Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Pasioni për shkencën Maska e Erlebnisse
    Anëtarësuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Mendoj se te gjith ne menyren e tyre jane te sjellshem, por eshte normale qe duke qene se behet fjale per forum ka disa kontradikta qe te trasformojne ne te pasjellshem duke filluar ofendimet. Puna eshte qe ofendimi mos tejkaloje kufirin duke u kthyer ne nje imponim opinioni sepse zdo ishte e drejte.

Sa per paedukatesine qe i kane vene kuroren Apollyon ose Baba do thoja qe te dy keto jane shakaxhinj, e jo te paedukate. Ndoshta ndonjehere e teprojne nje cike me shakane por perhere mendimet jane te mira e shyqyr i kemi anetare te tille se s'kalohet vetem me seriozitet
    La vita è bella...

pa meshire per injorancen Maska e stella_senza_cielo
    Anëtarësuar
    30-07-2008
    Vendndodhja
    Ne qiell pa diskutim....po jo ne ate qiell qe te gjithe deshirojme...ky qielli ku jetoj une ka shume mbeturina njerezore....qe fatkeqsisht vetem po te isha e tille do dija ti shmangia e ti torturoja :p
    Postime
    617
    ne kete forum ka variacion.....si te edukuar edhe te paedukuar.....

per mua te vetmit te paedukuar deri tani jane : apollyon,derjansi dhe daniel marker(edhe pse ky ka ca qe nuk hyn ne forum...)

ndersa per te edukuar jane gjithe te tjeret me te cilet un kam patur nje komunikim shum te mire....
    adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Per mendimin tim me te pa edukatet jane DRAGUE;BABA DHE SENSUALI TR edhe tironcja-bln....... hahahahahahahaha...shani po deshet ju tani....kurse me edukat jane MorDor,apollyon,bim bum bami,elsaa qe na ka humbur milanistja ,maryp, arjeta ClaY MorE ;Jack Watson ka dhe te tjere po do i shkruj heren tjeter
    Ndryshuar për herë të fundit nga Linda5 : 26-09-2008 më 05:18

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Hmm per mua ka shume Anxhi,Zenithi,Renea i perjashtuar ,alibaba megjithse kam replikuar shume here por ka bere nje kryeveper me temen e tij per iliret,Conquistador DE SUKA,Bizantini qe me vjedh fotot,Dariusi,dhe Nexhati pse jo

E larguar pergjithmone Maska e izabella
    Anëtarësuar
    12-07-2009
    Vendndodhja
    Ne nje cep te kesaj bote...
    Postime
    1,780
    Ka qe jane te sjellshem ka dhe te pasjellshem....

cdo gje varet nga dita qe kane dhe varet dhe nga personi me te cilin flasin...se ka disa qe smund te jesh dot i sjellshem se kur ti acarojne nervat....ske cte besh do tia kthesh ne te njejten menyre.....

Varet nga kufiri qe i vendosim nje te "sjellshmi".
    Mua me irritojne (me bute se irritim) ata qe pas cdo fjale qe thojne e percjellin dhe me nje "Respekte","Te me falesh","Nderime".....Apo ata qe pershendesin e ju bien ne qafe te gjitheve,sikur duan tju marrin vetem reputacion.Do permendja emra sikur mos ta dija si do te kcejn e te behen kinse jane ofenduar e lenduar nga fjalet e mia.Sme pelqen te shoh fallcifitete te tepruara.

Kurse ne anen tjeter me pelqejne ata qe tregojne karakter te forte.Thojne mendimin e tyre,jane te menqur,humorizojne situatat me vend etjj..(apollyon,drague,gostivari_usa,land,angelina ,izadora...)

Por ct`ju besh kopukeve qe sdijne te bene gjerat..(landi45,don't...)
    Ndryshuar për herë të fundit nga вlαck'swαn : 13-03-2010 më 13:31

i/e regjistruar Maska e elonesa
    Anëtarësuar
    23-11-2009
    Vendndodhja
    ne planetin toke
    Postime
    755
    Ne forum mua me duket se shumica jan te sjellshme un veqoj Rocstar alem de 2043 duada tetovarja besnikub ....edhe shum shum tjer qe jan shum te mir edh te sjellshem

Te pasjellshem :nashta jo te pasjellshem po qe mu nuk me shkon mir me te eshte Helena troy ..se di pse :s:s

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Une gjithmone me partin kam qene ,une i kom frike pushtetin ç'thote partia ben populli ,rruhem une (,se e ke shkrujt me nje r )...une prej frike i mshoj fort rrusho...
    Aty me nje lagje jemi ,strembemi ,jemi lagje e forte sme punonte tastatura ne ate moment,prandaj doli me nje R
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga KUSi Lexo Postimin
    Nese ndonje njeri don te shof sa llojshmeri njerezish ka (per nga edukata) lirisht eshte i mirepritur ne ket forum dhe i gjen te gjitha
    I bashkangjitem ketij mendimi se ka kojshia keq ...cdo kush ne karakter te vet sdo ishe interesante veq te mir ose te kqinj... ka laramani
    ... “Unë besoj se përkufizimi më i mirë i njeriut është dykëmbësh përbuzës.’..Fyodor Dostoyevsky..

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Me sa kam kuptuar une ky forum eshte si pylli, me te mire e te kqinje..
    Ketu ka nga Lepurushi e deri te Hijenat, ka edhe Qlbesa me nje fjal ka gjthecka...
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Anetaret e Forumit Shqiptar nga Kuçova-Shqipëri
    Nga Dj-Fabio në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 16-09-2009, 05:39
  2. Gjilani
    Nga cod3r në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 10-05-2009, 13:18
  3. Kushtetuta dhe kombi Amerikan
    Nga ILovePejaa në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 07-03-2006, 05:11
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •