Dt 25 ,po pres te zbardhet , e per dreq kjo nate sonte spaska te mbaruar.... diku qeshin,diku kendojne,diku dhe dashurohen ne kete moment .... nejse un po vazhdoj te pres mengjesin ...
A do ket mengjes sot??
Dt 25 ,po pres te zbardhet , e per dreq kjo nate sonte spaska te mbaruar.... diku qeshin,diku kendojne,diku dhe dashurohen ne kete moment .... nejse un po vazhdoj te pres mengjesin ...
A do ket mengjes sot??
Sa keq qe ndihem sot.....EDhe arrij ta kapi arsyen pse..edhe te mundohem ti largoj ndjeniat..por prAPE SMUNDEM dot....
E di se dikund ne cepin tjeter te kesaj bote,,dikush e ndjen mungesen time me shume se kurre...
Dikush sot vuan ate lumturi..qe e kishte nje vit me pare....
Sot shef dicka qe i ka dhane dhimbje edhe lumturi disa kohe me pare ne te njejten forme....ne te njejtat ngjyra.....
Ndihem shume keq per ato njerez....edhe per vedin time.....
EDhe me plot goje tham << I HATE USA>>
Kushtuar prinderve te mi...qe me mungojne shume....
Edhe shoqes time....(STELA)
njeriu qenka nje qenie qe asnje here nuk e di se cfare kerkon dhe gjithmon kerkon eshte i pakenaqur dhe gjithmon ne kerkim , kur eshte vap do dimer , kur eshte ftohte do vere ,kur bije bore do plazh
dhe kur eshte ne plazh do bore
kur e ka sdi ta mbaj dhe kur se ka e kerkon me ngulmim
pelqen aventurat por ka frik, s'e kerkon po dhe nuk e shmange
e perjeton ne cdo cast ..............
jeta aventur eshte, eshte kerkim dhe perjetim .logjik, stres, dashuri, vuajtje, lumturi, familje, shoqeri karier,arritje dhe zhgenjime dhe prap ajo vazhdon te eci ne rrugen e diteve te saj,ec e ec deri sa te vij dita e betejes finale , ku ne jemi pal qe e kemi te sigurte humbjen ,mbas gjith ato mini beteja te vogla dhe fitoresh te panumerta ..........vjen dita qe dhe ne do te tretemi dhe hi do te behemi por kam dicka qe dhe ne ate bote trupi im do te te sherbej per te rritur nje rrenje trendafili ku me hirin dhe pluhurin e saj do ti japi jete nje gonxhe te sa po celur kjo eshte kenaqesie e botes se pertejme..........dhe shpirti im lart do pres gjykimin e te madhit dhe drejtimin do me japi se nga eshte rruga qe une meritoj ( ne parajse apo ne ferr)...............
TONI.......................
January 26,
e lodhun nga leximet e 'detyruara'... masnej loja e fjaleve,... ta dini se loja e fjaleve po donte mendjeprehtesi- me lodhi....
duke u munduar tere jeten per te ndertuar vete jeten, kerkova ngushellim sonte ne goten e veres... dhe rashe "viktime" e veshtrimit lutes......ah force e shikimit dhe qeshjes sime, cilin nuk do ta nenshtronin ha....!!
Rrjedhi lodhja nga dehje e shpirtit,do dehem prap ......!; vetem nuk do lejoj te dehem nga suksesi....
Zanė Kosove
26 janar, monotoni...
Perpelitem te dal, s'mundem...nuk fajesoj njeri pervec vetes![]()
Toni njeriu eshte plot me kontradita, ke te drejte, ate qe kerkojme kur e arrijme prap kerkojme ndonje gje tjeter, duhet ti kenaqemi thjeshtesis, po njeriu eshte i komplikuar se, pra nuk ka rruge zgjidhje!!
26 janar,
Dita kaloj me qetesi, dhe rehati!
27 Janar 2003,
Ndihem vetem... jam bosh...![]()
Wawww... :p
27 janar:
jeta vazhdon me konfuzitetin e saj me alegrin e rinis me vuajtjet e adoleshences ne kerkim te identitetit te tyre me moshen e mesme plot halle per familjen dhe me plqerin qe jan te zhytur ne
melankolin e halleve te jetes se perjetuar dhe ne kujtimin e nostaligjis se viteve te shkuara .
duam te dalim dhe sdalim dot seshte faji yn qe jemi kaq konfuz ,pse i kujt, mbase dhe ne kemi faj qe skemi vullnet qe te dalim nga rrethi vicioz i perpelitejeve por te pakten sfajsojme njeri .........dhe kjo na ben qe te ndiehemi me te lirshem dhe na jep mundesin qe te shikojme me qarte rreth e perqark ............
......................................
toni
2 Janar, Kthim
Pas shume udhetimesh i kthehem me besnik se kurre asaj qe me perfaqeson mua... Vetes.
Kurse ndienja e dashurise me gerryen sikur krimbi...
ASD, 2 shkurt sot... jo 2 janar... apo e ke me kuptim metaforik![]()
Krijoni Kontakt