Flm moderator
Pershendetje doja te dija si te bej genuin nje xp qe sme lejon te hapet.
Formatova pc me nje xp qe sa here beja formate me kete xp hapej pasi mbaronte procesi dhe kisha ne rar [WGA.CRACK.UNIVERSAL.WINDOWS.GENUINE.ADVANTAGE.NOTI FICATION.CRACK.ALL.VERSIONS] per me e be genuin dhe e bera rreg kur e restartova pc pastaj nuk me lejonte te hapej me thonte bleje ne internet ose me ane te tel.Hyra me F8 provova ta beja genuin WGA.CRACK po pa rezulata.
Ca duhet te bej mos valle keto menyra nuk bejne me?
Flm
Ndryshuar për herë të fundit nga mufitk : 27-12-2010 më 13:15
Kraku qe perdor mund te jete fallco,duhet te gjesh ndonje krak te vertete qe i heq wga-ne dhe e aktivizon xp-ne si te licensuar.Ose mund te kesh bere ndonje gabim te rradha e punes sipas instruksioneve per ta krakuar.
Xp-ja si CD mund te jete lire ne dyqan si cmim,nuk e kam idene se sa mund te kete shkuar cmimi i xp-se.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Po kam kerku ne net po spo gjej ndonje nese mundesh me ndihmo me nje te sakt
Kontrollo mesazhet private ta dergova nje link.
anonymous flm per ndihmen e shkarkova e pash si procedure ishte pak e veshtire po them se e kuptova si rruge dhe me ngelet ta provoj te ajo xp qe me solli probleme gjithsesi flm
Mirembrema
Kam instaluar Windows 7 Ultimate eshte shum i bukur dhe special por me duhet ta bej genuine, mund te me ndihmoni ju lutem.
Nese po ma coni me mesazh privat ne forum
Ju Faleminderit
Mund ta besh genuine me nje File Warez , mbase nuk lejohet ta postoi po ta dergoi tek MP nqs se ki problem sepse keshtu shumica po e bejn genuine dhe link ta nisa tek MP
Pershendetje
Te dergova linkun per Windows 7 Loader v1.9.6. Funksionon 100 %.
Ndoshta eshte i njejte me ate qe te ka derguar GjeNcHe.-.D,
Krijoni Kontakt