Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    eLbaSanLLi Mor bAb! Maska e SeveN
    Anėtarėsuar
    19-07-2006
    Vendndodhja
    Anės detit i palarė,Anės dritės i paparė,Pranė sofrės i pangrėnė,Pranė dijes i panxėnė!
    Postime
    216

Question Program per te mesuar Abetaren!

Do te dija nese ekziston ndonje program ose ndonje sit online me anen e te cilit mund te mesohet Abetarja Shqip!
    Nese dikush ka dijeni ose zoteron nje program te tille, do ti lutesha te me ndihmonte nese nuk e ka problem.

Ju falenderoj te gjitheve!
    Si je t’adore par crainte de l’Enfer, brūle-moi en Enfer, si je t’adore dans l’espoir du Paradis, exclus-moi du Paradis. Mais si je t’adore pour toi-mźme, ne me prive pas de ta Beauté éternelle!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-10-2008
    Postime
    53
    Citim Postuar mė parė nga SeveN Lexo Postimin
    Do te dija nese ekziston ndonje program ose ndonje sit online me anen e te cilit mund te mesohet Abetarja Shqip!
    Nese dikush ka dijeni ose zoteron nje program te tille, do ti lutesha te me ndihmonte nese nuk e ka problem.

Ju falenderoj te gjitheve!
    une e kam kerkuar ne internet por nuk kam gjetur asnji gje, ndaj e bleva ne shqiperi..
    S-suksese

Eshte nje program interaktiv per gjuhen shqipe qe ka nxjer DigitAlb me duket se e ka TE Luajm Shkollash a nje gje e tille.Interesohu se mos te ben pun
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Tema tė Ngjashme

1. Kontributi i shkenctarėve islam nė shkencė
    Nga Bleti002 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  2. Meditime tė krishtera
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 135
    Postimi i Fundit: 16-06-2007, 18:36
  3. Justin Dėshmori: Apologjia e parė
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •