Per mendimin tim them qe esht suadabolzano se dhe
ne chat ja fut poles dhe iken me vrap
Per mendimin tim them qe esht suadabolzano se dhe
ne chat ja fut poles dhe iken me vrap
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Baba, pershendetje juve!
Besoj qe te kujtohet nje teme kur keni diskutuar rreht konceptit te mërzisë, nje teme e postuar nga DI_ANA.
Dhe me vemendje e kam percjelluar ate teme dhe sikutimin qe eshte bere aty.
Une dua ta shfaq mendimin tim rreth kesaj teme dhe ky eshte mjaft konkret.
Mendoj qe anetari me i sjellshem ne Forum eshte DI_ANA, mjafton qe nje fillim i mire i saj ne postimet qe i bene duke iu pershendetur te gjithve dhe nje fund i saj gjitmone duke pasur konsiderate per ju, tregon nje sjellje te veqante te saj. Nese ju kujtohet, ajo gjithmone ne fund ju pershendet me fjalen "RESPEKTE". Mjaft e shkurt, por shume domethense.
Ky ishte mendimi im dhe vetem i imi, por kam konsiderate per te gjithe anetaret e forumit.
Ju deshiroj gjitha te mirat.
Me mirekuptim,
Ketu gjene lloj lloj njerzish , disa kane edukat familjare ,disa nuk dine cfar eshte edukata! andaj ne shqiptaret e kosoves kemi me shume edukat ,toleranc , jemi met permbajtur![]()
Nese ndonje njeri don te shof sa llojshmeri njerezish ka (per nga edukata) lirisht eshte i mirepritur ne ket forum dhe i gjen te gjitha![]()
” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”
Baba pse nuk jep njeher mendimin tat pastaj ne tonen(mendimin)desha me thon
Per mu deri tani te gjith me edukate jane me von nuk e di si do shkoj puna se ndoshta mund te dali ndonje i pa edukate
Ku mi gjen kto tema lol
Se dukesh sa i zgjut je se do me dit kush te do dhe kush te shan
I modh je
Deri tani te sjellshem kane qene te gjithe, kundrejt meje kuptohet se smund te gjykoj une per tjeret, por mund te them qe ne disa tema fjalori i disave le per te deshiruar.![]()
Cili nga anetaret eshte me i sjellshem dhe cili më i paedukatë?
Pershedetje dhe respekte te gjithëve,
Po elsaa pajtohem me juve qe thoni se dy dite te kalume. Por, me duket qe jeni ngautur pak ne ghykimin tuaj dhe keni bere konkludime qe ne nje ane apo ne nje tjeter nuk japin ndonje shpjegim ose fjalet tuaja nuk shprehin nje kuptim te plote. Siç duket ju keni prirej te paragjykoni pa e patur mendjen dhe thoni fjale qe ndoshta per mua do te ishin nje fyrje e veret. Une shume mire jam shprehut ne temen qe eshte hapur per diskutim nga BABA, dhe une qendroj prapa pohimeve te mija, ose me mire te them ate qe e them me heret nuk i bie mbrapa ta ndryshoj ose edhe ta kundershtoj, madje kjo me duket absurde.
Nje refleks nga LiLy. Mire Lily, ju thoni qe ne me pake dite ne forum, kemi rene brenda kembeve te mija. Ky eshte mendimi yt. Por, une mendoj ndryshe. Eshte e veretet qe jam regjistruar ne forum para ca diteve, por une po ua tregoj arsyet e mija perse vendosa te regjistrohem ne kete forum. Ka kohe qe i percjell temat me vemendje dhe sikutimet qe behen rreth tyre, madje do te thosha para nje viti. Ekzistojne tema te ndryshme qe njeriu ketu nganjhere mund ta gjej veten ose edhe te gjej perkrahje nga fjalet tuaja qe i thoni keto, mendimet pozitive dhe konstruktive dhe natyrisht dijet qe njeriu mund te marre nga ky Forum, si ato profesionale dhe jashtprofesionale.
Nuk jam futur ketu ti bej ndokujt fyerje ose ngacmime indirekte, por qe te diskutojme konform ritmit edukativ, duke pasur respket, konsiderate dhe miresjellje ndaj juve. Por, pajtohem qe ketu njeriu mund te hasë lloj lloj mendimi dhe bindje. Mirepo, ato jane te atyre qe i thojne, neve nuk mund te na godasin ose edhe te na pezmatojne, perkundrazi do ti merrnim me shume rezerva ose edhe nuk do t`ua leshonim syrin fare.
Shpresoj te jemi me te hapur dhe me te sinqerte be te ardhmen dhe te mos vazhdojme me reflektime te veqanta, por t`u hedhim nje sy asaj qe eshte me e mire per te gjithe. Ne fakt, te pranojme ate qe na ofron dobi dhe te largojme ate qe na sjell dem.
Me mirekuptim,
RESPEKTE,
un jam me e mira..e them prap..
ma e keqa eshte maryp qe me shan ne privat se ka inat thonjet e mi se ajo ska lek me i bo se i harxho te gjitha me rikarike wind me fol me te dashurin ne telefon
pastaj eshte alda qe mka zoli trupin tim si nje sorkadhe se ajo eshte bo si balen duke henger gjith diten
ne fund tironcja bln se si kam sjell shapkat made in kina qe i kisha premtu nga shqiperia![]()
Me e Sjellshmia Mendoj Se Eshte ----====> Jul-linda
Nuk e kam gjet akoma me te pasjellshmin se ka goxha konkurence
Pershendetje per te gjithe pa perjashtim
Per temen do thosha se gati te gjithe jane antare te sjellshem(te mos ngaterojm debatet reth temave qe gjithsesili i mendon ne menyren e vete)
Te gjithe jeni te mbrekullushem,jeni gjithmone te respektuar prej meje.
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Krijoni Kontakt