Me kete Fakt deshmohet se per "Levizje" te Popullsis te racave dhe kombesive te ndrsyhme neper Tokë nuk vendos nje Nacionalist te Tipit Hitler apo Millosheviq ,por Vendos Nje Krijues i ketyre Krijesave,Pavaresisht se Kolonit Britanike jan Munduar qe kete Kontinent ta Zbardhin me Racen e tyre te bardh,duke i eliminuar nga Amerika dhe nga Kjo Jetë,sa qe duke menduar qe ne kete Kohe se ia kishin arritur qellimit per Pastrim Etnik,por befasisht e pranuan se ne (Njerzimi) vetem mund te mbajm statistika te Punes se Krijuesit dhe Asgje Tjeter.
Po ua permendi edhe nje Fakt po te kesaj Tematike se Sot ne Gjermani qdo e 4rta Familje eshte Jo Gjermane (e huaj) Pavaresisht Aspiratave Naziste te Hitlerit dhe PostNazisteve per Ngritjen e Races Gjeramne dhe pastrimit Etnik te Territorit Gjerman...
"Njeriu ne Tokë Qendron Vetem Si Qiramarrës "Pa Kontratë" ,Tek Qiradhenesi (Krijuesi)"
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-08-2008 më 13:40
"Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"
Kur u ngrit Hitleri ti shfaroste, u cuan disa gra te pangopura nga sallami bardhe, duke dal kundra rracizmit. Tani vuani pasojat.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Une kam mendim tjeter, meqe ne te bardhet jemi njerez me mend dhe pjellim pak dhe sakte, mire do ishte te gjehej ndonje ilaç kunder shtimit te popullsise jevge ne te 4 anet e botes. Po te duan keta te bardhet tane e bejne, mjafton te perzjejne ilaçet qe dergojne neper popullatat jevge me ndonje agjent sterilizues qe nuk sterilizon ne menyre drastike (sepse do dilte hilja ne shesh pastaj) por qe rrit probabilitetin per sterilitet ne 50% te pakten.
Po kuptohet pse meksikanet dhe aziatiket do jene shumica ne USA sepse qellimi i tyre sa hyjne ne Amerike eshte qe te pjellin sa me teper keshtu qe femijet e tyre te jene amerikane dhe ata te marrin dokumentat me ane te femijeve. Te bardhet nuk do kene kohe qe te shtohen sepse jane gjithmone shume te zene duke punuar me ore te gjata ne menyre qe te paguajne per public aid qe marrin pikerisht keta meksikane dhe aziatike.
Nje ligj qe USA duhet te zhduki eshte ai qe po linde ne kete vend merr direkt nenshtetesine amerikane kur prinderit jane ilegale. Po te benin ate dhe meksikanet e latine te tjere dhe aziatiket nuk do shtoheshin aq shume.
Krijoni Kontakt