Bie shi, perzier me debore
dhe s'do qe s'do te rreshte
une dhe ti ne te njejten moshe
as dimer, as vjeshte!
as dimer, as vjeshte!
ERIS RUSI
eris eris nje mrekulli me pelqejne shkrimet shume.
te dergoj pershendetje te perzemerta![]()
Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin
Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.
Shume shume e bukur...Postuar mė parė nga eris
as dimer, as vjeshte!
Ty dhe Sweety-t ju dua per ato qe shkruani...Pershendetje !
E ndiej te nevojshme mbeshtetjen tuaj. te lakmosh me doemos vemendjen e te tjereve kur tenton te hysh i panjohur ne nje ambient te ri, eshte sipermarrje ku kerkon shpesh te heqesh dore. faleminderit per kontaktin tuaj. brenda kesaj atmosfere mund t'iu kerkoja te lexonit tregimin "Armiku", nje nga shkrimet e para te postuara te forumi shqiptar, tregim qe ben pjese ne librin tim te ri. erisi
ERIS RUSI
Nuska flm shume te kam xhan
eris te pershendes shume meqe jemi tek kjo tema e Korces po te shkrauj nje pjese nga kenga "Kur nata Korcen e mbulon" te Eli Fara te pershendes sa here ta degjosh kete kenge
kur nata Korcen e mbulon
dhe kafenete mbushen plote
atje qan zemra ime dhe vajton
dhe raki kerkon
edhe nje gje qe kam shkruar per Korcen
zbardhi bora kudo neper Korce dhe catite e shtepiave karakteristike duken si kapuc te plakut te vitit te ri me xhufken e bardhe ne maje. sa me pelqen kjo bardhesi duket cdo gje e paster e bardhe dhe kangjellat e shtepive e thyejne pak brdhesine. ben ftohte por mua me pelqen. ketu ku jam tani nuk me pelqen kjo bore se me kujton Korcen dhe ketu me duket sikur e ka vjedhur prej andej vetem e vetem qe te duket si Korca jone e bukur. por atje me duket me e paster dhe me e qarte kjo bora me pelqen me shijon me shume... dhe aq me shume atmosfera e rrugeve te korces me shtepiat anash si tek Zonja nga Qyteti per ata qe nuk kane qenen ne Korcete dua Korca jone e dashur me ka marre malli shume dhe nese nje dite do te kthehem tek ty do te vij kur bora te kete hapur fustanin e saj te bardhe kudo dhe ti do te me dukesh si nje nuse e re me ate bukurine tende qe rralle se e gjej ne vend tjeter ne kete bote
te pershendes shume bye![]()
Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin
Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.
Krijoni Kontakt