Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Tema: Mbarevajtja

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Postime
    76

Mbarevajtja

Mbarevajtja hyri duke turfulluar ne hapesiren modeste ku ngrohte vezet e planeve te te ardhmes. Leshoi koken mbi jastek dhe filloi te gerrhiste per shtate pale qejfe. I dukeshin brinjet tek i perconin frymemarrjet aritmike te lodhjes dhe ne hunde i degjohej nje fishkellime e lehte. Nuk mori as mundimin te me thote miredita – belbezova me inat – po ia kerciti gjumit si te ishte leneshe qumeshtore. Tek ia numeroja te gjitha frymenxjerrjet si te prisja te fundit, me perkedhelte hunden aroma e ashper e djerses se saj. Cudi – perserita verber – cudi se si e mban veten gjalle kjo bushter, ka vite qe me lodron shpresen nder gjoks dhe nuk do te me jape udhe. Ajo levizi ne gjume dhe me ktheu kurrizin. Iu zbuluan vithet dhe kurrizi. Ngrita ngadale batanijen ta mbuloja. Peshperiti ne gjume: “Edhe pak mik, ndoshta do te te kthehet shpresa.” Me cingerisi nervat, c’dreqin kish qe me mbante me buke edhe kur desha t’ia copetoja mashtrimin? Pse duhet te kerkoj nga furia e saj edhe me, duke qene i bindur qe nuk ka asnje lloj mundesie qe e nesermja ta beje me te bukur shemtine e saj epshore?
    A harrohen flirtimet e mia me te? Ore te kaluara mbi njeri tjetrin si adoleshente te hormonizuar deri ne mberthime te mjera orgazmike? Po kur me puthte egon afshtaz? Kur mi numeronte dyshimet nje nga nje e mi digjte perpara syve me inatin e nje gruaje shtatzene ne dhimbje? Kam kohe qe nuk ia shoh me te metat, ndoshta ngaqe me eshte bere vetja si barre me probleme. Kjo paska qene edhe me e verber se une ama. Mbarevajtja qenka e verber them. Kushedi ku i ka lene te vetat….

C’dreqin belbezon?

Hej dreq, u zgjua – nėm veten neper dhembe. Hic – i fsheh une veten – thjesht mu kujtua nje mik.

Ti me cudit me kete optimizmin tend – skermitet ajo.

Optimizem? – cuditem une.

Ehe, edhe pas kaq kohes te duket e lehte te me genjesh – i ve vulen ajo.

Ti nuk di te prehesh – i shfrehem une.

Ndersa ti nuk di te genjesh – ma kthen.

I kthej kurrizin dhe drejtohem per nga kuzhina. Me mire te mbush nje gote qumesht e te me mbyse shija e sisave te ndonje lope te paemert sesa te me mbyse e verteta e ftohte e kesaj kurve. Frigoriferi ben zhurme ndersa hapet, ne te nuk ka asnje pike qumesht per be. E vetmja gje qe mund te pij eshte nje gote dhalle qe tashme eshte e akullt.

Kur u mbarua qumeshti – pyes.

Kur e piva une te fundit gllenjke – lodron ajo.

Te vjen per te qeshur ty

Natyrisht, perderisa ti kerkon sherr edhe me detaje te tilla idiote.

E di qe ke te drejte ti? Po pi kete dhallen me fund, se nje *** eshte. Pastaj edhe ty nuk ta jap kenaqesine e kesaj akullnajes majoshe.

Do ta bejme?

Ti si thua? – i gjegjem une i cuditur.

Me ka hipur nje qejf tani- perkedhelet.

I futem me inat. I kullojne thithkat epsh, aq e ndezur eshte. Shalet i dridhen nga deshira dhe goja gjysmehapur shoqeron e ngeshme koken qe harkohet pas. I lidh gjuhen pas thithkes se majte dhe ia shijoj gjakun qe leshon aromen permbi lekuren tashme te tejdukshme. Mi lidh kembet perpas vitheve dhe me terheq fort per nga vetja. C’dreq i ka ato shale? Duart i kerkojne epiqendren time neper kurriz dhe ajo nuk perton te me gervishe pak sa te me ndeze inatin edhe me. I lepij kerthizen duke i kecur me padurim fundbarkun qe me ngjishet per hundesh. A e di ajo se sa keq do t’ia ndersej te brendshmet e lengshme me thepin e gjuhes? Ul koken dhe i shijoj shalet, nje nga nje, si per te me ngelur nen gjuhe shija e saj. Ajo leshon nje psheretime dhe me te liron edhe kembet permbi kurrizin tim. Tani e di qe c’do lloj rezistence eshte pjese e te kaluares, nuk do me lojra, vetem ndersim.

Ketu e lashe une
    Qyfo

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Ketu e le ti? Shpresoj qe asaj mos t'ia kesh lene aq ngrefur sa ma le mua kur e lexova

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-09-2002
    Postime
    63
    apapapapapa...
    opo i bini...
    bjej o qyfo beu,bjej...
    he me u lumte...
    ashtu de...

Mu duk sikur dhe kullaqi kishte hedhur ne tastiere te njejtat gjera
    mos ishit bashke ju kur i bete keto muhabete...

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    c'ti besh nje e q... nuk eshte e barabarte me nje dashuri, e nje dashuri nuk eshte krejt e njesojte ne te shprehur..edhe pse i bie qe ne krevat femra te kete shalle e epsh e thithka dhe mashkulli te kete muskuj e hu' e gjeste.
    ...
    O qyfoooooooooooo!
    Lum si ajo qe te ka , e pse jo lum si ne qe te shijojme teprimet ne shkrime.
    Ishte fantastikeeeeeeeeeeeee!
    uf, nuk me mjafton fjala "fantastike" te te them pikerisht ekzakt ate qe dua te them per sa lexova.
    Mbi te gjitha ishte hyjnore dhe shume art....
    me ler te te them vetem nje cike (qe te dua shume) pls.
    macia e skuqur.... por e harbuar gjithesisht.
    ...
    tani po kthehem ta lexoj edhe njehere.
    dhe do perpiqem qe te shterngoj fjalet nder shale te heshtjes qe te mos them me.....(lol)
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    "mi numeronte dyshimet nej e nga nje
    e mi digjte para syve si nje grua shtatezene ne dhimje"
    ....................
    "cdo lloji rezistence eshte pjese e se kaluares"
    ...
    prap do ta lexoj..ta dish!

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    qyfo.... edhe po nuk erdhe ....ti e ke bere tenden
    jam totalisht e ndikuar prej teje.
    c'te them.?
    te kam edhe frike po prap nuk rri dot pa te folur.
    Ajo me siguri i ka zgurdulluar syte..."po kjo mace dreqi me qyfon c'dreqin ka"lol
    Po le te cmendet.... se nuk me urren dot...thjesht do me shuaj . lol.
    e dua shtrigen e m.... edhe kur e kam inat!!!

Kacurrelsja Maska e Kiki
    Anėtarėsuar
    29-08-2002
    Postime
    156
    Tani mu mbush mendja (se e kisha mare vesh me kohe )pse ti je e vetmja "gje "qe "ajo ' nuk ndan me mua????!!!!!!
    Mos e kruaj me tel me gjemba :D

Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    qyfo Gezuar ...
    ne te gjitha njeqind vitet e ardhshme
    te uroj mbarvajtje
    te gjithanshme.
    te perqaf miaullima.

i/e regjistruar Maska e Angel_4_U
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    :)
    Postime
    39
    edhe mua m'a ndez ky lloj hibridizimi, edhe pse cdo fjale qe une mund te them eshte patetike perpara kesaj.

t'a them prape? prisja me shume nga ty qyfo. hihihihi! I'm in good mood.

your incubus
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    456
    the mood gets better and better. especially after this little **** up. nuk eshte faji im qe me ka qelluar kompiutri kurve.

p.s. ndez=ngref
    p.p.s. sipas venit dhe kuveni, pra.
    p.p.p.s. qingji i mire pi dy nena.
    gjuha jote eshte blu blu blu blu blu ne portokalli

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •