TUSUS
(LAGJE NE TE CILEN NUK KAM SHKELUR ASNJEHERE PAS LUFTES)
As gurin nuk di ku ta vė
TUSUS
(LAGJE NE TE CILEN NUK KAM SHKELUR ASNJEHERE PAS LUFTES)
As gurin nuk di ku ta vė
Te gjitha jane thene
19 prill
RRi e shoh shpesh her foton tende qe tani e kam akoma me afer..e te kujtoj ty..Imazhin e syve te tu.. Nuk di cte bej me...me duket vetja e lodhur nga gjithcka...Mundohem te hec perpara...pa mundur te te harroj dot..Dua te te them vetem..
miss you my little baby...
Te dua se s'te urrej dot......
Jam teper e lodhur sot...Me rendojne kapaket e syve, me rendon gjith trupi..cdo gje!
Jam e lodhur nga ky realitet i rende dhe i dobet, jam renduar nga lodhja dhe dobesia ime,jam dobesuar nga lodhja dhe rendesa e shpirtit tim...
Dua te veshtroj sendet qe me rrethojne por nuk arrij te shoh shoh asgje, dua ti njoh nderkohe qe i refuzoj, i shtyj, i perbuz...
Dua te flas aq shume nderkohe qe hesht (sikur te mos mjaftoje sa flasin te tjeret) Njelloj sic luaj une me fjalet, luajne dhe te tjeret...
Jam komplet ne tjeter hapesire, ne tjeter kohe, edhe pse profesori ngre tonin e zerit te me terheqe vemendjen dhe me pas me hedh nje veshtrim te eger, por une jam teper e lodhur per te ngritur syte ...sme intereson tek flet per luften e dyte apo per viktimat e saj...dua qe tani te me lere ne kete boten time (edhe pse spo bej gje tjeter vecse te luaj me fjalet)Arsyet skane rendesi por tani dua te luaj me fjalet...Eshte krim ti vertisesh fjalet?Gjithmone me eshte dukur se ato jane ato qe na vertisin neve...nejse.pune fjalesh...
Uffa! edhe nga fjalet u merzita tani...u merzita, perseri u lodha duke mos bere asgje...Sikur te kisha me cfar te luaja do ti ndroja me kenaqesine me te madhe...do kisha me shume se disa fjale abstrakte...vetmi, zbrazeti, boshllek...
U lodha! duket...as nuk po di cte flas me!
Them qe sdua te luaj dhe vazhdoj...
MJAFT!!!!
E di qe te gjitha keto do perfundojne ne kosh, si fletet e tjera te fletores...Ate do bej dhe me fjalet...
DO TI FLAK!!!!!!!
19 prill
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
19 prill mbasdite - e rendomte, perseritje e paradites se 18 prillit (nuskes) dhe vazhdim i 14s
me mire pa fjale: dua vetem paqe, ku eshte? ...nuk e di nese duhet te shkoj une atje apo ajo tek une....
Liebe! liebe, lass mich los!
19 Prill, Ikje
Ikje per moskthim me...
shnet ASD! sahi.
20 Prill ...qeliza
Kush qendroi dhe s'iku per te mos u kthyer me, qofte edhe njehere te vetme?
19 Prill akoma kėtu,
i gėzuar, i gėzuar, dhe thjeshtė i gėzuar sot...
pasi erdha pak nė mėnd nga dje...
kot nuk ėshtė e shtuna edhe dita ime...
19 Prill dite e bukur
Sot vetem kam ecur, kam ecur pa ditur se ku po shkoja... per here te pare mbas kaq ditesh jam mbushur me fryme plotesisht....
Sic duket efekti pranvere
20 prill
mezi pres te ndodhe dicka...do ndodhe valle???
do jete e nesermja ajo "Neser" qe kam gjith kete kohe qe e pres????
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
(nuk u ngopem me njeri-tjetrin )
infinit i kufizuar qe ngopja jone,
tani vazhdoj te njejtin ritual me qellim ngopjeje por sado qe shpirti me behet mullar ndjesish, nuk psonis dot shijen e kerkuar,
humbja e shijes tende me meson egzistencat si rrjedhoje e mosegzistences se tyre,
aksiome te jete valle?
(nuk di nese nje dite mosegzistenca ime do shkaktoje diku te njejten aritmi qe fal (mos)egzistenca jote...)
Krijoni Kontakt