Kujdes fjalorin qė po tregon se mund tė fluturosh tash nga kėtu, tė paktėn ne Tetovart nuk jena prej juve Arabėve shqipfolės, ku ta di sa e ke mjekrėn dhe at fustanin e bardhė dhe ti, andaj kujdes cka flet dhe si sillesh.
Pėr atė qė i thua ti e ju tjerėt vojvoda, kam kėtė video mė poshtė si pėrgjigje, dicka qė Ali Qametovski nuk ka b. ta bėjė para parlamentit.
Sui generis
Ka nje problem te vogel RaPSouL
Po te largohet Ali AHMETI do paraqitet nevoja imediate te largohet edhe Menduhi, sepse edhe brenda PDSH-se do kerkojne reforma, ne te kunderten do humbni shume pike, sepse Ali AHMETI do ngelet kryetar nderi (sic eshte Xhaferi ne PDSH), dhe Rufi Osmani do jete kryetar, me cka do "rekrutohen" me shume votues.
Eshte thike me dy tehe. E kane menduar hollesisht ata te BDI-se. Aliu do ike, por do marre me vete Menduhin. Eshte koha te shkojne te dy, ne ... ku te duan le te shkojne, sepse u ka ikur treni qe moti.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
SI i komenton RUFIU shkrimet ne revistat tona kosovare se ai me ALI AHMETIN jane duke pregatitur parti politike sa jane te sakta keto te dhena ?
Pergjigje: Ka qen nje ide e biseduar gjate luftes me Ali Ahmetin per formimin e partise politike qe do te kishte trashigimin e luftes. Kjo ide ne nderkohe u mohua nga udheheqesit e luftes edhe si pasoje e faktit qe Ali Ahmeti eshte duke punuar qe ti bashkon politikisht te gjithe shqiptaret ne Maqedoni. Me nje koncept te tille te ,,njemendesis politike,, ku duhet te jen bashke edhe luftetaret e liris edhe kontrabandistet politik te ceshtjes shqipatre nuk pajtohem dhe prandaj une dhe Ali Ahmeti nuk nuk do te bejm parti politike. Une pranoj faktin se nje komb mund te ket nje kulture, nje gjuhe, nje tradite dhe nje ushtri por jo edhe nje parti politike.
Revista Levizja-Gostivar
Shtator 20, 2005
"Nėse do tė inkuadrohem nė politikė, do tė formoj partinė time" - transmeton deklaratėn e ish-kryetarit tė Gostivarit Rufi Osmani, i cili ėshtė "i lodhur" nga spekulimet se ėshtė anėtar i ndonjėrės prej partive tė sapoformuara politike.
17.10.2005
Fakti
Rufi Osmani kuri nuk do ti bashkangjitet partis se Ali Ahmetit e as te dikujt tjeter,neqoftese ai e ben kete gje ka bere gabimin me te madh,le te formoj vet parti ashtu e meriton ky njeri.
Une per vete do te jeme perkrahesi nr.1 i Rufiut.
bsdev (03-03-2017)
cka don te thuajsh me videon???
[QUOTE=RaPSouL;2003035]Kujdes fjalorin qė po tregon se mund tė fluturosh tash nga kėtu, tė paktėn ne Tetovart nuk jena prej juve Arabėve shqipfolės, ku ta di sa e ke mjekrėn dhe at fustanin e bardhė dhe ti, andaj kujdes cka flet dhe si sillesh.
Pėr atė qė i thua ti e ju tjerėt vojvoda, kam kėtė video mė poshtė si pėrgjigje, dicka qė Ali Qametovski nuk ka b. ta bėjė para parlamentit.
rapsul une i permenda ato siper maocetungin kastron etj i ki shok ideologjije te ato duhet me pas kujdes fjalorin sa per informat delikti verbal ne boten e civilizuar nuk egziston, por ja qe ky vojvoda shtash po na bahet vet cetnik,,pufffffffffffff
Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
Kujdes fjalorin qė po tregon se mund tė fluturosh tash nga kėtu, tė paktėn ne Tetovart nuk jena prej juve Arabėve shqipfolės, ku ta di sa e ke mjekrėn dhe at fustanin e bardhė dhe ti, andaj kujdes cka flet dhe si sillesh.
sot isha ne tetov dhe rastesish e lishova frekuencen radio visari ende me pershebdetje e ulurime mereni ,, fasulexhiju ja uron laknagjiut mbjelljen e laknave dhe i deshiron bereqet pa mase hahahhahahah
ali ameti jo nga bdi-ja ai duhet te largohet nga skena politike ne maqedoni, ka nxitur shume vella vrasje, rufi osmani eshte me i qelluar,,suksese nese ndodh...
O Sa mir t'jesh Shqiptar...
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt