Close
Faqja 19 prej 24 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 238
    i/e regjistruar Maska e |-|e|\|a
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Postime
    109
    kjo jeta ime eshte bere e pabesueshme, vete e pabesueshmja eshte me e besueshme,
    (nuk kam as duar as kembe)
    nga vij e ku iki?
    vij nga atje ku te ikja mė nuk do doja, e iki atje nga ku te vija nuk do mundja,
    keto vijė-ikjet e mija shtrembaluqe,
    te kycura ne valixhe ikje-ardhjesh sa here qe gjaku kerkon gjakun....

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    kjo jeta ime eshte bere e pabesueshme, vete e pabesueshmja eshte me e besueshme,
    (nuk kam as duar as kembe)
    nga vij e ku iki?
    vij nga atje ku te ikja mė nuk do doja, e iki atje nga ku te vija nuk do mundja,
    keto vijė-ikjet e mija shtrembaluqe,
    te kycura ne valixhe ikje-ardhjesh sa here qe gjaku kerkon gjakun....

ue sa bukurisht tronditese, dhe e vertete
    te perqaf o hene!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar Maska e |-|e|\|a
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Postime
    109
    sa here pij dicka fryme nuk marr,

e ty, macia_blu bashke me germen tende te pi me fund pa fryme...

yells `aziz! light!` Maska e AsgjėSikurDielli
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    the black light
    Postime
    1,786
    1 Prill, Rikthim nė Parajsė

Kam humbur shumė ndienja, mė shumė kam fituar. Netėt mė janė bėrė mė tė gjata, ditėt mė tė lodhshme. Krahėt e njė zogu qė dikur fluturonte bashkė me qiejt, tani duket tė jenė thyer e po bien pėrtokė bashkė me rrezet e diellit...

E di, mungesa ima eshte e pafalshme i dashur ditar dhe nuk do kėrkoj falje. Por nganjėhere, pėr ēudi tė ēudive... unė ditėt nuk i kam Ditė me Ar

carpe diem Maska e drini_nė_TR
    Anėtarėsuar
    28-09-2002
    Vendndodhja
    Tiranė, AL
    Postime
    1,585

2 Prill tash pak pas mesnatės.

Dita mė filloj e rrudhur dhe gjatė mesditės ishte e edhe mė dhimbėse. Noti qė bėra pėr dyzet minuta mė bėri tė rringjallem prap. Nė darkė tė takova prap ashtu siē e kishim lėnė pėr nė kafene. Kishe edhe shoqen tėnde me vete, tė cilėn e befasova kur i thashė "Marr haba" nė gjuhėn e saj. Mė vlersuat edhe mė shumė kur j'u thashė se kisha Armenike ėshtė edhe e para kishė e krishtere nė botė. Tash isha vėrtetė mes jush.

Kishe rėnė nė vėmėndje tė thellė kur po flisja pėr Zotin e Dodonės, pėr atė besim shqiptarė qė e bėn shqiptarin tė quhet bij i shqipes. Dhe meqė Armenikėt, siē je ti me shoqėn tėnde, kanė gjėra tė pėrbashkėta me shqiptarėt, po e dėgjonit me shumė vėmėndje tregimin qė mė ėshtė ngul thellė nė mėndje.

Tamam nė ēastin edhe mė kulminant tė tregimit qė mė kall zemrėn gjeri nė vdekje, ti mė dhe atė buzėqeshje... qė mė bėri tė buzėqesh... dhe qė me buzėqeshjen time qeshe mė shumė edhe ti! Ky ėshtė njė rreth pėr t'u kujtuar.

Mė ngeli nė mėndje sesi ma morre nga goja diēka tepėr specifike qė kisha ndėrmėnd... ėėhmm prap edhe diēka tjetėr prej teje.

Hiku shoqja jote dhe ne ngelėm vetėm pėr njė fare kohe. Tė kish qėnė njė vajzė tjetėr do t'kishte thėnė se duhet tė shkonte nė shpi, dhe kėtė gjė e kam mėsuar nga eksperinca. Ishe ti ksaj rradhe qė deshe tė mė pėrqafoje para se tė thonim "natėn e mirė", dhe ky ish veēse pėrqafimi i dytė qėkur tė takova pėr herė tė parė para disa ditėsh. Ishte e fortė, ti po llogarisje ekuacionet e metematikės me celular, dhe meqė e vura re erdha dhe tė solla makinėn llogaritse. Mė pas erdhe ti tek tavolina qė isha ulur nė kafene dhe mė the "falemnderit". Ndėrsa sonte mė the se tė kish pėlqyer biseda me mua, dhe unė tė thashė se me sa duket duhet tė tė pėrdhunoja! E kuptove pėr ēfarė e kishim fjalėn... pėr atė koncept qė tė kisha folur sonte...

Nesėr do t'vij njė ditė tjetėr
    Natėn e mirė shpirtra motra dhe vllezėr.

"Keep your faith"
    drini.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 02-04-2003 mė 06:48

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    2prill
    hyj dhe lexoj "armaten e shpirtrave bosh".Te vjen keq kur lexon qe nje brez i tere rinor ne kohen me te mire ndihet keshtu,dicka duhet bere dicka duhet ndryshuar vetem per mos tu ndjere keshtu.Bosh..bosh...bosh..sa e urrej kete fjale dua ta fshi nga fjalori,kur kjo fjale vjen rrotull meje i largohem me sa te kam mundesi.Gjene me te cuditshme qe kam bere kur kjo fjale me erdhi rrotull ishte kur vajta ne klub dhe mbas klubit per ta larguar me shum doja te grabisja 4 zezake,nuk vajta ne pune nje jave nga shenjat qe mora nga kjo aventure.Te dalesh te ziesh ne rruge me njerezit do te thote me shume sesa te rrish ne shtepi i mbyllur te pakten ndjen zemerim,ndjenjat e tua punojne dhe nuk vyshken ne kohen kur nuk kane nevoje per uje.Cfare kerkojme?Cfare duam?Mendojme per te pakapshmen dhe harrojme qe perreth nesh ka shume per tu zbuluar dhe per mos te te lene bosh.
    Dilni o bashkatdhetare se kur te ikim do na kujtojne si njerez bosh.Une kur te iki dua te kujtohem te pakten si nje ish-i dashur fantastik
    Discover me like emptiness.......

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    une do te kujtohem si nje e cmendur e cmendur qe nuk pushoj se luftuari me veten e te tjeret per asgjene e hicin e boshesine .
    lol.
    une po dal nje here ta provoj nje tjeter te zene.....grindje.
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

3 prill ... 8:30 ora lokale ..

Me thane qe te mundohesha, dhe do ja dilja mbane... u mundova, u zhgenjeva ...

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    3 Prill,

...vdeksha une me keto mend qe kam... sa budallacke...! Si dreqin humbas ne enderrime kur kam test neser? Une duhem vrare. Tim me me tim ate rropaten per te me paguar shkollen, dhe une enderroj per jeten time, i bej pyetje vetes qe s'kane pergjigje, perpiqem te gjej pergjigje te paqena kot se koti, dhe bej vec nje vrime ne uje. C't'i besh depresionit, por dreqin s'mund t'ja lejoj as vetes te jem e depresionuar..., s'mundem...! Perndryshe jeta ime, shkolla, puna, do shkonte per dreq. Si mund te zhgenjej ne ate menyre njerezit qe besojne ne mua?

Me hengert nje mortje!

Ika se kam per te mesuar.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Macia_blu ta them une si do kujtohesh ti
    kur je me hon te mire je personi me i omel kur je me hon te keqe ta heq trunin si asnjeri tjeter.
    Discover me like emptiness.......

Faqja 19 prej 24 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Zekeria Cana: Ditari i luftës, 1999
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 09-06-2007, 02:51
  2. Ditari i Ndienjave (vazhdim)
    Nga Veshtrusja nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 400
    Postimi i Fundit: 21-11-2005, 14:36
  3. Ditari i ndienjave..
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 01-10-2003, 12:58
  4. Ditari I Njė Adoleshenti
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-08-2003, 23:29
  5. Ditari i Ndienjave
    Nga AsgjėSikurDielli nė forumin Ditari i meditimeve
    Pėrgjigje: 184
    Postimi i Fundit: 01-07-2003, 12:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •