Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 119
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Rrugëdalje nga kjo është klonimi masiv i racës së bardhë.

2,000 laboratore, secili të prodhojë nga 1000 persona në vit, atëherë kemi 2,000,000 të bardhë më shumë për çdo vit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin

2,000 laboratore, secili të prodhojë nga 1000 persona në vit, atëherë kemi 2,000,000 të bardhë më shumë për çdo vit.
    te lumte goja alibaba, me shume njerez si ti i duhen kombit dhe rraces se bardhe.
    Po perseri une them qe do ishte me e lehte qe ne vend sa te shtoheshim dhe ne e te benim gare duke rrezikuar mbipopullim me e lehte do ishte te ulnim pak numrin e tyre duke perdorur ndonje arme biologjike ose kimike afatgjate per sterilizimin deri ne zhdukje te asaj rrace.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636

Po bani qe edhe ata do te ndertojne dy here me shume laborator, sa dalin ne ditje ?
    Nejse, ne Mars gjeten ujë, a ke ni ti a jo ?
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    te lumte goja alibaba, me shume njerez si ti i duhen kombit dhe rraces se bardhe.
    Po perseri une them qe do ishte me e lehte qe ne vend sa te shtoheshim dhe ne e te benim gare duke rrezikuar mbipopullim me e lehte do ishte te ulnim pak numrin e tyre duke perdorur ndonje arme biologjike ose kimike afatgjate per sterilizimin deri ne zhdukje te asaj rrace.
    Unë nuk preferoj zhdukje. Vetëm zvoglim që të jetojnë vetëm në tokat e tyre.

Zezakët nuk kem pse t'i zhdukim, se ne nuk mund të jetojmë në tokat e tyre, se jemi të përshtatur në ambientin tonë.

Po të paktën t'i heqim nga trojet e të bardhëve.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Po bani qe edhe ata do te ndertojne dy here me shume laborator, sa dalin ne ditje ?
    Nejse, ne Mars gjeten ujë, a ke ni ti a jo ?
    Ata nuk dinë me kriju kurgjo hiq se le ma laborator.

Me kushtet që i kanë ata ( as nuk kanë dimën, as nuk kanë nevojë me ble dru për dimën, as nuk kanë nevojë me shpenzu pare për rrobe), ish dasht me kanë raca me kreative në botë.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    malo666
    sa me shume te emancipohen keto emigrante dhe te hyjne ne klasen e mesme aq me pak femije do bejne.
    D.m.th sipas teje Injorantat dhe te Padijshmit lindin shume Femijë???

Ndersa Sipas teje Te "Emancipuarit" dhe te "Civilizuarit" nuk Lindin shume Femijë???
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Unë nuk preferoj zhdukje. Vetëm zvoglim që të jetojnë vetëm në tokat e tyre.

Zezakët nuk kem pse t'i zhdukim, se ne nuk mund të jetojmë në tokat e tyre, se jemi të përshtatur në ambientin tonë.

Po të paktën t'i heqim nga trojet e të bardhëve.
    ke te drejte, zezaket ti leme ne afrike nga kane ardhur, kinezet them se mire jane aty ku jane, them se lindja e mesme ,afrika veriut, vende me perqindje te larte jevgjish mulat te spastroheshin dhe te ripopulloheshin me te bardhe lindja e mesme qe na takon , kurse afriken e veriut ja leme te zinjve.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nje Kurriozitet te Nje GjysemNjeriu

Nganjeher shpesh nuk gaboj kur them se Njeriu shpesh kalon dhe transformohet ne nje Qenje te pavetedijshme (kafshe).

Si gjykohet kjo ????

Para ca Kohesh kisha nje diskutim me Disa (dy persona Bardh) Racista te tmerrshme ,te cilet urrenin tej mase qdo Njeri qe nuk ishte i bardh ,saqe edhe nese ishte melez..kishin mendime te ngjajshme me te Hitlerit ,sa qe edhe kur shikonin Futboll ,nuk e donin at Klub (arsenalin) sepse kishte Zezak ,ndersa kishin qejf te shikon ndeshjet e NBA s ,mirpo nuk i shikonin se te gjith lojtaret ishin Zezak!!!

Tash shikoni se qfar Ndodhi!!!

Keta dy Personat qe ishin Racista te njemendet,kishin qenë ne Pushime ne deti dhe Ishin rrezitur aq shume dhe ishin bere te kaft dhe te zi,dhe besa Mburreshin para meje per Ngjyren qe kishin fituar dhe me thonin keshtu:

-Shiko se qfar ngjyre te mire kemi fituar,20 dite radhazi kemi ndejtur ne plazh vetem e vetem per kete ngjyre per ta fituar???

-Po i them Une : Po si keshtu tash me kete Shije? ju deri tash keni qenë aq Racista te medhenje sa qe edhe sport nuk shikonin vetem e vetem se luanin Zezaket ,dhe urrenit qdo njeri qe nuk ishte i Bardh,sa qe edhe melezet i urrenit ju...Si ka mundesi qe ju ,me aq urrjetje qe kishit ndaj jo te bardheve,dhe te beheni jo te bardh dhe te rreziteni aq shume dhe te beheni ngjyre kafe dhe besa mburreni dhe keni inveshtuar 20 dite per ta fituar kete ngjyre te lekueres qe ju urrenit aq shume...

Besomni qe ,keta persona ,ulen koken dhe iken nga une te Turperuar dhe nuk me flisnin më...

Tash shtrohet Pyetja per disa racista ketu ne forum ,qfar ngjyre keni fitur ne kte sezon vere ne per plazhe dhe sa keni investuar per kete ngjyre qe keni fituar ???
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-08-2008 më 18:21
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ke te drejte, zezaket ti leme ne afrike nga kane ardhur, kinezet them se mire jane aty ku jane, them se lindja e mesme ,afrika veriut, vende me perqindje te larte jevgjish mulat te spastroheshin dhe te ripopulloheshin me te bardhe lindja e mesme qe na takon , kurse afriken e veriut ja leme te zinjve.
    Të them drejtën, në Afrikën e veriut ende jetojnë berberë, që janë bardhë si bora. Këta berberët janë raca më e lashtë autoktone në Afrikën e veriut. Jetojnë nëpër shatora, e mashkujt pshtjellen me shall ftyrës a femnat hiç. Ende e flasin gjuhën e vet.

Veç arabët janë ata që janë përzi ma shumë, se në kohën e kalifatit, sipas ligjit islamik kuranit, këta rrëmbejshin femnat e armiqve, (zezakëve) e kishin drejtë m'u knaq me to, e masanej lindshin fëmijë, e që simbas ligjit islamik, kur lind fëmijë nuk llogaritet ma si skllavëreshë, lirohet, asht nana e thmive të njaj burri.

Edhe sa i përket Etiopisë, janë shumica të zinj, veç nji antropolog (smëkujtohet emni), thotë që eshtrat e tyre kanë formë të racës së bardhë.

Kështuqë pak përzierja e pak ambientimi në klimë të nxehtë e kanë humbë atë racën e lashtë parahistorike.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Besomni qe ,keta persona ,ulen koken dhe iken nga une te Turperuar dhe nuk me flisnin më...
    Kurse unë në vend se të ul kokën do të kisha thënë (në aso rasti):

"Unë kam ngjyrë çokollate, a jevgjit kanë ngjyrë muti"

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Muslimanët e Greqisë nga forca dominante në pakice të dobët
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 15:11
  2. Shkaterrimi i Voskopojes
    Nga Pasiqe në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 03-02-2004, 18:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •