26 mars... pranvere.
Prane veres, larg te qenit prane...
26 mars... pranvere.
Prane veres, larg te qenit prane...
26 mars
E degjon shpirtin tim qe te therret?
Nu stiam ca floarea amara a singuratatii are, daca o atingi pe obraz, sunetul unor pasi care pleaca.
26 mars
Kam dy muaj pa te degjuar zerin, me harrove, po une pse valle zdi me te harruar?!
Pak para mesnatės... ndihem si fajtor dhe i hipnotizuar... zakonisht kėrkoj tė njėjtat gjėra qė besoj se mė strehojnė nga frika dhe pasiguria... vėreva se e kisha lėshuar veten kur po shikoja bėzėqeshjet e antarėve tė forumit nė gallerinė e tyre, nė po tė njėjtin ēast muzika e Bach po e bėn edhe mė tė shtytshėm kėtė ndjenjė humbjeje nga vetvetja... s'isha nė kėrkim dhe nė kontrollim tė shkrimeve qė "mendoja" so do t'mė shpėtonin ndjenjat me pėrgjigjet qė shpresoja tė merrja. Ēfarė krahasimi, tani ėshtė duke fryrė edhe shumė erė e freskėt jashtė, a thu se natyra ndikon nė ndjenjat tona... jam nė njė mallėngjim qė duket sikur po shkon diku, por s'e di se ku. Gishtat mė ndihen shumė tė rėndė pėr tė shkruar... ēfarė po them?!... duket sikur jeta ime nė "Matrix" po fillonka tani, dhe mė vjen pėr tė qeshur, forumi=matrix... kėtu nė L.A. kam shumė shoqėri por ndihem shumė i vetmuar shpirtėrisht sepse s'shoh njėrėz qė jetojnė nė tė njėjtėn frekuncė si mua, janė shumė ndryshe robt kėtu... dhe mundohem tė bėj diēka tė ajrit, dhe e harrij nganjėherė, si psh njė kėngė qė bėra tė shtunėn e kisha nė mėndje pėr tre ditė... por ky gėzim tė butėson shpirtin, tė bėn tė hapesh shumė plotėsisht qė nga mėndja gjeri tek shpirti, kur bėn diēka qė tė pėlqen dhe se e beson se e ke harritur me gjithė shpirt... sa hap sytė dhe vėshtron prap atė qė tė rrethon dhe pėrnjėherė bėhesh shumė i ndjeshėm ndaj goditjeve, pėrnjėherė... jep njė gėzim qė thyhet aq lehtė sepse ėshtė i sinqertė dhe pa "kunja", pa "djallzira", e qė s'pret se mund tė thyhesh dhe tė bish nė tokė... heshtje...ndihem sikur s'di ē'tė them e ē'tė bėj... ėshtė e kaluar, po hikėn... do t'hikte...ahh aq m'u desh dreqi veē mundimi pėr tė mbledhur kėto fjalė tek ky ditar qė do t'a quaja "Tė Shėnjtė sepse na pėrket tė gjithė neve vllezėrve dhe motrave shpirtor... po relexoj se ēfarė shkruajta tamam kėtu nė kėtė paragraf... (qesh), unė qė thoja se s'po shkoja aty ku ndihesha i sigurt (qesh)... shif ku jam! Nė ditarin tonė!
Ah, po shkoj t'merrem me kėngėn prap se ka disa mrroklla pėr t'u nderqur... mė pas do t'shkoj tė fle...
natėn e mirė vllezėr e motra shpirtėror...
Yes babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, i'm comminnnnnnnnnnnnnnn'
Passwords are like underwear. Change yours often........Don't share yours with your lover.
TaTaJa
27 mars... fund 15 diteshi ...
Nuk ndihem mire kur jam e merzitur por perseri jam me mir se kur nuk ndiej gje... Po qe jam e lodhur jam... deri kur? S'ma kish fajin as shiu i dy diteve me pare, eshte bukur sot, per kohen e kam fjalen, ka dale dielli dhe qielli eshte madheshtor sot, por une, ah une, ndihem kaq e vogel... e padukshme per te tjeret dhe pengese e madhe per veten time... "mos ca koke" me tha nje mik...sikur te ish aq e lehte... pertypem pa pasur gje ne goje ...por ne tru kam shume...te gjitha jane nje "kot" i madh por qe me bejne lemsh dhe me mundojne... s'po funksionoj dot ... dhe nqs sot me shihni duke buzeqeshur po ju genjej ...pa dashur, por po ju genjej ... nuk ju kerkoj te falur!
27 mars
Pas shume ditesh plot diell, sot natyra qante... nuk di pse u dashurova pas kesaj atmosfere te trishte sot, ndoshta pasi gjeta vetveten aty...kisha kohe pa gjetur aleate shpirterore.
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
parakrahu me bie ne renie te lire
si leve Arkimedi per te gjet piken e mbeshtetjes
brrylat; me kercasin duke lypur pak leng
krapjet; forca e elasticitetit nuk m`i le t`i shtriq
supet...vend pellumbash per te mbeshtet koken....
27 Mars, Whatsoever
Pas ēdo shiu, dielli do nxen...
e ngrene ishte, po po e ngrene origjinale
per me tutje po them se sot ishte e arnuar me ildisje,
ndoshta anesoret e rrjepura kerkonin rremba gjelperash mbi te...
Krijoni Kontakt