeve te tij shoh kujtimet e miqeve te mi ne faqet
e Letersise Shqiptare te hedhura ne vargje, por njohja dhe me brezat e shkuar te autoreve tane dhe te huaj eshte 1-pjese plotesuese per kedo !
Pa harruar ketu shtypin e dites, polikiken e c'ndodh rreth nesh ...........!
Momentalisht i uroj JETEGJATESI_ketij FORUMI !
po te mos hyj nje dite, nuk behet qameti...
- Frangar, non flectar
Me pelqen sa do pak,nuk eshte ai qe duhet te jete,ne perjashtim te nje pakice te antarve qe postoj dhe komentojne ne nivel qe ishte dasht te jet ky forunm te tjerat jan fukarallek, ska cka bejne edhe moderatoret e ngrat me disa postime dhe komente!!!
Eshte forumi me i bukur dhe i dobishem qe kam shfletuar ndonjehere.Rrespekte per Administratoret dhe Stafin
Revolution 1848
Po me pelqen por moderatoret e keti forumi sepaku duhe vu kujdes per disa forumiste qe i shkruain fjal arabe si pershembulle (Allahu) e shume te tjera sepse ketu eshte forume shqipetare
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Ky forum me pelqen me shume sepse ka me shume lojra dhe argetim per tu zbavitur ka foto humoristike ka cdo gje qe me pelqen mua ketu.................................
me pelqen shum se ktu kam gjet qeniet qe kisha kujtuar se jan zhdukur dhjetera mijara vjet me par..ku nuk te pelqen forumi me krijesa si bari me ata rrotat e tjer..well done jeni forumi me ufot me te medha ne bot...ptuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u dhjefsha rracen tuaj ballist muti...
Pershendetje stafit dhe gjith forumistve shqiptar,Esht nji forum i mrekullushem,ku e kaloj nji pjes te mir te kohes.Ka nji qik censure e kjo mendoi se nuk esht ne regull.Nga temat qe me ngrisin tensionin esht politika dhe rreth feve qe ndaj disa antarve tolerohen te shkaravisin e jo te debatojn ne menyre te kulturuar.Me gjith ate respekt per 90 perqind te forumistve,sepse mesoi shum nga ata dhe ja vle te lexohen.
Pavarsisht qe mund te ket ndonje parregullsi shum rrespekt per Forumin shqiptar edhe shum shum sukses.
Krijoni Kontakt