5 Mars, Agoni
Tash sa dite,
po mundohem te vdes
po une vetem po rilind...
5 Mars, Agoni
Tash sa dite,
po mundohem te vdes
po une vetem po rilind...
cfaredo qe te ndodhe , une do te mbetem mik i virtytit dhe jo i fatit......
e madhe fare!!!!!!!!!!!!!!
"Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)
5 Mars Viti...Djallzi!
Truri im kerkon c'lodhje, lodhja e tepert ka kaluar kufirin...cigarja aspirinat dhe alkoli nuk luftojne ashtu sic duhet...lodhje....depresion....lodhje!!!!
The man is back.
7 mars,
Stres, lodhje,pagjumesi dhe mes tyre mungesa jote i deperton te gjitha...cpo ben valle ne keto momente?![]()
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
7 mars
nje dite si te gjithe te tjerat...cdogje eshte e vendosur ne vendin e vet..e asgje nuk e luan .Perpikmeri ngado..
Te dua se s'te urrej dot......
uff sa kam nisur ta perbuz kete ditar!!nganjeher me vjen ta gris e mos ta lexoj me!po si mund te vrasesh pjese nga jeta jote?ti?
mundesh?
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
Akoma ske ikur nga mendja ime?Pse nuk iken sic ike ateher?oh, sa me mire do isha sikur mos te te kisha ne trurin tim...me ler te fle se jam e lodhur!
naten e mire zemra ime....
9 mars 2003
Gjerat vijne e ikin...ditet kalojne..e nga mendja ime ste heq dot. Pse?? Dua te ikesh njeher e pergjithmon...se nuk e meriton me te rrish i ngulitur, aty thelle shpirtit tim...Je i keq, o mit perrallash, o engjell endrrash...nuk je real...as nuk ke per te qene kurre me... Nuk dua t'a genjej me veten...![]()
Te dua se s'te urrej dot......
March 9
Ah!, sot duket njė ditė mė e bukur shyqyr...
mė duhet mė shumė disiplinė nė jetėn ditore...
![]()
12 mars...e merkure...
Gjithmone i kam pelqyer te merkurat...Jo, s'eshte e vertete, tani i pelqej te gjitha ditet sepse dielli fillon e behet dembel.
Krijoni Kontakt