10 Prill, 2003
Ndjej "Matrix" qė po mė pushton edhe mė shumė, ėshtė kėtu nė forum...
drini.
10 Prill, 2003
Ndjej "Matrix" qė po mė pushton edhe mė shumė, ėshtė kėtu nė forum...
drini.
11 prill,
Kisha kohe qe nuk shkruaja..por vetem mendoja..Akoma nuk kam mundur te te harroj ty...edhe qenka e veshtire...Ne cdo rruge qe kaloj, shikoj...mos te te shoh edhe ty diku...ne cdo kenge qe degjoj...te imagjinoj ty...Dua te te shkul nga mendja...por nuk mundem....
Te dua se s'te urrej dot......
vogelia si lule gishtėze)
u rritem per tu ndare ne jetet tona,
kam mall per fluturimet tavanore prej kapakesh alumini shtrembaluq teksa piqnim kokoshkat mbasditeve te dimrit ,
kam mall per koshat imagjinare ne ēeqet e divaneve ku corapet verviteshin qosh e me qosh,
kam mall per duelet me jastiqe,
per girat, sustat dhe shtangen tende,
per 'fluturimet' e mia nga maje e dollapit mbi krevatin dopio,
kam mallin e neteve te gjata kur syte e mi i zilepseshin syve te tu te mbyllyr...
(te kujtohet....si neper gjume me thoje: harrimi vjen bashke me kohen, do harrosh provimet, netet e pagjuama dhe befas qepallat te keputeshin mbi sy....)
kam mallin e afshit te ngrohte qe clironte toka e qullur nen lule akshameve te veres,
ku je?
a e ndjen qe kam kam mall per ty sot?
te jemi ato qe s`jemi, te shtiremi per hir te mallit fundja....
nuk te shoh, germoj symbyllazi te te gjej,
te te puth me mallin tone te dyfishuar!
( po eci ne aerodrome mallesh, e saltrove te dhembjeve po u behem pré)
11 prill.... dymije e tre...
Ec edhe pak se arritem...
11 Prill, mesnatė
...thashė po bėj njė rritėm
qė t'celebroj kthimin
qė do t'mė sjell njė ēlirim
nga dhimbja prej njė mendimi.
-------------------------------------------
jeta... ndjenja... unė... veēse njė pėrdhunim i hapsirės yjnore...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drini_nė_TR : 12-04-2003 mė 04:45
Per cilin Diell?
Per Diellin qe arrin te ndrije diten time po flas. Per ate qe leshon rreze e me ngroh nga jashte, per ate qe ma mori moti i vrenjtur e ketyre diteve.
Jo per Diellin e brendshem, per te e di qe aty mbetet e nuk ka mot qe te arrije te ma zhduke. E i shtohen rreze te reja per cdo dite kur e zbuloj nje shpirt te mire, per te cilin ndoshta kthehem edhe une ne nje rreze shprese. Keto rreze ta zgjasin jeten e te bejne te ndihesh njeri......ah sa shume rreze iu shtuan atij keto dite!!!
Postuar mė parė nga Dita
Per cilin Diell?
Per Diellin qe arrin te ndrije diten time po flas. Per ate qe leshon rreze e me ngroh nga jashte, per ate qe ma mori moti i vrenjtur e ketyre diteve.
Jo per Diellin e brendshem, per te e di qe aty mbetet e nuk ka mot qe te arrije te ma zhduke. E i shtohen rreze te reja per cdo dite kur e zbuloj nje shpirt te mire, per te cilin ndoshta kthehem edhe une ne nje rreze shprese. Keto rreze ta zgjasin jeten e te bejne te ndihesh njeri......ah sa shume rreze iu shtuan atij keto dite!!!
Dita, ke shkruar shumė bukur.
Njė fletė ditari qė s'tė tremb e s'tė tmerron, por tė sjell kenaqėsi . Gracias!![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Me dhe nje ide shume te mire me kete pelqim Corazon.
Per aq kohe sa Dielli te kete frike te dale nga prapa reve, une do ta mbaj shkrimin tek firma ime si Dita. Te shohim a do te me degjoje apo jo
Te pershendes!
S'di pse, por sot po ndjej Diellin, mbase nga dashuria pėr t'u kthyer nė vetvete...
drini
12 Prill, 2003
Zoti na e dėrgon dėshpėrimin jo pėr tė na vrarė, por pėr tė zgjuar jetė tė re brenda nesh. (Hesse)
Krijoni Kontakt