21 prill...mallkim
E verteta eshte mallkim. Keq me tė, keq pa tė...
21 prill...mallkim
E verteta eshte mallkim. Keq me tė, keq pa tė...
Sot po mendoj pozitivisht, ėshtė i vetmi shpėtim ndaj ndjenjave tė mija...
drini.
minuta e dytė e ditės, po po po e prek ktė ēiltėrsi, sa mė ka marrė malli, tė ndihem thjeshtėsisht i qetė dhe i ēiltėr, ashtu sikur tė isha larg nė njė mal nė Evropėn veriore ku bėn veēse ftohtė, dhe ku strukesh nė shpi pėr t'u ngrohur, por qė ndihesh mė i ngrohtė se flaka e oxhakut, vetėm sepse je nė qetėsi shpirtėrore... sa herė qė s'e mendoj atė, ndihem mė mirė, mė shumė UNĖ, mė i lirė... tė kesh besim do tė thotė t'mos mendosh pėr atė qė do dhe qė tė mungon, sepse mė shumė tė vret pėrbrėnda sesa dashuron. Tė kesh besim do tė thotė ta lėsh atė ēast tė vij kur tė vij, at'herė kur fati ta sjelli, at'herė kur ėshtė edhe planifikuar tė vij ajo dashuri, tani mė duhet punė dhe veēse punė...
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 21-04-2003 mė 03:28
21 prill vone duke ardhur 22-ishi
per pak ore vjen ditelindja ime, me tremb, edhe nje here tjeter me gjeti papergatitur, hahaha sikur po flas per vdekjen me vel te zi mbi koke qe do me lajmeroje me nje te qeshur te keqe...po te pakten njerezit perreth do gezojne per mua..ironike..do gezojne qe une jam mes tyre ..te pakten ata shohin nje ane tjeter, drite tjeter te kesaj date pa kuptim..
e cfare jane ditelindjet ne fund te fudnit? date, muaji, viti, ca shenja qarkullimi qe i kane krijuar njerezit me fantazi te krisur qe duan te diktojne nga ti japesh timonit te jetes..sa mire qe nuk di ti jap makines akoma...genjej veten se po ndjek instiktet e mia
i shtohet edhe ca peshe me e madhe kesaj dite, sikur nuk kisha ngarkese me shumice gia, he pra te qesh a te qaj? sipas vaftit te zemres -pergjigjen hijet qe i le pas...........
Liebe! liebe, lass mich los!
Nė mbyllje tė ditės...
"Djalli ėshtė veēse njė dukuri sipėrfaqėsore, njeriu i ndritur, i cili sheh tė vėrtetėn hyjnore, e kupton se mirėsia nė fund ėshtė gjithnjė triumfuese" Ralph Waldo Emerson
Sot qava pėr ēfarė mė kish munguar vėrtetė, pėr ēfarė e kisha braktisur vetveten. Numri i telefonit qė nuk gjeja dot, punėt e pambaruara, e ardhmja ime e zymtė, faqet e shumta tė palexuara tė librave tė pafund, qė nė fund tė fundit e kisha pėr detyrė t'i lexoja, motori im qė po mė jepte probleme, shpija qė nuk di se ku do shkoj akoma sė shpejti, dokumentat e mija tė pa zgjidhura, nėna, babi, vllai qė kam gati katėr vjetė qė s'i shoh, shoqėrinė qė s'e kam telefonuar, i humbur veēse i humbur nė botėn e dhomės time tė harruar edhe nga unė tashmė. Sot mė goditi fort, dhe sot ja bėj pėr nder. Qė unė qava nė sy tė mikėve tė mij, duke j'u kėrkuar qė tė rri edhe pak mė shumė nė ktė shpi, por qė kjo e qarė qė s'kishte rėnė nga sytė e mija pėr shumė kohė mė zbuti shumė, shumė mua pėr dhe tė gjithė qė mė rrethojnė. Kam qėnė unė ai qė ja kishte vėnė tytėn e pistoletės vetes, me pabesėn nė vetvete, me humbjen nė ankth, nė pesimizmin e stėrgjatur, me frikėn e tė qėnurit. Sot po e kuptoj se jam e keqja e vetes, se jam unė ky person qė i mban tė gjitha pėrgjegjėsit pėr botėn qė kėrkoj. Mė mungon, mė mungon, ah e kam thėnė mija erė, e kam bėrtitur, e kam thėrritur, e jam ngjirė nė mėndjen time, por veēse keq i kam bėrė vetės. Veēse e kam rrėnuar aq shumė saqė as gjėrat s'i mbaj mėnd mė ku janė nė shpi, as dy faqe libri s'i lexoj dot pa e hequr mėndjen pak... nuk ka shpėtim tjetėr por t'ja imponoj vetes qė tė ndroj mėndje, t'a stakoj trurin nga mendimet e tepėrta, nga "hallet prej halleve"... veēse njė vorrbull nė ujė bėn. Tashmė ka ardhur ēasti qė tė mendoj gjithēka pozitivisht, gjithēka, dhe ēfarė ka kaluar ka hikur. Ėshtė koha qė unė tė TRADHĖTOJ tė keqen, se veēse ky tradhėtim ėshtė mirėsi. Ėshtė tradhėtimi pėr mirėsi, ėshtė ndjenja se gjithēka harrihet po mendove gjėnė e duhur, dhe po e le pas gjėnė e tėpėrt. Ėshtė mirėsia e vetmja gjė qė do t'mė shpėtoj, ėshtė veēse ajo qė ma heq mėndjen nga frika. Pse, pse, pse dreqin kėshtu, pse? Mė mirė tė mos pėrgjigjem, ta harroj fare, ta lė tė shkoj, tani veēse punė dhe punė, dhe nėse ndihem vetėm, do ta shoh pozitivisht, do tė shoh anėn e ēiltėr tė ēastit. Tani po ja imponoj vetes se unė mund tė bėhem dikush, se unė mė mund t'i ndryshoj gjėrat, se kjo ėshtė mirėsi, se ėshtė njė besim nė jetė. Pa mirėsi nuk ka jetė, edhe Emersoni frymėzuasi im hyjnor e ka thėnė ktė gjė, dhe veēse mirėsi ka nė tė gjitha fjalėt dhe mendimet e tij. Ėshtė e natyrshmja, ėshtė spontania, ėshtė ky ēast mirėsia, ėshtė kur e lė vetėn tė vajtosh dhe ta lėsh dhimbjen tė dali natyrshėm mė nė fund prej mėndjes, trupit, dhe zemrės tėnde. Sjell veēse mirėsi, veēse kjo do t'mė shpėtoj, oh tė lutem Zot mė ndihmo, m'li ta marrė tė tėrė mirėsinė, dhe do tė jem gjithnjė nė krahun tėnd, gjithnjė duke luftuar me ty, dhe dua tė Zotohem sinqerisht dhe fuqimisht me ēėshtjen tėnde... me shpėtimin e vetėm timin...
tani dua tė fle, dhe qė sonte tė ngrysem di drini i sot, dhe nesėr tė zgjohem si drini i nesėr. Natėn e mirė shpresė...
Sot e shikoj qe skam qene asnjehere e lumtur...
Sot njoha lumturine...
22 prill
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
shyqyr Io e Te
Kurse un...perseri e zhytur gjithnje e me shum ne ate merzine..ne pertese..ne monotoni! Pres nga momenti ne moment te ndodhi dicka e bukur...por asgje!!
Nuk dua te jem me kaq naive..dua te ndryshoj..
Te dua se s'te urrej dot......
Kete teme po e mbyll ketu, meqenese jane bere shume postime. Mund te vazhdoni te shkruani ne temen tjeter me te njejtin titull.
Pershendetje
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Krijoni Kontakt