Close
Faqja 6 prej 28 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 273
    i/e regjistruar Maska e Medi1
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ne tok kudo
    Postime
    185
    Nga i njejti person ki Jetmiri , e mora edhe une dhe vetem kjo me kreu pune, e sigurt dhe e suksesshme.

Shko te Start\Run\regedit dhe shtyp Enter për të modifikuar regjistrat.
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurentVersion\Winlogon\Notify dhe delete WGALOGON skedarin.

:::))))((((::: Maska e ai_shoku
    Anëtarësuar
    03-08-2007
    Vendndodhja
    United States Of Albania
    Postime
    247
    menyra me e mire; beji perseri format dhe mos harro ti besh off update

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    dhe nje keshille tjeter po mujte gjej nje windows tjeter te licensuar eshte me i plote me i mir dhe nuk ke probleme me microsoftin mund ti besh dhe up date pa problem.ne internet medoj se gjen po deshe munt te te ndihmoj ta gjesh jkl

Besimtar Orthodhoks Maska e vampiri-femrave
    Anëtarësuar
    29-07-2005
    Postime
    63
    Ardi mund te me ndihmosh per te gjetur nje windos te rregullt.. nuk dua ta formatoj perseri pasi kam nje program kontabiliteti i cili nuk ruhet pas formatimit :S
    Only Justice and God can Judge me

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-11-2008
    Postime
    176
    per sa i perket windowsit qe ti ke te instaluar provo medoden e (medi 1)nuk ke rrug tjeter po edhe ajo edhte efikese por edhe ashtu nuk ke problem thjesht eshte e besdishme se te cmend tabela e genuinit ad e windowsit per ta marr te dergoj me mp

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-10-2007
    Postime
    833
    Vampiro, te ndihmoj une per kete... por jo sonte, pasi nuk e kam programin me vete...
    do ta uploadoj dhe do te ta dergoj linkun, neser ose pasneser...!

Moderatori: Ju lutem mos postoni materiale qe kane per synim thyerjen e kodit te nje softueri, pra qe bien ne kundershtim me rregullat e ketij forumi.

ktu e ke sa here qe te dalin ajo tabele kliko kete jepi yes edhe do e kesh ne rregull licensen. do e shofesh qe do te iki ajo tabela dhe wallpaper yt do kthehet perseri vete. ja kalofsh mire. tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga BHGod : 24-01-2009 më 07:22 Arsyeja: Paralajmërim.
    ++--++--

i/e regjistruar Maska e tullumi
    Anëtarësuar
    26-09-2007
    Postime
    92

Si te aktivizoj windovsin?

kam pc: compaq evo d510 cm
    E kam perdorur sistem operativ xp2 te paliqencuar.Pasi qe ne dor me ra nje cd origjinale e HP-s me sistemin ne fjal vendosa te bej formatizimin me ket cd.
    Instalimi shkoi pa probleme por kur e ristartova pc_ne monitor u shfaq kerkesa per te ber aktivizimin e liqences . Se pari me kerkoi "produkt key"i shkrova kodet te cilet ishin ne nje tiket te ngjitur ne shasin e pc ku dhe u pranuan por ne hapin e dyt kerkohej te ipja code numerike te cilat si dija.tani sistemi operativ nuk hapet interneti nuk ka qen i instaluar si duhet. por qka eshte me keq nuk mundem ta ri-formatizoj
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Blej nje liqenc ose gjej nje xp geniune/untouched dhe bej edhe nje her formatizim

Pse nuk mund ta riformatosh ?
    Provo te kopjosh duke perdorur nji boot live cd nga nji komjuter tjeter ne tendin skedarin winlogon.exe qe ndodhet ne system32.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

Faqja 6 prej 28 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Wehhabizmi sipas Ehl-i Sunnetit
    Nga Bani gjk në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 22-10-2009, 12:28
  2. Tradita ilire tek shqiptarët e Maqedonisë
    Nga alibaba në forumin Arkeologji/antropologji
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 19-11-2008, 15:40
  3. A ka ndonje program për kufizimin e IP?
    Nga alditirona në forumin Rrjeti kompjuterik
    Përgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 04-07-2007, 13:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •