29 Dhjetor, Hundėgjak dhe i Revoltuar
Ketu ka vetem mjekrra te pluhurosura
qe presin per nje zhilet te vyshkur
Kur Babai i Madh do ua jep thiken
ne diten e vdekjes se foshnjave...
P.S. Qime kam, aq sa nje mashkull duhet te kete.
29 Dhjetor, Hundėgjak dhe i Revoltuar
Ketu ka vetem mjekrra te pluhurosura
qe presin per nje zhilet te vyshkur
Kur Babai i Madh do ua jep thiken
ne diten e vdekjes se foshnjave...
P.S. Qime kam, aq sa nje mashkull duhet te kete.
31 Dhjetor, Edhe pak Janar
Nuk e di se pse eshte kaq e bukur? Jeta, fjala, natyra? Pse kaq bukur kendon zogu ne deg te blinit? Pse aq bukur fishkellon rrota e nje automobili ne kthesen e rruges sime?
3 janar...viti i brishte akoma...
Kur te bjere debore heres tjeter, te premtoj qe do e bejme nje burre-bore...
3 Janar, Mendime
Amerike. Une te gjitha ti kam dhene. Amerike. Tash jam asgje. Amerike. Kur do i heqesh rrobat Amerike? Kur do i dergosh vezet tua ne Indi? Amerike, pse i ke librarite e mbushura me lote? Amerike. Ambicia ime eshte te jem Kryetar, perkunder faktit qe jam Njeri. Amerike, une kam shkuar ne takime Komuniste. S'me vie keq. Pi marihuane sa here te kem rast... Ruset, ruset, ruset... ruset ishin atehere, ruset jane tash... Kinezet... shoh luftera e bomba neper televizione tua.. Amerike a je ti kjo?
Ah sonte jam dehur me Allen Ginsbergun...
6 Janar...dite e pafund...
Dua te qaj, dhe nuk mundem...Ka njeri te me me mesoje te qaj?
6 janar 2003
Ditet ikin, dhe une smund ti ndaloj dot, me zor kerkoj ti kap por ata nuk kapen dot, vrapojne dhe largohen nga une, me zor kerkoj te kthehem mbrapa, por e djeshmja iku, dhe une ndjehem shume e merzitur!.........
12 Dhjetor, Mesnate
Kapem pas enderrave te mia boshe e bie me koke per asfaltin e nxere nga dashuria... Mendoj, frymoj, vajtoj, meditoj, dreqi e marrte edhe qaj!
(E dini edhe ju, burrat nuk qajne. Eh ja qe une qava!)
12 JANAR... po iken dhe ky vit.....
sa kot...dhe perseri se ku e gjej nje fije gezimi...qe me ndihmon te eci pa u lodhur....gezim mashtrues...qe me lodh ........
Janar 15, 2003
vetėm edhe 15 dite dhe me shtohet edhe njė vit wisdom-nuk ma ze goja te them se po i ec pleqerise....!!!!
16 Janar, vit harrese....
I djegur ne emocione, i shprishur perbrenda, me koke te kthyer nga dielli...
Zot e djall, c'po ndodh me mua!!!
Krijoni Kontakt