Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 119
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    une kam shoke zezak, madje dhe berberi ku shkoj te qethem eshte jevg egjypti, dhe frutat i blej tek indiani.
    Po nuk kam frik ti shoh ne sy se e para punes kam surrat te qete dhe po ti shof nuk do ma merrnin kurre per keq. E dyta nuk jam aq budalla sa te shof nje grup jevgjish dhe te nis ti shaj se kesaj i thone trashesi e jo trimeri. Se fundja or ti konsolid me urrejtje qe kane te jevgjit kunder te bardheve nuk e kane as 10 xfilesa se bashku, ata na perçmojne dhe urrejne, e megjithate as atyre nuk ua mban te shohin nje te bardh rruges e ta ngacmojne. Po keto pune i ben mire ndonje njeri i madh dhe me pushtet siç ishte Hitleri. Na duhet nje udheheqes qe ti bashkoje te bardhet sepse jemi te perçare. Mjafton te shohesh se si ata mes vetes quhen vellezer, sepse jane te zinj si nata, po ne te bardhet pse nuk e kemi kete lloj krenarie dhe uniteti? Sepse na mungon pak perçmim masiv kunder tyre.
    Mbase une jam pak shume ekstremist ne kete drejtim por alibaba psh eshte goxha i ekuilibruar ne kete drejtim dhe ka goxha ide te mira, me shume veta si alibaba na duhen e jo njerez liberal qe besojne akoma ne nje lloj barazie qe nuk ka ekzistuar ndonjehere dhe nuk ekziston.

Nejse, tani qesh dhe hidh batuta plako se je i madh.

ve bast qe ishe i knaqur me veten pas kti postimit

Nuk e kuptoj pse kjo teme ka si epiqender zezaket kur nuk jane zezaket ata qe do shtohen ne numer dhe do t'i bejne te bardhet minoritet ne USA. Jane latinet dhe aziatiket qe do shtohen jashte mase ne numer dhe kjo eshte bere, vazhdon te behet, dhe do vazhdoj te behet per pune interesi. Qellimi i ketyre emigranteve (shumica ilegale) vijne ne USA dhe bejne c'eshte e mundur te shfrytezojne sistemin per interesin e tyre.

Shume nga ne mund te jemi raciste kundrejt zezakeve por NUK jane ata problemi. Nqs shikon nje familje normale zezakesh ne USA, ku te dy prinderit punojne, jane te shkolluar dhe kane nje familje normale, numri i femijeve ne keto familje nuk i kalon 2-3.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    pra keta te zinje ndaj te cileve ne jemi raciste gezojne njemije here me shume te drejta sesa ne qe jemi race e bardhe e kulluar..
    pikerisht pra, ndersa ne qe jemi rrace e kulluar jemi te detyruar te shkojme ne itali me gomone e ne greqi mes maleve me bore duke rrezikuar jeten per te nxjerre buken e gojes atyre te tjereve i lejojne te shkojne ku te duan.
    A nuk eshte padrejtesi kjo?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga konsolid Lexo Postimin
    ve bast qe ishe i knaqur me veten pas kti postimit
    Nuk kam pse ta mohoj, une jam gjithmone i kenaqur me veten pas te gjithe postimeve te mia. Veçanerisht pas atij qe citove ti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    ky esht problemi jot kryesor

merr ca pushime nga te postuarit per ifar kohe

life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    pikerisht pra, ndersa ne qe jemi rrace e kulluar jemi te detyruar te shkojme ne itali me gomone e ne greqi mes maleve me bore duke rrezikuar jeten per te nxjerre buken e gojes atyre te tjereve i lejojne te shkojne ku te duan.
    A nuk eshte padrejtesi kjo?
    e kush e beri kete padrejtesi sipas teje??
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Xfiles paske dale sheshit ketu. Po ta kam thone 1 mije here mer babe, nuk eshte ne interesin tone nje racizem agresiv, por nje racizem difensiv, pra mjafton te mos perzihemi me ta. Pastaj ca bo francezi apo taljoni eshte puna e tij, nuk paskan ikur ne te gomares....
    Te bardhet e kane marre udhen e sumes prej kohesh prandaj eshte lufte e kote ajo per te cilen harxhon energjite ti. Thika tani po na shkon ne kocke edhe ne shqiptareve. Cdo parashikim i se ardhmes thote qe europa e amerika do laramanizohen keshtu qe me e mira eshte te ruajme sumen tone, jo per gje po se te perpiqesh sot per racen e bardhe eshte harxhim energjie.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Në fakt shumë më mirë është bashkëpunimi me raca tjera bardhoke, por duke iu ruajtur përzierjes dhe duke iu ruajtur infilitrimit të serbëve siç është rasti në Stormfront.

Ata të Stormfrontit, duke dashur të ruajnë racën e bardhë nga e zeza, vetë racat e tyre janë plotësisht të përziera.

Kështuqë është i mirë i bashkëpunim ushtarak, i tipit Aushvic, Alle serben müsse sterben,

Ca teme lengu....! E para, te jemi gjalle deri atehere. 2042 ehuuu, ka kohe . E dyta, ca problemi ka qe Amerika do behet me minorance te bardhe?!. Derisa te bardheve si punon sa c'duhet "dyfeku" atehere le tu binden ligjeve te natyres. E treta, mos u beni racist sepse keto ndjenja qe shprehin nje pjese e postuesve ketu, i ka trecereku i Evropes karshi shqiptareve.
    Poashtu ne ne fare menyre, ne dac tju pelqeje ne dac jo, keshtu shihet edhe shtimi i popullsise shqiptare ne Ballkan.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Në fakt shumë më mirë është bashkëpunimi me raca tjera bardhoke, por duke iu ruajtur përzierjes dhe duke iu ruajtur infilitrimit të serbëve siç është rasti në Stormfront.

Ata të Stormfrontit, duke dashur të ruajnë racën e bardhë nga e zeza, vetë racat e tyre janë plotësisht të përziera.

Kështuqë është i mirë i bashkëpunim ushtarak, i tipit Aushvic, Alle serben müsse sterben,
    Alibaba die sterben nicht von alleine duhet me i ndihmue dikush.

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muslimanët e Greqisë nga forca dominante në pakice të dobët
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  2. Shkaterrimi i Voskopojes
    Nga Pasiqe në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •