Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 119
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Paske gjet nje arsye per te festu, ne te ardhmen ndoshta edhe kjo sdot jet kshtu mo. Sepse te bardhet dot jen pleq... ska kush ti zevendesoje.

Nuk kam as pse festoj as pse gëzohem. E paske marr shumë përzemër kët lajm.

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    epo athere boju thirrje te bardheve qe te pjellin o xfiles lol se me ka ni e me ka dy fmi nuk shtohet popullata lol
    Ke te drejte te marrin shembullin e 27vjecares egjitptiane,
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    jo ore, nga ty nuk ofendohem po edepsez je dhe ti .
    E jam pak...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Me kete Fakt deshmohet se per "Levizje" te Popullsis te racave dhe kombesive te ndrsyhme neper Tokë nuk vendos nje Nacionalist te Tipit Hitler apo Millosheviq ,por Vendos Nje Krijues i ketyre Krijesave,Pavaresisht se Kolonit Britanike jan Munduar qe kete Kontinent ta Zbardhin me Racen e tyre te bardh,duke i eliminuar nga Amerika dhe nga Kjo Jetë,sa qe duke menduar qe ne kete Kohe se ia kishin arritur qellimit per Pastrim Etnik,por befasisht e pranuan se ne (Njerzimi) vetem mund te mbajm statistika te Punes se Krijuesit dhe Asgje Tjeter.

Po ua permendi edhe nje Fakt po te kesaj Tematike se Sot ne Gjermani qdo e 4rta Familje eshte Jo Gjermane (e huaj) Pavaresisht Aspiratave Naziste te Hitlerit dhe PostNazisteve per Ngritjen e Races Gjeramne dhe pastrimit Etnik te Territorit Gjerman...

"Njeriu ne Tokë Qendron Vetem Si Qiramarrës "Pa Kontratë" ,Tek Qiradhenesi (Krijuesi)"
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-08-2008 më 13:40
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Kur u ngrit Hitleri ti shfaroste, u cuan disa gra te pangopura nga sallami bardhe, duke dal kundra rracizmit. Tani vuani pasojat.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

epo athere boju thirrje te bardheve qe te pjellin o xfiles lol se me ka ni e me ka dy fmi nuk shtohet popullata lol
    kush e ka problem të bëj 20 kalamaj

ata që bëjn nga nji, se rrujn shum ka munci.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Une kam mendim tjeter, meqe ne te bardhet jemi njerez me mend dhe pjellim pak dhe sakte, mire do ishte te gjehej ndonje ilaç kunder shtimit te popullsise jevge ne te 4 anet e botes. Po te duan keta te bardhet tane e bejne, mjafton te perzjejne ilaçet qe dergojne neper popullatat jevge me ndonje agjent sterilizues qe nuk sterilizon ne menyre drastike (sepse do dilte hilja ne shesh pastaj) por qe rrit probabilitetin per sterilitet ne 50% te pakten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Kur u ngrit Hitleri ti shfaroste, u cuan disa gra te pangopura nga sallami bardhe, duke dal kundra rracizmit. Tani vuani pasojat.
    ke te drejte Apollyon, prandaj them hera heres une, Ku je o Hitler te marrsha te ligat.

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Me kete Fakt deshmohet se per "Levizje" te Popullsis te racave dhe kombesive te ndrsyhme neper Tokë nuk vendos nje Nacionalist te Tipit Hitler apo Millosheviq ,por Vendos Nje Krijues i ketyre Krijesave,Pavaresisht se Kolonit Britanike jan Munduar qe kete Kontinent ta Zbardhin me Racen e tyre te bardh,duke i eliminuar nga Amerika dhe nga Kjo Jetë,sa qe duke menduar qe ne kete Kohe se ia kishin arritur qellimit per Pastrim Etnik,por befasisht e pranuan se ne (Njerzimi) vetem mund te mbajm statistika te Punes se Krijuesit dhe Asgje Tjeter.

Po ua permendi edhe nje Fakt po te kesaj Tematike se Sot ne Gjermani qdo e 4rta Familje eshte Jo Gjermane (e huaj) Pavaresisht Aspiratave Naziste te Hitlerit dhe PostNazisteve per Ngritjen e Races Gjeramne dhe pastrimit Etnik te Territorit Gjerman...

"Njeriu ne Tokë Qendron Vetem Si Qiramarrës Pa Kontratë Tek Qiradhenesi (Krijuesi)"
    Krijuesi e vendos. Nuk ka të bëj aspak me faktin që të varfrit bëjn nga 7 kalamaj dhe vijn emigrantë në Amerikë.

Po kuptohet pse meksikanet dhe aziatiket do jene shumica ne USA sepse qellimi i tyre sa hyjne ne Amerike eshte qe te pjellin sa me teper keshtu qe femijet e tyre te jene amerikane dhe ata te marrin dokumentat me ane te femijeve. Te bardhet nuk do kene kohe qe te shtohen sepse jane gjithmone shume te zene duke punuar me ore te gjata ne menyre qe te paguajne per public aid qe marrin pikerisht keta meksikane dhe aziatike.

Nje ligj qe USA duhet te zhduki eshte ai qe po linde ne kete vend merr direkt nenshtetesine amerikane kur prinderit jane ilegale. Po te benin ate dhe meksikanet e latine te tjere dhe aziatiket nuk do shtoheshin aq shume.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Krijuesi e vendos. Nuk ka të bëj aspak me faktin që të varfrit bëjn nga 7 kalamaj dhe vijn emigrantë në Amerikë.
    Por edhe per Keta 7 kalamaj te ketij Varfnjakut Vendos Dikush Tjeter !!
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muslimanët e Greqisë nga forca dominante në pakice të dobët
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  2. Shkaterrimi i Voskopojes
    Nga Pasiqe në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •