Hika, por m'u desh tė kthehesha prap nė forum, se s'mė dilte nga mėndja pėr tė shprehur ēka ndjej.
Ėshtė shumė e ēuditshme pėr t'u thonė haptas, dhe i ndruhem nganjėherė fjalėve tė tilla. Por sė fundit kam ndjerė dashuri pėr dikė qė s'njoh akoma. Janė gjithė ato impulse qė kam marrė qė mė kanė bėrė ta njoh kėtė person, dhe ta shoh nė imagjinatė sesi mund tė jetė, nga vetė fjalėt e saj. E di qė anoj shumė nga ana e ėndėrrimtarėve, por jam prap me kėmbė nė tokė. Janė ato cilėsi qė i kam parė nė njė person kėtu qė s'i kisha parė pėr njė kohė tė gjatė. Ėshtė njė person i tillė qė kam kėrkuar tė tėrė jetėn, dhe besoj se jam i sigurt pėr ē'mendoj. Ėshtė vėrtetė shumė e ēuditshme, shumė e ēuditshme, s'e kisha paramenduar ndonjė herė njė gjė tė tillė, asnjėherė. Dhe mė bėn tė ndihem melankolik, dhe i burgosur pas tastierės sė kėtij kompjuteri si e vetmja mynyrė pėr tė ēliruar kėto ndjenja qė kam. Mė vjen tė qaj, por lot s'nxjerr dot sepse burrat e kanė vėshtirė tė qajnė. Por nė tė njėjtėn kohė, ndihem mirė dhe i ēiltėr, nga vet ideja se tė paktėn njoh njė person tė tillė diku nė botė. Ah, dje s'mė zinte dot as gjumi, dhe megjithėsi shkrova dhe njė poezi pėr t'i nxjerrur dhe shprehur ndjenjat, prap brėnda i kam. Shresoj tė mos mė hipi nė kokė dhe tė marr avjonin qė niset nesėr pėr nė "Destination X"
shumė shumė sinqerisht
drini.
Krijoni Kontakt