20 Mars, Shtrat
"Mendoj, pra ekzistoj"
20 Mars, Shtrat
"Mendoj, pra ekzistoj"
Lajme, lajme, lajme, lajme, lajme. .......................... **** the war man.
Passwords are like underwear. Change yours often........Don't share yours with your lover.
TaTaJa
22 Mars 200000000000000000003
Nje dite e qete e peshuar nga ankthi dhe enderrimet qe shperfillin dashurine e larget.
Xhepi ndihet i ngrohur gjithashtu dhe mendja....kjo ka rendesi.
The man is back.
...dėgjova zėrin qė kam lexuar pėr njė farė kohe, pėr qė s'e kisha njohur gjer tani, ishte sa pranė aq edhe largė... ndihem si miqtė e mij tė "led zeppelin" me kėngėn "bron-yr-aur"... hope they here it too...
from my darkness
drini.
24 mars , kam dheimbje koke , uk e di apo gjuaijne ato te natos a jo
Te gjitha jane thene
24 mars
Erdhe perseri erresire...besoja se sonte do ishe ndryshe... Cfare them dhe une ??? E perse duhet te ishte ndryshe??!!
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
25 Mars
Sot tere diten jam grindur me shpirtin, me pas u pendova...eshte bere kaq i brishte keto kohet e fundit sa me dhemb thelle...
Ai qe sheh me syrin e te mires edhe kur mendon, mendon mire. Ai qe mendon mire arrin te gjeje kuptimin e kesaj jete dhe ta shijoje ate.
Dua tė shijoj dhimbjen qė ndjej, dua ti ēliroj kėto muskuj kaq tė ndrydhur, dua ti marr mbarpsht mėkatet e mija tė fshehura pas "metaforave" qė pėrdor pėr hirė tė vetmisė. Dua tė jem ky qė jam dhe ta lė shpirtin tė lirė qė t'gjej vet drejtimin...
s'ja kam pas njeriu pėr keq...
26mars 2003
Sot thitha veē ajer...![]()
26 mars 2003
Pas shum kohesh te pashe...dhe padashur me dolen disa pika loti nga syt..Doja te te vija pas,te te mbyllja syt e te te puthja..Por..nuk mundesha, aq me shum pas asaj qe mora vesh.Tani e di se kush e ka marr vendin tim, kush qesh per ty, ke puth..ke telefonon..E megjithate mua Me ka marr malli per ty edhe me mungon se tepermi..
Te dua se s'te urrej dot......
Krijoni Kontakt